Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מציע למכור אותו לסוכנות טרייד אין ולא להתעסק עם המכירה.

גם אם הם יתנו 20% פחות, זה יחסוך לך המון טרחה - הרכב לא נהייה חדש יותר כשהוא בחניה והוא חשוף לפגיעות.

שיהיה במברוכ על הזכייה - שיחקת אותה.

פורסם
אני מציע למכור אותו לסוכנות טרייד אין ולא להתעסק עם המכירה.

גם אם הם יתנו 20% פחות, זה יחסוך לך המון טרחה - הרכב לא נהייה חדש יותר כשהוא בחניה והוא חשוף לפגיעות.

שיהיה במברוכ על הזכייה - שיחקת אותה.

העצה שלך מעניינת, אני בהחלט אעשה סיבוב בין כל הטרייד אינים בעיר שלי ואבדוק מי הכי נדיב.

אבל בינתיים האוטו לא בחניה, אלא בהזמנה, כך שיש לי זמן למצוא קונה שבשבילו זו אחלה הזדמנות.

קרה לי מקרה דומה, בו קניתי אוטו מסוכנות, חיכיתי זמן המתנה ארוך של חודשים רבים ובשבוע האחרון התחרטתי והחלטתי ללכת על אוטו זול יותר. הסוכנות הסכימה להכניס את כל מי שאני אביא בתור יד ראשונה אז מצאתי מישהו שהיה זקוק לאוטו במהירות, והוא שילם לי 1500 ש"ח על מנת לקבל אוטו שמחכים לו כמה חודשים, בתוך כמה ימים.

בגלל הניסיון הזה אני לא מפחד לשרוף זמן גם בימים האחרונים טרם הגעת האוטו לארץ, אז הוא יהיה שווה יותר לאנשים לא ירצו לחכות. ואם האוטו החדש והיפה יעמוד סתם בחניה יותר משבוע אני אתן אותו לטריידאין הכי נדיב מבין עשרות הטריידאינים שאני אפנה עליהם.

תודה על הרעיון ועל האיחולים :)

פורסם

אכן, סקר שוק זה דבר חשוב.

אני מעריך שטרייד אין UMI יהיה הנדיב ביותר - בכ"ז מדובר ביבואן של הספארק בכבודו ובעצמו - כך הם יכולים להציע לכל קונה פוטנציאלי לקחת את הרכב הספציפי שלך ועוד לקבל הנחה נאה של 2000-3000 ש"ח.

פורסם

מעניין, אתמול יצא לי להיות במכללה וראיתי שהקימו שם עמדה עם הגרלה של ספארק.

עם כל הכבוד פה לגולשים, 20 אחוז פחות על מכונית מיני מבוקשת, זה לא ריאלי - זה צריך להיות יותר, לפי דעתי.

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא לפרסם את המכונית ביד שנייה במחיר הכי טוב שאתה חושב שתקבל וכך תמשיך הלאה. במידה ותמצא קונה, תערוך איתו זיכרון דברים ותסגור עניין.

בהצלחה.

פורסם

האוטו הזה יימכר לא רע כשהואא חדש מהיבואן, אחלה תמורה לכסף, מי שקונה אוטו כזה מחפש לחסוך בעלויות, פרסם את הרכב כמה אלפים פחות ביד פרטית ולא לטריידים אני בטוח שהאוטו יימכר מהר מאוד

פורסם

בשוק הפרטיות הוא יישחט לפני שהוא ימכור את הרכב, סלח לי אבל כשיש לי ביד XXX כסף ויש לי את האופציה לרכוש חד ש ו"לקרוע" ניילונים, או לקנות רכב יד ראשונה שנסעו בו מעט, צריך להיות סיבה דיי טובה למה לי לקחת את הרכב שהוא כבר יד ראשונה.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
בשוק הפרטיות הוא יישחט לפני שהוא ימכור את הרכב, סלח לי אבל כשיש לי ביד XXX כסף ויש לי את האופציה לרכוש חד ש ו"לקרוע" ניילונים, או לקנות רכב יד ראשונה שנסעו בו מעט, צריך להיות סיבה דיי טובה למה לי לקחת את הרכב שהוא כבר יד ראשונה.

שישאיר את הניילונים יזמין גרר מהחברה הביתה , שהאוטו ישאר 0 קילומטר, תאמין לי שגם אתה היית מוכו לחסוך כמה אלפי שקלים ולקנות ממנו את הרכב אם הוא לטעמך, אלא אם כן אין לך כל כך ערך לכסף...

פורסם

תקשיב ביד 2 זה לא כמו הפורום שכולם פה רושמים את דעתם ואתה רואה למה באמת הוא מוכר את הרכב, כשאתה נכנס ליד 2 ואתה רואה רכב כזה למכירה אתה מתחיל לחשוד, וחושב שמשהו כאן מאוד מסריח שהוא נמכר עם כל כך מעט קמ.

ההודעה צריכה להיות מאוד משכנעת בכדי שמישהו בכלל יתקשר ויאמת את הסיפור.

יד2 רחוק שנות אור מאייביי שאתה יכול לדעת מי מוכר לך ולאיזה אדם להאמין ולמי לא, אתה מוזמן להכנס ליד 2 ולראות בעלי אלטואים שכבר כמה חודשים טובים מפרסמים את הרכב שלהם שאין לו חצי שנה על הכביש וההפרש הוא לא קטן מהמחיר של החדש אבל נחש מה ? הרכב שלהם עדיין בלוח וזה לא שלא נמכרו עוד אלטואים מאז.

אבל למה לתת לעובדות לבלבל אותך עם המציאות, פסיכולוגית כשיהיה לך את הכסף ביד, אתה לא תחשוב על כמה חסכתי אלא על איזה דגם אני אזמין ובאיזה צבע.

וזה לא משנה אם זה כספי ירושה/מימון מהבנק/זכיה בלוטו או איזה תיק שמצאת ברחוב

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

בקשר לאלטואים אני מכרתי את שלי תוך 10 דקות, וההפסד עליו לא היה גדול כל כך, הרגע שהוא ירשום שהרכב מזכייה ולא ננהג לעולם, בן אדם שמעוניין ברכב כזה יתקשר! שוב אלא אם כן אין לו ערך לכסף ויעדיף להזמין חדש ( או שלא יתקשר כי המוכר ירצה מחיר מופקע , זה ברור שהאוטו הזה יהיה לו ירידת ערך בגלל היד הנוספת והמוכר יאלץ להתחשב בזה)

פורסם

תזמין את הרכב בצבע של הקרחון ההוא (כסוף תכלת) או ירוק. אלא שני צבעים שמשום מה מאוד חזקים היום בשוק המיני-סופר מיני.

תפרסם אותו בפורום וביד 2 ב60 אלף שקלים ותכתוב שאתה גמיש (לא הייתי מציע לרדת פחות מ55). תציין שהרכב הוא מזכייה ולא ננהג מעולם אלא כדי להביא אותו אלייך הבייתה.

אני לא חושב שייקח לך הרבה זמן למכור כשהאלטרנטיבה עולה כמעט 10 אלף יותר

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הרבה פעמים הזכירו את הניילונים

מי שיקנה את הספארק שלי יקרע את כל הניילונים ואני לא אנהג בו אפילו מטר. מדובר באוטו שהוא במדויק, אחד לאחד, מה שהקונה מקבל מהסוכנות, רק שרשום '01' במקום '00' ברישיון הרכב.

כל הנחה ממחיר המחירון היא רווח טהור למי שינצל את ההזדמנות, במיוחד אם הוא לא מחליף אוטו כל שנתיים ויקח את הספארק

ל-3-4 שנים ואז 2 ידיים על האוטו לא ישנו במכירה, עוד לפני שמחשיבים את מסמך ההצהרה שיד1 לא נהגה מטר באוטו.

• תוכן חדש...