Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כותרת בעייתית לשרשור נעול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מנסה להיפטר מהרכב שלי.

הוא נמצא במצב לא טוב ולא נעים לי לנסות למכור אותו למישהו.

מה אפשר לעשות???

תודה.

פורסם

ישנם אנשים שמחפשים רכבים עם בעיות, הם מתקנים ומוכרים. (סוחרים בעיקר)

נסה לפרסם מודעה, פרט את הבעיות שברכב, והורד את המחיר בהתאם.

כך, אתה חוסך את האי נעימות מכיוון שאתה לא מסתיר שום פרט מן הקונה, אם הוא מעוניין הוא יקנה.

בהצלחה :wink:

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם
ישנם אנשים שמחפשים רכבים עם בעיות, הם מתקנים ומוכרים. (סוחרים בעיקר)

נסה לפרסם מודעה, פרט את הבעיות שברכב, והורד את המחיר בהתאם.

כך, אתה חוסך את האי נעימות מכיוון שאתה לא מסתיר שום פרט מן הקונה, אם הוא מעוניין הוא יקנה.

בהצלחה :wink:

ואם האופציה הזאת לא הצליחה בסופו של דבר יש אופציה אחרת.

לנהוג ברכב עד שנגמר לו הטסט, ויום לפני שנגמר הטסט למכור אותו לברזל (700 שקל לטון) זה אומר שיצא לך בסביבות ה1000 שקל מזה, אבל לפחות לא תצתרך להשקיע מאמצים במכירה.

הכול תלוי עד כמה המצב גרוע.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

אוץ, האוטו שנת 95 משמע הוא יצטרך לחכות עד ל2015 בישביל לגרוט אותו...

ונגיד שיש לו זמן לחכות את זה הוא עדיין צריך טסט בתוקף לגריטה משמע הוא יצטרך לסדר את הבעיות שיצטברו בחמש שנים של חוסר שימוש.

משמע, עזוב אותך שטויות :)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

יש לך שתי אפציות:

1)למכור לברזל כמו שנאמר.

2)לפרסם מודעה,לגלות לקונה את כול המידע.לסגור מחיר שמתאים לשני הצדדים.

היתי מנסה,את האפשרות השנייה קודם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...