Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במכירת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בעבר הייתי משתמש פעיל ומוכר בקהילה עוד מימי YNET, אבל לאחר מספר נסיעות לחו"ל התנתקתי קצת...

אשמח מאוד לעזרתכם בנושא הבא :

ברשותי כרגע [מכונית כלשהי] מליסינג ונרכשה ממנו לאחר 5 שנים, לצורך העניין יד ראשונה בפועל אבל יד שנייה ברישיון, עם 175K ק"מ.

לפני כשבועיים פרסמתי מודעת מכירה, קיבלתי הרבה מאוד פניות ועם אחד מהפונים קבעתי ללכת לבדיקה במכון. בדרך לבדיקה הרכב התחיל להתחמם במהירות, כמובן שויתרנו על הבדיקה ונכנסתי למוסך כדי לטפל באוטו. בשלב ראשון החלפתי רדיאטור ועוד מספר חלקים במערכת הקירור. לאחר התיקון הראשוני הרכב הפסיק להתחמם, אך מפלס המים התחיל לרדת בכל נסיעה. נכנסתי למוסך לבדיקת ראש מנוע ושם טענו שיש לבצע תיקון מקיף בעלות של כ-5K. מחיר משוער של הרכב (בהנחה שהכל תקין), כ- 27-30K ש"ח.

עכשיו, הסיפור הוא כזה : אני חייב למכור את הרכב בתוך כשבועיים, לרגל נסיעה לחו"ל.

בהנחה שאני מוכן להתגמש במחיר, אשמח לשמוע הצעות -

1. האם כדאי לתקן את הרכב בגלל שאחרת לא אוכל למכור ?

2. האם אפשרי למכור את הרכב (במחיר נמוך כמובן) לסוחר/מכונאי שיטפל בו ויחסוך לי הרבה זמן והתעסקות ?

3. האם אתם מכירים סוחר/מגרש מכוניות שיהיה מעוניין ?

תודה רבה על כל תגובה

פורסם

1) הכל לפי השיקולים שלך, לדוגמה אם תתקן את הרכב ותמכור ב 30,000 ש"ח לעומת למכור לסוחר ב 20,000 ש"ח.

2) בטח שאתה יכול למכור לסוחר/מכונאי, אתה גם יכול למכור לאדם פרטי שירצה לעשות תיקון.

3) לא מכיר כאלו, אתה יכול להכנס ליד 2, לחפש מכירות רכב באזור שלך ואז להתקשר לאחד המספרים שמופיעים תחת "סוכנויות/סוחרי רכב".

בהצלחה

פורסם

בוא נראה מה הנתונים הידועים לנו:

• רכב בן 5 שנים (מודל 2005 או 2006)
  • במקור הרכב הוא ליסינג
  • יש לרכב ק"מ מאוד גבוה.
  • צריך להשקיע 5K על ראש מנוע
  • יש ודאי עוד בעיות/תקלות שייתגלו במכון בדיקה בהתחשב בק"מ הגבוה.

לצערי, אני לא מאמין שמישהו ישלם לך 20K על הרכב בנסיבות הנ"ל. מי יודע מה עוד יצוץ מלבד תיקון ראש המנוע? וסביר מאוד להניח שיצוצו עוד בעיות שכבר קיימות. ואז ההוצאה על הרכב תהיה מעל 30K.

במסגרת הזמן שנותר לך, תיאלץ לדעתי למכור את הרכב במחיר נמוך מ20K.

לתקן את הרכב זו האופציה הפחות עדיפה מבחינתך. אם התיקון לא יהיה טוב ותצטרך לנהל רומן עם המוסך, לא תצא מזה.

פורסם

לפי מיטב הבנתי הרכב בן יותר מ- 5, משום שהוא קנה אותו אחרי 5 שנים.

אבל לא משנה - תנסה למכור אותו למוסך שלך, תראה כמה יציעו.

אם לא - תכתת רגליך בין מגרשים, אין ברירה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

היה לי מקרה דומה - התחממות, טיפול קטן, ואז צריך ראש מנוע...

לקחתי את הפיאט שלי למוסך מורשה , אמר לי ראש מנוע מינימום 2000 שקל, ובאמצע עבודה סיכוי טוב שהמחיר יטייל עד ה4000...

עפתי למוסך אחר, 1500 שקל עשה את הכל + טיפול 10,000 + דברים בלתי צפויים שעלו באמצע הטיפול! (תרמוסטט ולא זוכר מה עוד) וב נ ו ס ף נשאר עד 8 בערב (!) כדי לסיים את האוטו שלי ביום שהוא הבטיח לי שהוא יסיים. (יום אחרי ששמתי את האוטו אצלו)

המוסך הזה בירושלים ואני יותר מאשמח לשתף את מי שזה יעניין אותו בהודעה פרטית.

• תוכן חדש...