ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,546 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח להמלצות לגבי דגמי מכוניות עד תקציב 50 אלף לערך, ללא המלצות על גיר ידני . הדברים החשובים לי ברכב מסודרים לפי סדר חשיבות מהחשוב ביותר ועד הכי פחות חשוב: אמינות בטיחות צריכת דלק חווית נהיגה - כלומר ביצועים עצמם ונוחות נהיגה. מטרת הרכב היא בעיקר נסיעות עירוניות. בנוסף באמצועתי אפשרות לרכוש אחד מבין שלושת דגמי הרכב הבאים במחיר מעט מוזל משום שהם נמכרים ממגרש של חבר, הדגמים הם: קיה סיד 2015 מנוע 1.6 סוזוקי קרוסאוובר 2015 ורנו קאפט'ור 2015. אשמח לקבל המלצות או דיס המלצות עליהן. תודה רבה מראש. עריכה: בעקבות ההערה של ולאד, אני לא מחפש רכב סופר מיני כגון יונדאי I10, אלא רכב מעט גדול יותר, מהגודל של I20 בערך עד גודל משפחתית. …
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם בשעה טובה מכרתי את הרכב שלי וכעת מחפש עזרה בקניית רכב אחר (משומש) עד היום נהגתי רק ב-i20 . אני מחפש רכב קצת יותר דינאמי, יותר חזק. לא יודע אם לקרוא לזה "ספורטיבי" אבל בקיצור משהו קצת יותר מהנה לנהיגה. תקציב:80K אבל אפשר גם לחרוג מעט מחפש רכב עם גיר ומנוע אמין כמובן, רכבים שאין בהם "מחלות" כמו נגיד בDSG או כל מיני רכבים עם תקלות נפוצות יש חיה כזאת? בכל מקרה אני יודע שאני ניזון משמועות אבל אשמח לדעת בכל זאת מה אומרים פה על: איביזה FR מאזדה 3 ספיריט וכמובן עם יש עוד אשמח לשמוע. עריכה:אוטומט בלבד.
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
ממש לא הצלחתי להבין אם ה1600 חלש בצורה מוגזמת וממש הכרחי 2000 או ממקומות אחרים שהבדל כלל מורגש בקיצור משווע לעזרה....
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, לפני שנתיים וחצי בערך עזבתי את עולם הידני לטובת האוטומט. אומנם בהתחלה נהנתי מהעבודה שאני לא צריך ללחוץ על הקלאץ' ואני יכול יותר להירגע בפקקים, אבל לאחרונה התחלתי להתגעגע לתפעול הידני. התחלתי לנהוג על אוטומט במצב חצי ידני כלומר להחליף הילוכים לבד, אבל זה לא אותו הדבר. חשבתי אולי לחזור לידני, אבל אני מחפש רכב שעומד בפרמטרים הבאים: 1. רכב ידני ברמת אבזור מכובדת ולא רמת אבזור מעליבה רק כי אני מצורע בארץ ישראל שהולך נגד העדר. 2. תקציב עד 100K (גמישות מסוימת אם מדובר בתמורה הרבה יותר טובה למחיר) 3. מנוע 4 צילנדרים - המנוע ב-208 ממש טוב מבחינת ביצועים, אבל לא אהבתי את הרעידות ברמזור/פקקים. אומנם מערכת Stop&Start מדוממת את המנוע בעמידה, אך ז…
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 773 צפיות
שלום, לאחר התלבטויות על רכב שני במשפחה, התחדשנו בסיאט ארונה חדשה ברמת אבזור Style. קיבלנו את הרכב לפני יומיים והוא באמת אחלה. מקווה שכך ימשך. תודה רבה לכל המומחים שעזרו לנו להחליט לאחר שקיבלתי את הרכב, שמתי לב שהצמיג החליפי, שהוגדר כצמיג מלא, הגיע במידה 205/55/16 (של Continental) כאשר מידת הצמיגים שהרכב נועל הינה 205/60/16 (של Hankook). אף פעם זה לא קרה לי. תמיד כשקיבלתי רכב חדש עם צמיג חליפי מלא, הוא תמיד היה זהה לצמיגים שהרכב נועל הן מבחינת המידה והן היצרן. האם זה תקין?
הודעה אחרונה מאת borsood, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 581 צפיות
שלום חברים ! מה דעתכם על סיאט איביזה ידנית הדגם ספורט מודל 2010 ? היא אמינה מבחינת הבלאי שלה והטיפולים או שהיא יקרה בנושא הזה ? ואיך היא מבחינה כללית כרכב ?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני שוקל לקנות פולקווגן ג'טה שנת 2012 עם מנוע 1.4 160 כ"ס. זה הדגם המפואר עם הסנרוף. הרכב נראה שמור ויפה. הרכב עבר פחות מ 80,000 ק"מ ולא עבר הרבה ידיים. ראיתי פה קצת הפחדות לגבי מנוע ה 1.4 עם 160 כ"ס. המוכר טוען שהמנוע שלו מסוג CAV (אין לי מושג מה זה אומר) עם מגדש כפול ושהוא מוצלח יותר ואמין ממנועי 1.4 160 כ"ס שיוצרו לפני 2012. המוכר גם טוען שהגיר עם 7 הילוכים עם קלאץ' רטוב. 1. מה רמת האמינות של המנוע הזה ואיך אני בודק איזה סוג/רוויזיה של מנוע מותקן ברכב הזה? 2. אותה השאלה כמו עם המנוע, רק לגבי הגיר. 3. מהו המחיר הריאלי לרכב כזה? 40/50/60K?
הודעה אחרונה מאת teyal, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
בניגוד לתופעת רכישת הג'יפונים בשביל הפוזה ו/או הישיבה הגבוהה, אני נאלץ ללא ברירה לעבור מרכב משפחתי לרכב עם יכולות שטח טובות, ולא לטיולי שטח אלא לצרכי גישה עקב שינוי מיקום עבודה. מדובר בנסיעות יום-יומיות בכל תנאי מזג אוויר (גשם, שטפונות, ...) בקטע קצר של 2 ק"מ בדרך עפר הררית תלולה וצרה. הדרך מלאה באבנים בינוניות אשר הופכות את הנסיעה ללא פשוטה אף יותר. כרגע ברשותי טויוטה קורולה 2018 אשר רכשתי בתחילת השנה מ-0 ק"מ... אני מודע לזה שאצא בהפסד ניכר ממכירת רכב חדש, לכן אני מעוניין לחפש רכב בשנתון יותר נמוך על מנת לצמצם את ההפסד כמה שיותר (אזי תקציב עד 100K עם גמישות קלה). אשמח לשמוע המלצות לרכב עם יכולות שטח בינוניות בתקציב הנ"ל בעל אמינות טובה והתנהגות כביש גם בדרכים ב…
הודעה אחרונה מאת Mazda6SW, -
-
- 1 תגובות
- 528 צפיות
חברים סחטיין על הפורום המרשים אני שנים צופה מהצד... לעניינינו - אנחנו משפחה מתרחבת שזקוקה לרכב 7 מקומות שביוםיום ישמש לנסיעות שלי (כ100 ק"מ ביום) ובסופש לטיולים (לא שטח כבד) עם מטען. אופציות שאני רואה כרגע: אאוטלנדר עד 2011 סורנטו עד 2010 סנטה פה עד 2010 מה שבאמת בא לי: פאת'פיינדר.... עד 2007 התקציב הוא עד 55K אני מבין שכולם לא חסכוניות אבל עדיין חשוב לי שלא יהיה מוגזם. אשמח לשמוע את דעתכם מנסיון תודה מראש, תומר
הודעה אחרונה מאת rotemb, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 903 צפיות
שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות רכב לנהג חדש רכב שעומד בתקציב של עד 30,000. הרכב ישמש לנסיעה מהעבודה ובחזרה (גדרה-תל אביב). חשוב שהגיר יהיה אוטומט, ושהרכב יהיה כמה שיותר חסכוני בדלק ואמין, ואם אפשר שנתון כמה שיותר מתקדם. הסתכלתי בכמה מודעות ביד 2, וכרגע אני חושב על: פיאט 500 סיאט מי גו יונדאי I10 סיטרואן C3 אשמח לקבל חוות דעת נוספות או לדעת לגבי הדגמים שכתבתי למעלה אם מדובר ברכבים מומלצים, ובאילו ק"מ אני צריך בכלל לשקול לרכוש אותם? מודה רבה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת kudo, -
-
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מה קורה אנשים.. רציתי לדעת איך הרכב מבחינת כוח, אמינת, צריכת דלק, מחלות וכו יש בעלי אלפא רומאו בקהל?
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
- 1 תגובות
- 608 צפיות
ארצה לדעת איך הרכב מבחינת אמינות ואיזה גיר משודך לרכב , מתכוון לרכוש אוטומט האם dsg הידוע ....
הודעה אחרונה מאת Liran3331, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני יודע שכבר עליתי לכולם על העצבים לגבי בקשת מידע עבור אח שלי,בקיצור,ה508 מעל התקציב,הג'יפונים ישנים מידי והוא ואשתו הגיעו למסקנה שהם צריכים רכב סטיישן בשבילם ובשביל הילדים שיהיו להם בעזרת ה'(היא בחודש שישי) עד 50 אלף ש"ח... הם הגיעו בסופו של דבר לשני הסטיישנים האלו שמציעים מרווח טוב,שנה יחסית חדשה ושניהם נכנסים למה שהם כיוונו להוציא על רכב. קראתי על זה שיש לפג'ו בעיה שהולכים לא מעט מנועים בגלל שרצועת הטיימינג מתחילה להתפורר,מצד שני הבנתי שיש בעיות בגיר של המגאן אסטייט(זה אותו מנוע וגיר כמו שיש בקליאו 1.2 רק שפה יש למנוע 132 כ"ס),הם יקנו את אחד מהרכבים האלה מחברות הליסינג(מכיוון ששם נותנים אחריות של שנה\20 אלף ק"מ ותנאי מימון די נוחים). מה…
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אנחנו זוג + ילדה, מחפשים רכב שעונה על הדרישות הבאות, לפי סדר חשיבות: - בטיחותי מאד - אמין (אני נוסעת הרבה לבד בכבישים באזורים לא כ"כ נעימים) - מנוע מספיק חזק לאזור הררי עם הרבה עליות - בגאז' יחסית גדול (נוסעים הרבה פעמים עם לא מעט ציוד) - תקציב כ-30,000, מוכנים למתוח אותו אם ממש כדאי - בונוסים: מזגן חזק, חדיש, נוח. כרגע רוב הנסיעות שלנו ביום-יום קצרות (בערך שלוש פעמים בשבוע למרחק של עד חצי שעה נסיעה + נסיעות קטנות ליד הבית), ופעם בשבוע-שבועיים נסיעה של כ-100 ק"מ לכיוון. אנחנו מעוניינים לרכוש רכב לטווח ארוך יחסית (הרכב הנוכחי היה אצלנו שש שנים בערך), וייתכן שנתחיל לנסוע גם באופן יומיומי למרחקים קצת יותר ארוכים. המליצו לנו על יונדאי i30 סטיישן. האם…
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, השתחררתי מהצבא ואני מעוניין לקנות רכב התקציב שלי באיזור ה25-30 אלף,אני מאד מעוניין ברכב ספורטיבי בסגנון מיצובישי לנסר ספורטבק. הבנתי שהוא די טוחן דלק אז אני לא בטוח לגביו, מחפש רכב בעיקר לנסיעות קצרות בעיר. בעיקרון מחפש רכב שיראה ספורטיבי אוטו של צעירים. מה שכן חשוב לי שהיחס צריכת דלק יהיה באזור 1:10 ולא משנה אם זה ידני או אוטומט. אשמח לשמוע אתכם
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 816 צפיות
כל כך אהבנו את הצורה החיצונית (צורה של x4 או לקסוס) אך חורג מהתקציב. האם שווה לחרוג בשבילו ? (מבחינה כלכלית זה אפשרי, פשוט העדפנו לא לעבור מספר מסוים). אפילו עשינו נסיעת מבחן ואהבנו....
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם בפעם האחרונה שכתבתי כאן קנינו i10 אדירה, והשנים עברו וגדלנו, מחפשים לגדול. ברשותנו שני רכבים - רנו קליאו 2012, עליה נוסעת אשתו, וה-i10. כל אחד נוסע לכיוון אחר, הקליאו משמשת אותנו בסופי השבוע כיוון שהיא מעט גדולה יותר וניתן להכניס בבגז' שלה בקלות את העגלה לעומת היונדאי. מחפשים להחליף את היונדאי במכונית חדשה יותר (היונדאי 2009), שתהיה גדולה יותר מהקליאו, קצת יותר בגז'. אפיון הנסיעה: - נסיעה יומיומית מרחובות לתל אביב מדי בוקר בשעות הפקקים - ועל כן, חסכון יחסי בדלק יהיה יתרון לא גדולה מדי- אין לי רצון לנסוע על סירה או ביואיק, ומכוניות שמציעות מרחב וגם בגאז' מכובד שיכיל עגלה, אוהל, ולול קמפינג מקופל - יתקבלו בברכה. - יכולות - אוהב לנסוע בזריזות…
הודעה אחרונה מאת melnik85, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 959 צפיות
הי. מחפש רכב שני למשפחה כאשר הדרישות. הכי חסכוני שאפשר עד 10k מיזוג תקין. עדיף יפני לחסוך ביקורי מוסך לא אכפת לי נוחות, עצלנות, פוזה. תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת lesles, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש רכב בתקציב של עד 100k, חשוב שיהיה מאובזר מאוד, בלימה אדפטיבית, תיקון סטייה מנתיב מולטימדיה ועוד, מעדיף יד שנייה אבל שיהיה עם אחריות יצרן. בגדול חשבתי על איוניק או נירו 2017 אבל הבנתי שיש בעיות עם הגיר הרובוטי. בכל מקרה אני לא מתכוון למכור את הרכב בגמר אחריות היצרן. אשמח לעזרה וכמובן להמלצות.
הודעה אחרונה מאת showndamty, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
היי, מחפשים רכב שישמש בעיקר לנסיעות יומיומיות הלוך ושוב מירושלים למרכז, שעה כל כיוון. מתלבטים בין ההצעות הבאות (במחירים דומים): *ניסאן אקו מיקרה 0 ק"מ מליסינג *קיה פיקנטו 0 ק"מ מליסינג *טויוטה יאריס סטייל שנת 2015 יד 1 מפרטי עם 28K ק"מ (במצב מעולה לאחר בדיקה במכון) אנו נוטים ליאריס בגלל המפרט, חסכון בדלק גם חשוב לנו. נשמח לשמוע את דעתכם..
הודעה אחרונה מאת bv12, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
מתחיל להתמקד.... אם נדבר על אמינות בדגש על הגיר של כל אחד מהם. מה דעתכם? ברור שמבחינת אבזור וצריכת דלק היונדאי לוקחת.
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
-
- 1 תגובות
- 747 צפיות
שלום, האם כשאר קונים רכב יד שנייה מפרטי הקונה ממשיך לקבל את אחריות היבואן ואם כן איך בודקים שהאחריות עומדת בעינה?
הודעה אחרונה מאת LLH201017, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום. רכשתי רכב מחברת ליסינג ובדעתי בדיקה לפני קניה , ולאחר התוצאות שיצאו מעולות. מתניע את הרכב ונדלקו נורות : בדיקת מנוע , הגה חשמלי, החלקה, לחץ אויר בצמיגים . הסוכן אמר לי שזה בגלל שהריצו את המנוע וזה הדליק אותם . גם שנסעתי עוד 4 ק׳מ זה לא התאפס. כמובן שלא ויתרתי ודרשתי שיתקנו את הנורות ועוד איזה משהו שולי. השאלה איך ידע שזה באמת בגלל הבדיקה ולא שיעשו איפוס ושלום ואז ידלק לי שוב לאחר נסיעה או כמה ימים . תודה לעוזרים .
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות רכב לנהג חדש רכב שעומד בתקציב של עד 15000 . בגדול מה שאני צריך זה רכב שנוסע מהבית לעבודהופעם פעמיים בשבוע נסיעה של 20 ק"מ בערך בכמה שפחות עלויות ובלאגנים . מה שחשוב לי ברכב זה שיהיה אמין מבחינת הבלאי שלא אצטרך לבלות איתו יותר מידי במוסכים ושצורך דלק כמה שפחות , צורה וכוח זה משהו שפחות מעניין אותי אבל גם שלא מחריד כן ? בינתיים יש לי הצעה של פיג'ו 107 2011 עם 109 אלף קילומטרז ב11 אלף ושברולט ספארק עם אותם הנתונים ובאותו המחיר . אשמח לקבל חוות דעת נוספות או לדעת לגבי הדגמים שכתבתי למעלה אם הם עסקאות משתלמות . מודה מראש
הודעה אחרונה מאת Jack457, -
-
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
לפני כן חיפשתי מיני קופר S בשנתונים האלה, אבל המחירים פשוט לא מציאותיים. ומשם התחלתי לפזול לצרפתייה, ועל פניו תמורת 65-70 אלף שח, נראה הרבה מאוד רכב תמורת סכום שפוי. טרם יצא לי לנהוג ברכב ואני נשען על ביקורות פה ושם. ארצה לדעת האם הרכב סובל מבעיות/מחלות כלשהם, מנוע/חשמל או ריקול כלשהו. וכמובן חוויות נהיגה יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת ANUTKK, -
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום חברים, לאחר דפדוף של שבוע בפורום הגעתי למסקנה שאקנה מיצובישי לנסר. עכשיו יש לי כמה שאלות לגבי הרכב הזה: יש הבדלים קריטים בין השנים 2010-2011 או שההבדל היחידי הוא עייפות החומר כביכול? יש הבדל רציני בין המנוע 1.5 לבין 1.6 שיצא ב 2012? הכוונה לכוח וחיסכון יחסי בדלק. כמה זה קריטי אם אקנה לנסר בקמ טיפה גבוה? הכוונה עם ממוצע של 20K קמ בשנה. האם שווה לרדת קצת בשנה ולקנות את הדגם של ה 1.8? ואם ארצה להתקין חסכן דלק ברכב, עד כמה זה יהיה אפקטיבי? מבחינת עלות ההתקן וחיסכון בתכלס כרגע התקציב שלי הוא עד 25,000. הדרישות הן רכב שיביא אותי מנקודה א' ל ב', אמינות, נראה טוב (ממש אהבתי את העיצוב של הלנסר) ומרווח. רוב הנסיעות יהיו במרכז (משער בדרכים בינעירוניות), קצ…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 1 תגובות
- 711 צפיות
שלום, אשמח לשמוע דגמים מומלצים לרכבים של 7 מקומות. אנחנו משפחה של 2 הורים וילדים בני 6,4,2,0 מעדיף כאלו שיחזיקו בלי בעיות 7 שנים. מעוניין ברכב חדש או 0 ק'מ בעלות של כ150 אלף שח.
הודעה אחרונה מאת guy.a, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי לכולם, אנחנו זוג צעיר שמצפה לתינוק, צריכים לקנות רכב בהקדם ונשמח לעצתכם מחפשים רכב בתקציב של עד 20000₪, אפשרי לגרד עוד כמה אלפים בודדים במידה וזה הכרחי אבל מעדיפים שלא. אנחנו צריכים אותו לשנה/שנה וחצי ואח״כ נמכור, לכן לא מחפשים להשקיע במשהו יקר מדי. מה אנחנו מחפשים: - רכב קטן, אמין וחסכוני (סופר מיני, האצ׳בק? פחות מעדיפים משפחתי) - בטיחותי (כמה שיכול להיות ברכב קטן) - עם תא מטען גדול (שוב, כמה שאפשר ביחס לרכב קטן) - אוטומט - שנתון מתקדם ככל האפשר תודה ענקית מראש לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים, אני בחיפושי רכב ונכנסתי ליד 2 לחפש רכבים, עשיתי חיפוש מתקדם לפי התקציב שלי ושאר העדפות (עד 20K ש"ח, עד יד 02, ועד 100K ק"מ, לא ישן משנת 2008, אוטומט) וככה בחיפושים מצאתי מונדאו 2008, 2.3, 100K ק"מ, יד 00, דיברתי עם הבחור אמר לי שכל הטיפולים ממוסך מורשה אין כלל בעיות עם האוטו. מחירון באזור 17 אחרי שיחה הוא אמר שאם אני יבוא אפשר לדבר על 11 (הוא מהמרכז אני מהצפון). עכשיו אני קצת מבולבל כי רוב הנסיעות שלי הן עירוניות וקצרות (לא עובר 10K בשנה). אז הרכב זללן (1: אבל אני גם לא נוסע מלא, או שיש סיכוי בגלל השנתון שהרכב יתחיל "להתפרק" וכל פעם אני יצטרך לרוץ למוסך ובסוף אני יאבד יותר כסף? או שאולי ההפך אני יסע אליו שנה ובסוף ימכור אותו ב 10K..זו ההתלבטות ש…
הודעה אחרונה מאת מרכז שירות שי-לי, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שבוע טוב אני מתכונן לרכוש רכב גדול מסחרי/ציבורי, מדובר על מרצדס ויאנו/V-Class (או משהו באותו גודל) שתגמע כ-100,000 ק"מ בשנה, ואני מעוניין לשדרג כל שנתיים לרכב חדש. איך מחשבים ירידת ערך? תודה רבה מראש
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 621 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- GTאי
- Mr.Hybrid
- fatboy1340
- aviaviavi
- ELI001
- דובצע
- Igalz
- chilcom
- urich
- ronrobin
- Speedool
- דניאל1983