Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידת גלגלי חלופי מלא לא זהה למידת הצמיגים שעל הרכב.

Random
שימו לב! השרשור הזה בן 2222 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

לאחר התלבטויות על רכב שני במשפחה, התחדשנו בסיאט ארונה חדשה ברמת אבזור Style.

קיבלנו את הרכב לפני יומיים והוא באמת אחלה. מקווה שכך ימשך.

תודה רבה לכל המומחים שעזרו לנו להחליט :lol:

לאחר שקיבלתי את הרכב, שמתי לב שהצמיג החליפי, שהוגדר כצמיג מלא, הגיע במידה 205/55/16 (של Continental) כאשר מידת הצמיגים שהרכב נועל הינה 205/60/16 (של Hankook).

אף פעם זה לא קרה לי. תמיד כשקיבלתי רכב חדש עם צמיג חליפי מלא, הוא תמיד היה זהה לצמיגים שהרכב נועל הן מבחינת המידה והן היצרן.

האם זה תקין?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שזה מקובל בעולם. חושב שלא בהפרשים כל כך קטנים.

בארץ אני חושב שזה לא מאושר!

כלומר, אפשר לאשר רק צמיג קטן מידות (שהוא צר מאוד, קל ויש הגבלת מהירות) או צמיג באותן מידות של הרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מריח כמו טעות. פנה ליבואן בדרישה לקבל סיבה להבדלים במידות.

כמו כן פנה לבעלי ארונה כאן בפורום, אני בטוח שימחו לסייע לך עם בדיקה ברכבם לגבי מידות הצמיג הרזרבי.

בהצלחה, עדכן אותנו במתרחש.

מחשבה בוראת מציאות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על התגובות המהירות.

אכן זה נראה לי מוזר, שכן מצד אחד הקוטר החיצוני של הגלגל החליפי קטן יותר וגם לא מופיעה שום אזהרה להגבלת מהירות.

פרט לכך, מכיוון שמדובר בצמיג של חברה אחרת, גם החתך של הסולייה שונה. לפי מה שידוע לי, על אותו ציר אמורים להיות צמיגים זהים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2222 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...