ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,550 נושאים בפורום הזה
-
שלום לכולם, מחפש רכב עד 22k לנסועה של בערך 900 ק"מ בחודש, רוב הנסיעות בעיר. הדרישה הכי חשובה היא אמינות, וממש רצוי שלא יהיה עגלה. לאחר עיון נראה ש 208 תעשה את העבודה. מדאיג אותי קצת נושא האמינות, כמובן שכל מי שהתייעצתי איתו שלל צרפתיות על הסף, האם הדגם הנ"ל נחשב אמין? ועד כמה יתאים לנסיעות בין עירוניות של סביבות 60 ק"מ פעמיים בחודש? ראיתי מודעה של 208 מדגם אקטיב שנת 2012 יד 3 שעשתה 78k, המוכר דורש 25k,מאמין שיהיה אפשר לקנות אותה בתקציב. אשמח לתגובות והמלצות נוספות
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אמא רוצה לקנות רכב ומתלבטת בין 2 הרכבים האלה- מה דעתכם? איזה רכב "שותה" פחות דלק? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בעקבות בלת"ם (טוטלס לא מתוכנן) נאלץ לחפש רכב חדש. כל פעם שעולה רכב, מיד מוצאים סיבות למה לא. אז מנסה את חוכמת אנשי הפורום הזה. אני מחפש רכב שיענה לכמה שיותר מהקריטריונים הבאים: - 7 מקומות - בטיחותי - מיעוד לנסוע שנתית של 40K בשנה - תחזוקה זולה יחסית - אמינות - תקציב 30K (אפשר קצת להתגמש עד 40K) אשמח לרעיונות תודה
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אני מתלבטת בין שני רכבים ואשמח לשמוע את דעתכם מה יותר כדאי: 1. סוזוקי אלטו שנת 2011, 75,000 ק"מ, יד שניה פרטי, ראשונה פרטי. טסט בעוד שנה וטיפול בקרוב, נראית טוב ומטופלת במוסך מורשה במחיר 24,000 2. ניסן מיקרה שנת 2014, 110,000, ק"מ, יד שניה פרטי, יד ראשונה ליסינג, טסט במרץ ואחרי טיפול, נראית טוב מטופלת - מחיר 29,000 תודה!!!
הודעה אחרונה מאת sharon779, -
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, קיבלנו סוף סוף רכב מהסוכנות. כשבדקתי אותו גיליתי לחיצה מאד קטנה על פח הרכב שבקושי רואים אותה אפילו ממרחק של 30 ס"מ. קראתי למנהל הסוכנות והוא הציע לי לפצות אותי בטיפול ראשוני חינם או להביא את הרכב לתיקון הלחיצה. על פניו ההצעה נראת לי די הוגנת ואני לא רוצה שיגעו בכלל בפח. סיכמנו שאני אבדוק למחרת כמה הלחיצה נראת באור שמש (קבלת הרכב נעשתה בערב). אבל למחרת, כשעשיתי הדבקת PPF על הרכב, גיליתי שישנה נקודה נוספת על המגן של הדלת, שכנראה קיבל מכה בעומק ובקוטר של 2-3 מ"מ ורואים כבר את הפלסטיק השחור (הרכב בצבע לבן). הייתי אומר שאת המכה הזאת לא ניתן להבחין ממרחק של 1.5 מטר. מה דעתכם, ההצעה שקיבלתי מהסוכנות הוגנת או שיש לדרוש משהו בנוסף על המכה השנייה? מי נתקל ואיך מקובל לפתו…
הודעה אחרונה מאת gilgil28, -
שלום לכולם, בדרך להחלפת הספורטאז' EX, ככל הנראה בסורנטו אורבן חדש. תנאי סף: 7 מקומות מרווח. מחיר עד כ 200 אש"ח. הצרפתיות פיג'ו סיטרואן נפסלו בגלל לוח שעונים / מולטימדיה והפעלה מסורבלת מידי. אאוטלנדר לא בא בחשבון וניסאן אקסטרייל מפסיד בניקוד על מרווח בשורה אחורית, מיזוג לאחור ומערכות בטיחות פחות אטרקטיביות. יש משהו שאני מפספס? נ.ב. לא ניתן להזמין קודיאק ב 2018 עקב חוסר מלאי תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
- 10 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שוקל לקנות דוקאטו יד שניה מקרסו טרייד מחפש רכב שנת 2013-2014 שעשה 20-30 אלף ק"מ בשנה. מחברים שמחזיקים את הרכב לאורך שנים הבנתי שהרכב אמין ולא אמורות להיות בעיות. מישהו יכול לתת קצת פרטים לגבי קרסו ולגבי הרכב?
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 33 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
רוצה לקנות את ה3008 דיזל.... 2 דברים.....אוטוטו מנוע חדש עם 8 הילוכים. להמתין לו או ללכת על המוכר שעד עכשיו מוכיח את עצמו? שאלה שנייה: אם אני מזמין עכשיו אני אקבל בתחילת דצמבר בערך.....להמתין לינואר ולקבל שנתון 2019 או בהתחשב בזה שהתוכנית להישאר עם הרכב 5 שנים בערך זה לא קריטי? בברכה, אורי
הודעה אחרונה מאת robertf, -
- 25 תגובות
- 10.4 אלף צפיות
אהלן אני מעוניין לרכוש סיאט לאון 2014 מנוע 1200 tsi אוטומטית שעברה כ 70 אלף קמ המוכר טוען שאין מה לדאוג על גיר או מצמדים כי הרכב נסע נסיעה רגועה ובינעירונית ברובו מכיוון שאין לי כסף מיותר לתקלות כמו מצמדים או מוח גיר בעלויות מטורפות האם עלי לרדת מהרפתקה תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות רכב יד 2, התקציב הוא באיזור ה60k מה אתם ממליצים שיהיה יחסית חסכוני אבל צעיר ועם קצת כוח . הרכב בעיקר לנסיעות יומיומיות לבסיס, מאוד אוהב את הDSG עם המנועי טורבו ( יצא לי ליסוע על איביזה 2015 ואהבתי ) חשבתי על fabia / polo / ibiza .. חשוב לי לשמוע מאנשים שקצת מבינים בנושא אם יש עדיפות לאחד מהם, אני כנראה אשים תוכנה stage 1. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
צריך את עזרכתם בבחירת רכב. אני קצת מבולבל ולא סגור, אז אשמח לעזרה ושתמקדו אותי. תקציב - איזור 80k. 2 ילדים, 6 ו 3, ועוד אחד בדרך. מאמין שבהתחלה הוא יישב מקדימה בסלקל, לאחר מכן נצטרך מקום מאחור לבוסטר קטן ו 2 כיסאות תינוק. נוסע בשנה בסביבות 20k. בבקרים הנסיעה לעבודה היא בערך שעה בגלל הפקקים... אופציות שחשבתי: 1. יונדאי i35 2014/2015 אהבתי את העיצוב. הבנתי שמרווחת מאחור, תא מטען גדול ומאובזרת. צריכת דלק ממוצעת למשפחתומטית 1600... 2. טויוטה קורולה 2014 פחות אהבתי את העיצוב, וגם פחות מאובזרת. חסכונית יחסית בדלק, אמורה להיות יותר סחירה. יותר יקרה מהיונדאי אז כנראה אצטרך לרדת בשנה לעומתה. 4. טויוטה ורסו. חוץ מהחיצוניות, נשמעת מ…
הודעה אחרונה מאת arthur88, -
- 7 תגובות
- 787 צפיות
אהלן, אנחנו זוג סטודנטים עם תינוקת מחפשים רכב שיביא אותנו ממקום A ל B בשלום. צרכים עיקריים שלנו: 1) נסיעה של 10-20 ק''מ ביום בתוך העיר 2) כאשר המשפחה תתרחב, שיתאים ל-2 עגלות, 2 כיסאות תינוק וכו' הדרישות הבסיסיות: 1) עד 15K בערך (אין לי בעיה להשקיע יותר אבל אני מנסה לשלם כמה שפחות על ירידת ערך) 2) אמין, לא רואה מוסך 3) חסכוני בדלק 4) חלקים זולים אני מתלבט בין הונדה ג'ז 2006 לבין מאזדה 3 2008. מצד אחד ההונדה מאוד חסכונית בדלק, אמינה ויש לה שוק טוב, אבל היא יקרה יחסית לשנתון שלה - ומחיר הביטוחים והטיפולים יחסית יקר בהתאם. מצד שני המאזדה בעלת שוק טוב, יש הרבה מרווח, והביטוח סביר - אבל צריכת הדלק יקרה. מה אומרים? אשמח לרעיונות של ע…
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מדובר על רכב להורים שלי, לרוב תסע בו רק אמא, לפעמים עוד 2-3 אנשים (גג 4) הם כבר הזמינו אותו, 83 אש"ח בערך חדש לגמרי מהסוכנות, מאובזר ברמה הגבוהה ביותר שזמינה (מלבד סאן-רוף). בעיקרון מה שהכי קריטי ברכב הוא - צריכת דלק סבירה, אמינות גבוהה (מאוד), חלפים וטיפולים במחיר זול יחסית, ושיהיה קטן. מה דעתכם על הרכב הזה? יש שבועיים עד שיגיע ואפשרות לבטל או לקחת אחד אחר. אציין שהם עשו נסיעת מבחן על הסוזוקי סלריו ולא אהבו אותה. אמרו שהייתה לא נוחה והרגישה זול.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
רכב שיעשה 7 שניות או פחות ל100 עד 50 אלף שקל. עדיפות גם לאמינות כמובן אם יש כאלו. ידני או אוטומט לא חשוב. כמו כן עדיפות לשנתון של 2006 ומעלה. יש אופציות כאלו?
הודעה אחרונה מאת yair.arad, -
- 7 תגובות
- 782 צפיות
עוד בדיקה מהיום של מאזדה 2 שנת 2015. פגיעות בגג? זה נחשב שאסי? ראיתי תמכה זאת מכה קשה ומכוערת. מוכנים לתקן תמכה בליסינג אבל מצד שני ירשם תיקון גג שזה יותר גרוע ממעיכות בגג הרכב. מה אומרים? לא להמשיך עסקה? Sent from my SM-G610F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת avi1970, -
- 3 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
לאור התרחבות המשפחה אנחנו מחפשים רכב עם 8-9 מקומות. התקציב הוא בערך 70K. חשוב שיהיה רכב אמין. אפשרי ידני(אשתי מעדיפה אוטומט אם יש משהו טוב). נסועה שנתית של בערך 10K קילומטר(יש לנו מיקרה קטנה לנסיעות יומיומיות). עדיפות אם יש יציאות מזגן גם בספסלים האחוריים. האירופאיות קצת מפחידות אותי(ג'אמפי, טרנזיט קוסטום, וולקסוגן) מבחינת אמינות ובמקרה של הגרמניות גם בעלויות החלפים - אני צודק? מה אתם ממליצים? עד איזה קילומטרז'? ראיתי שיש את הרכבים הבאים: סאנגיונג רודיוס טויטוה סייאנה(בשנתון יחסית ישן לתקציב) יונדאי i800 סיטרואן ג'אמפי פורד טרנזיט קוסטום וולקסוגן טרנספורטר וולקסוגן קרוול רנו טרפיק עוד רכב אמריקאי ששכחתי איך קוראים לו. שכחתי משהו? …
הודעה אחרונה מאת akivas, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, אני מתעניין ברכישת הרכב הזה כמשומש, בגלל עניין ה-DSG החלטתי שאם כן אקח את הגרסא הידנית(עם כ-90 אלף קילומטר). הדבר היחידי שאני מודאג ממנו זה אמינות מנוע ה1.2TSI- מדובר בגרסא משופרת של המנועים הישנים? אמינות טובה או רעועה. אשמח לשמוע על מחלות קיימות לדגם וצריכת דלק מניסיון של החברים פה שהחזיקו רכב כזה. תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת Danny13, -
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 15.9 אלף צפיות
שלום, מחפש עבור המשפחה רכב שיכיל חמש נפשות בצורה מרווחת עם אפשרות ל7 מקומות, ראיתי סובארו B9 , שבע מקומות 2007 עם כ 140 אלף ק"מ, ב67K את עלויות הדלק הגדולות שם מתכוון לרכך עם מערכת גז, מאחר ואני מתכוון להחזיק ברכב יותר משנה-שנתיים. מישהו יכול להחוות דעתו על הרכב? מחלות ידועות? יתרונות/חסרונות, אלטרנטיבות, אמין כמו שאר המשפחה? על פניו מדובר לפחות בעיני להרבה רכב ביחסית סכום סביר, אשמח לתגובתכם, תודה מראש
הודעה אחרונה מאת motior, -
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
שלום לכולם, בהמשך לשרשור שפתחתי בנוגע לסופר מיני/משפחתית קומפקטית האם למישהו יש ניסיון עם קניית רכב מבלו סקיי - מישהו מכיר? יודע? קנה בעבר?. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אני חייב לשדרג את הרכב של העבודה יש לי כרגע יונדאי איי 25 1.4 גיר רציף 2016 בעיר הרכב סבבה מחוץ לעיר הרכב בעייתי הגיר הרציף לא בנוי לנסיעה מאומצת או לתנאי שטח של עליות כמו ירושלים וכו' , יש לי אפשרות לשדרג ליונדאי איי 25 1.6 או קיה ריו 1.6 או סקודה ראפיד 1.4 או רנו קליאו 1.2 טורבו או מאזדה 2 1.5 בדקתי יחס כח משקל : יונדאי 1.6 גיר אוטומט 4 הילוכים - 114.81 כ"ס לטון קיה ריו 1.6 גיר אוטומט 6 הילוכים - 104.33 כ"ס לטון רנו קליאו 1.2 טורבו גיר רובוטי - 102.25 כ"ס לטון סקודה ראפיד 1.4 טורבו גיר רובוטי - 101.13 כ"ס לטון מאזדה 2 1.5 גיר אוטומט 6 הילוכים - 99.64 כ"ס לטון - הרכב שיש לי כרגע יונדאי איי 25 1.4 גיר רציף - 92.59 כ"ס לטון - היונדאי איי 25 1.…
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
שלום, ברצוני להתייעץ על שדרוג לרכב חדש. מה חשוב לי: שיהיה באחריות (בשביל הראש השקט). התכנית שלי: ולהחליפו כל שנה\שנתיים או לחדש מהחברה או לחדש יותר ששוב יהיה באחריות וכן הלאה. אני מחפש רק ממשפחת הגרמניות (אאודי, פולקסווגן) מהקטנות, אאודי a1 או פולו. העניין שאני מחפש להימנע מירידת הערך המטורפת שיש בשנה הראשונה ואפילו בשניה ולכן חשבתי לקנות למשל אאודי a1 2016 עם שנה אחריות ולפני סוף האחריות לשדרג שוב וכך בעצם לספוג את ההפסד רק של השנה השלישית. (לפי מה שאני מבין יש שוק רב לרכב הזה וירידת הערך בשנה השלישית היא לא רצינית במיוחד). הבעיה שיש לרכב הזה כל כך הרבה דגמים שדי איבדתי את עצמי, אני מחפש אוטומט, יד נמוכה כמובן עדיפות לראשונה, קילומטראז' נמ…
הודעה אחרונה מאת DanielL, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום מצאתי רכב בתקציב שלי לאחר שחיפשתי רבות,, יש לי מסמך של טיפול אחרון לאוטו (100אלף) במוסך מורשה של החברה שעלה הרבה ובנוסף יש לי מסמך שהוצאנו מחברות הביטוח על כך שאין לרכב תביעות מאז שעלה לכביש, בדקתי שמן ובדפנות אין אזכור לחלקיקים והשמן נראה טרי ומריח טוב, נראה שאין נזילות ממה שניתן לראות וגם לגעת יחסית עמוק..האוטו נוסע מעולה לא מקרטע ולא רועד גם בנסיעה של 100 קמש+.. עומד על כ2900סלד ב110 ו3300+- במהירות אחרת שלא ניתן לכתוב אותה נראה שהאוטו שמור מאוד לאחר 100,000קמ יד שניה. האוטו טופל מאז שעלה לכביש במוסך מורשה של החברה ויש לו את התיעוד בספר ומאז שהאדם קנה הוא הלך למוסכים מורשים אבל לא של היברה שגם יש תיעוד (קבלות).. מה אתם אומרים? לתת 500 שקלים לבדי…
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
ברשותי קיה פורטה 11 שוקל להחליף את הרכב השאלה האם כדאי להתקדם בשנתון 15 או שכדאי רכב חדש? מצא חן בעיני קיה סיד 0 קמ ex יש באפשרותי לשים מקדמה 50K איזה חברות ליסינג מחזיקות את הרכב ? תודה ואשמח לכל טיפים
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום רכשתי קיה ספורטאז נפח 2000 חדשה מהחברה בינואר 2018 במחיר של 155000 שח. כיום הרכב שווה 137000 שח האם יכולה להיות ירידת ערך כ"כ גדולה? ידוע שהרכב עם שוק דיי טוב. תודה
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 22.5 אלף צפיות
שלום אשמח לעזרה מחפשת רכב של 10 מקומות למשפחה (8 ילדים) יש רשיון אוטובוס כך שאין בעיה בהסעת נוסעים מעל 8 אין מגבלת תקציב(עוד יתרון... ) בדקנו טויוטה פרואייס אפשרות של עד 9 מקומות כנל כל רכבי 8-9 מקומות שקיימים בשוק מדובר על לקנות רכב חדש מהסוכנות ולא יד שניה האופציה של 2 רכבים קטנים לא אופציה בשבילנו נותר לנו יונדאי i800 ופולקסווגן טרנספורטר מרצדס פחות אקטואלי בהיבט של עלויות חלפים וכאלה יש איזה רכב שפיספסנו?? והמלצות על 2 הרכבים שכתבתי לעיל תודה רבה
הודעה אחרונה מאת רפאל61, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 682 צפיות
שלום, מצרף בדיקה של הרכב מאזדה 2 שראיתי היום. אנא הסבר = סמני פגיעה עמודים שמאל. זה לא שאסי? לבטל את העסקה? תודה לעוזרים. Sent from my SM-G610F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת avi1970, -
לאחר כ-3 שנים עם פג'ו 107 רובוטית אני רוצה להשתדרג , לרכב יותר נוח ונעים לנסיעה. אני שוקל לפזול לכיוון הסופר מיני למרות היתרונות של המיני במציאת חנייה ותמרון קליל ונוח בעיר. אני מחפש רכב שיתן פייט כמעט בכל קטגוריה שהיא על ה107. כמות הנסועה היומית - 50 ק"מ חלקם בפקקים. 1. נוחות נסיעה ויציבות על הכביש - לא קופצנית מגהצת באמפרים וכבישים משובשים. יציבה גם שיש כביש משובש ואספלט לא איכותי. 2. שקט ובידוד רעשים - שיוט שקט , בלי יותר מדי רעשי רוח דרך ומנוע מטרידים שחודרים אל תוך תא הנוסעים. אני יכול להוסיף יריעות למכסה המנוע וגומיות נוספות על הדלתות אבל 3. בטיחותית. 4. צריכת דלק - אני מבין שכאן אצטרך להתפשר. נניח שאסתפק ב 1/14 לצריכת דלק משולבת. כמובן רכב ע…
הודעה אחרונה מאת gilgil28, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אנחנו חוזרים בעוד כחודשיים לארץ וצריכים לרכוש רכב ואולי שתיים. הדגש הכי חשוב שלי זה הבטיחות ורצוי רכב קרוסאובר שיתן את הנפח למשפחה. אני עקרונית מעדיף רכבים חדשים, רק מהסיבה שאנשים לא מוכרים רכבים לאחר שנה או שנתיים אם אין להם בעיה (לפחות לדעתי) כולם מוכרים אחרי 3 שנים ואז זה מגיע בלי אחריות (אין לי כוח להתעסק עם טיפולים מיותרים) והפתעות בהמשך הדרך. התקציב דיי דינאמי הייתי אומר עד 130, בעדיפות אולי ליד שנייה שנה על הכביש אם אמצא עד 110 לטובת רכישת רכב נוסף. אז 1. אשמח להמלצה על רכב בטיחותי ואיכותי 2. עד כמה סוכנויות הרכב בארץ דינאמיות בהנחות ברכישת 2 רכבים? תודה
הודעה אחרונה מאת InandOut, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 485 צפיות
היי , אני נהג חדש(לא צעיר) והייתי מעוניין לבצע נסיעת מבחן על טויוטה יאריס 2012 כדי לדעת אם שווה לקנות.האם ידוע לכם האם זה אפשרי , ואם כן איפה?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
אז אתמול חברת טרייד מוביל פרסמו שיש להם מספר רכבי סיטרואן C3 ברמת אבזור shine חדשים עם 0 ק"מ מבעלות פרטית. היום נסעתי אליהם כדי לברר מה המחיר שאותו הם דורשים. לובינסקי מפרסמים כבר לא מעט זמן את הרכב הזה חדש ב-89,900, חשבתי שאולי כדאי להתפשר על הצבע ועל היד בשביל מחיר משתלם. להפתעתי המחיר שדרשו בטרייד מוביל הוא 89,000 ש"ח, כלומר הנחה של 900 ש"ח! כשאמרתי לו שאפשר לקנות חדש במחיר הזה מהחברה, הוא לא ידע מה לענות לי. לטענתו הם קנו את הרכבים האלה ב-84K ש"ח ככה שמחיר משתלם הם לא יכולים להציע.
הודעה אחרונה מאת roy007,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 369 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- motior
- gadik6
- PYA
- Jacko123
- פינדר
- גולדן191
- פריג'י
- fatboy1340
- llaavvii
- this_is_me
- dinnnn
- נעם101