ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,550 נושאים בפורום הזה
-
- 15 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם, כיוון שיש לי ידע אפסי בתחום אני אצטרך את עזרתכם בבחירת הרכב הראשון שלי. התקציב שלי הוא 25K אבל אם צריך אפשר להתגמש קצת עם עוד כמה אלפים. הדרישות שלי הן שהנסיעה תהיה נוחה ולא רועשת (אפשר להתפשר קצת על הרעש), כמובן שהצריכת דלק חשובה לי אבל לא מצפה לצריכה של 1:20, רכב לא יותר מידי צפוף ושיהיה לו קצת כוח (הכוונה שיסחב בעליות עם רכב מלא), ויחסית אמין כמובן. אני יודע שהדרישות שלי לא ריאליות בהתאם לתקציב אבל אפשר להתפשר פה ושם. אין לי הערכה מסויימת של הנסועה החודשית שלי אבל אני קצת פוחד מהקטע שכל הנסיעה אסתכל על המד של הדלק יורד. חשבתי על הונדה סיויק אבל אני לא מוצא רכב עם קמ, שנתון ומחיר סביר. אותו הדבר עם הלנסר. מאזדה 3 הבנתי שהיא אמינה אבל צ…
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
- 0 תגובות
- 484 צפיות
מתעניין בקיה סיד רמת גימור EX האם אפשרי למצוא בחברות הליסנג?
הודעה אחרונה מאת wwe1984, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום רב, ברצוני לקנות רכב יד שניה בתקציב של 50 אלף, אני מחפש רכב קטן, אני לא נוסע הרבה, אבל כשזה קורה, הנסיעות שלי הן בעיקר בין עירוניות. הרכב הנוכחי שלי, סוזוקי באלנו מודל 99, מתפרק, עושה תקלות ולא נוח לי בנסיעות ארוכות. קיבלתי המלצה על ״מתווך רכב״ שיבצע בשבילי את כל הליך החיפוש והבדיקה של רכב יד שניה. דיברתי איתו, הוא אמר שבתקציב הזה הוא כנראה יביא לי יונדאי i20 מודל 2012 עם בסביבות 120 אלף ק״מ (כי רכב ליסינג עושה בממוצע 30 אלף ק״מ בשנה). הוא גובה 3000 ש״ח, אין לו מלאי רכבים והוא מביא את הרכב מחברות ליסינג והשכרה, הוא מבצע בדיקות שיעבוד ובדיקות מכאניות על האוטו ונותן לי אחריות של שנתיים על מנוע, גיר, שלדה והגה - (לעומת מכוני בדיקה שנותנים שלושה חוד…
הודעה אחרונה מאת nir_hp, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אני נוסע בכל יום כ 150קמ, ומחפש רכב חסכוני עם צריכת דלק טובה. זה רכב שני במשפחה, ומשרת אותי בלבד לנסיעה לעבודה. חשבתי על i10/20 אולם צריכת הדלק שלהן היא 1:12 בערך, וזה לא מספיק. דגשים: 1. חסכון בדלק 2. תיבה אוטמוטית בלבד (לא ידני ולא רובוטי) 3. תקציב... תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
רציתי לדעת אם הרכב מומלץ אני קונה את הדגם עם ה150 כוח סוס ואני די מפחד מהאמינות שלהם יש בשנים האלה עדיין בעיות ברכבים האלה כי עד עכשיו היה לי הונדות ולא היה לי בעיות בחיים
הודעה אחרונה מאת hunter22, -
מחליפה ללנאנסר עד 35K 1 2
מאת ברווז-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
תקציב נמוך, דרישות גבוהות... יש לי לאנסר 2008. טנק מלא מכפיל לה את השווי רוצה להחליף לרכב משפחתי חדיש יותר, 2014-2015. תקציב: עד 35K דרישות: לפחות 5 הילוכים, אוטומט. אמינות גבוהה. מפה כל השאר זה בגדר NICE TO HAVE, לא קריטי. מוכן להתפשר. שמירת ערך לא מטרידה אותי. לא מעוניין ב: -צרפתיות -יונדאי וקיה תודה למייעצים.
הודעה אחרונה מאת erez1111, -
-
רנו קליאו 2015 1 2
מאת יוסי טל-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 15.5 אלף צפיות
אהלן, אני מעוניין לקבל חוות דעת מאנשים שמכירים או היתה להם רנו קליאו .. איך הרכב מבחינת דלק, נוחות נסיעה, תקלות אמינות , וכו ? אציין שמדובר בדגם experession 2015
הודעה אחרונה מאת אבינעם ב, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 593 צפיות
שלום אנשים אני מתכנן להחליף את האיביזה 2011 3 דלתות ברכב חדש וגדול יותר לכיוון הסופר מיני 5 דלתות. דרישות: -לא DSG !!! -אוטומט -לא עגלה,שיעשה 0-100 , 10 שניות מקסימום -מערכות בטיחות מתקדמות לא קריטי -עיצוב סביר לא מבוגר מדי לא חשוב: -צריכת דלק -שנתון לא קריטי -מרווח נוסעים מאחורה ובגאז' לא חשוב לי פיג'ו 208 נראית מתאימה,מבחינת אבזור נראה לי כי היא נופלת מהאיביזה,קצת מאכזב. תודה מראש
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אהלן חברים, אני מחפש לקנות רכב ראשון לנסיעות יומיומיות על ציר פתח תקווה-תל אביב. אני בן 23 ואין לי צורך באוטו גדול עם הרבה מקום לנוסעים נוספים. אני בעיקר מתלבט בין לקנות את האוטו של אמא שלי (שבדיוק מסתיים לה החוזה מול הליסינג מטעם העבודה), קיה ריו 2015, 65 אלף קילומטרז', רכב שדי שמרנו עליו למעט כמה שפשופים קטנים; לעומת שברולט ספארק 0 ק"מ (לא מהיבואן) חדשה 2018 (אני אהיה רשום כיד שניה מפרטי). עוד לא קיבלנו הצעת מחיר רשמית עבור הקיה ריו אבל ככל הנראה שהיא תעלה בערך 55K ללא שום אחריות לעומת הספארק שמגיעה עם 3 שנות אחריות ועולה כ-63K. התקציב המקורי היה יותר לכיוון ה-55K אבל אני יכול להתאמץ אם זה שווה את זה. אציין רק שאני בחור גדול מימדים (לאורך ולרוחב) ומכאן ההתלבטות …
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
רכב משפחתי עד 80K 1 2
מאת belior- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, אשמח לייעוץ לרכב עבור משפחה שמתרחבת, איזה רכב בגזרת המחיר כדאי ומשתלם לטווח ארוך וכמובן איזה רכב יתן מענה הכי טוב מכלל הבחינות שאציין. בגלל שמדובר בתקציב יחסית מכובד יש העדפה של הזוג ל: 1. שנתון 2015-2016 2. ק"מ נמוך יחסית 3. אבזור נדיב 4. מרחב פנימי חשוב מאוד: אמינות, בטיחות, שמירה על ירידת ערך ואם מתאפשר אז ביצועים. מהכרה של השוק רוב הרכבים נותנים את התכונות הנ"ל, השאלה איזה רכב יתן סיפוק לזמן ארוך? הזוג התרשם משהייה, אך לא בנהיגה ברכבים: 1. יונדאי I35 INSPIRE - אהבו את המרחב, גודל ומראה. 2. יונדאי אלנטרה - בדומה לI35, אהבו את תכונות המרחב, פחות את העיצוב. 3. מאזדה 3 פרימיום - על הנייר הרכב עדיף מכל הבחינות, אך הרגיש לה…
הודעה אחרונה מאת belior, -
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם מתעניין לגבי רכב חדש או יד שנייה משנים 2016 עד 300K הדרישות הם: מאובזר ככל האפשר - מפרט עשיר לא קריטי לי קופה או סדאן (רכב שני במשפחה ) עדיפות גבוהה לרכב גרמני אבל אין בעיה לפזול למשהו אחר תודה רבה
הודעה אחרונה מאת barz25, -
ספורטאז' GT 1 2
מאת T25- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום, מבקש את דעתכם על ספורטאז' GT שנת 2016/2017 ? מחפש לקנות רכב יד 2 , מה דעתכם על הרכב וממה צריך להיזהר (אם צריך) בדגם הזה ? חשוב לי מספר דברים: 1. שהרכב יהיה שמור גם מכני וגם פיזי (בלי תאונות , ריפודים כמו 2. אחריות על הרכב לפחות חצי שנה. 3. פרטי ראיתי מספר רכבים לדוגמה רכב ממש שמור 2016 עם קמ נמוך פחות מ 20000 מבקשים מעל מחירון לוי יצחק... ויש גם 2017 באותו מחיר, עם קמ קצת יותק גבווה אבל עם 3 כסאות ילדים מאוחרה (מה שאומר שהריפודים שם לא ממש במצב שמור ודיי מלוכלכים, מצד שני יש שנה וחצי אחריות במקום חצי שנה... אשמח לחוות דעת, תודה
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום אנשים יקרים, בחיפוש אחר רכב, נתקלתי באוטו הזה שמישהו פגע לו בפגוש הקדמי: המוכר אומר שהוא הגיע למקום וראה את מה שקרה. החלק הימני היה רופף אז הוא הוריד את הפגוש ונסע למוסך המרכזי. הוחלף לחדש בלי לערב את הביטוח. מה המשמעות של דבר כזה לרכב? האם אני יכול להתעלם מזה ולקנות, בהנחה השאר הדברים בסדר? יש ירידת ערך לדבר כזה? תודה מראש לכל העוזרים!
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 833 צפיות
אני קבלתי הצעה על הונדה גאז 2016, יד 1 פרטי, 40 אלף קמ ב- 75 אלף שח המוכר של הסוכנות סובר שיש אחריות יבואן עד מאי 2019 ולא מקובל לתת שנתיים אחריות כפי שאני מבקש. המצב שלו תקין מבחינת המוכר, אני הולך לבדוק אותו אצל מוסכניק שלי מחר. וגם לקחת אותו לבדיקה במכון. כעיקרון המחירון ביד 2 זה 75 אלף אז הם מבקשים מחירון. מה נראה לכם?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 583 צפיות
שאלה לבעלי נסיון עם הרכב- בדגם SX, שאין לו פתחי מזגן אחורי, באמת חם מאד במושב השלישי או סביר? תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 841 צפיות
לאחר טוטלס לרכב שלי (רנו לוגן) אני נאלץ לחפש רכב חדש. לאחר שיטוט באתרים שונים וכאן בפורום התמקדתי בדגם הנ"ל. דרישות: הרכב מיועד לזוג הורים ו5 ילדים (1.5-14) נסועה של כ 40K בשנה, 90% מהנסיעות בין עירוני. בטיחות גבוהה/אמינות/תחזוקה/המלצות/דיס/ או רעיונות אחרים יתקבלו בשמחה.
הודעה אחרונה מאת khalil, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
חברים, אשמח לעזרתכם צריך להחיף רכב ליסינג, כרגע הגיעו למקצה הגמר 3 רכבים: ינדאי סונטה - 165000ש"ח טויוטה קאמרי - 175000 ש"ח אוקטביה 1.8 - 1550000 הטבת המס בטיוטה וביונדאי שקולה לכ-10000 ש"ח חשוב לי : מתלים רכים אחיזת כביש מנוע חזק (בעיקר מומנט) איבזור פחות חשוב: תא מטען צריכת דלק סחירות אשמח לשמוע דעתכם
הודעה אחרונה מאת טורבו1, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
היי, כבר תקופה שאני חושב על לקנות רכב בקטגוריית הקטנות החמות. מקריאה והתעניינות על רכבים שעונים על הדרישות, דוגמת הפיג'ו, איביזה, רנו rs, זה נראה שהפיג'ו קולעת בדיוק לדרישות שלי. יש לציין שאני דווקא חושב לכיוון של יד שנייה ולא רכב חדש. ביצעתי נסיעת מבחן על הרכב וממש התחברתי אליו. נוח, חזק, יושב טוב על הכביש. בכללי כיף גדול. זה רכב ראשון שלי פרטי אבל אני חובב רכב גדול ויצא לי לנהוג על רכבים כאלו ואחרים. השאלות שלי אליכם: 1. האם הרכב הזה שווה את הקנייה? אני מכוון לשנתון 2015, לפני מתיחת הפנים, בעיקר בגלל המחיר. 2. האם יש לרכב בעיות/מחלות מוכרות? כי אנשים אומרים לפה ולפה... 3. אולי שווה לשקול אפשרות אחרת בטווח המחירים הזה? (60-70 אש"ח). תודה …
הודעה אחרונה מאת liortash, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני מחפש לרכוש לעצמי רכב ראשון אני 1.93 130 קילו בגדול התקציב שלי 30 אלף, אפשר למתוח ל35 ואם זה ממגרש שיש בו אופציה למימון גם עד 40 ביום יום לא מתכנן ליסוע איתו יותר מידי אולי 15 ק"מ ביום ונגיד עוד 80 בסופש למרכז, בלי עליות בלי ירידות. בגדול אני מחפש רכב שמספק איכות נסיעה טובה, מבחינת בגאז' ומושבים אחוריים פחות מעניין אותי צריכת דלק פחות חשובה מאמינות הרכב, מתכוון להחזיק אותו כ4-5 שנים אז ירידה במחירון גם לא בשיא העדיפויות אמינות המנוע והרכיבים זה משהו שחשוב לי יותר מצריכת הדלק למשל, אמינות, בטיחות, התנהגות כביש טובה ונוחות נסיעה זה מה שאני מחפש. ברור שלא פינוק של מרסדס אבל שירגיש כמו רכב ולא קארטינג רועד. בימים הקרובים אני הולך לקחת חופש ולבדוק כמה דגמים ש…
הודעה אחרונה מאת Uncle_Joey, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום, אני חיפשתי בפורום תגובות על רכב שמתאים לדרישותיי וצרכיי ולא כל כך מצאתי אני רוצה לקנות רכב לאחר שלא היה ברשותי רכב כ4 שנים(לא היה לי צורך כלכך וגם לא את האפשרות) אמינות, לנסיעה משולבת אך לרוב בתוך העיר, נוסע כ5-8 אלף קילומטרים בשנה, כסא נהג נוח לאדם רחב, שארגיש את הנסיעה בכיף, אוטומט. לא מפריע לי גודל/צריכת דלק(לא מוגזם).. יש לי כמה השערות לגביי רכבים בדרכ בשנים שבין 07-10 כל היפניות/קוריאניות(מיצובישי מאזדה יונדאי) אם אפשר עזרה בדגמים בסוגים וכאלה.. אשמח לעזרה תודה.
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן אני מעוניין לקנות קרוסאובר חדש שישמש אותי בעבודה שלי שהיא בין לקוחות עקב זה יש לי בדרך קמ ממוצע של 35 אלף בשנה ולכן שקלתי ללכת על אחד מסוגי הליסינג מישהו יכול לפתוח את עיני בנושא ואולי עדיין כדאי לי לקנות ולמכור לאחר 3 שנים ( למרות שלא ראיתי הנחות משמעותית בקניה) אפילו עם קילומטרז כזה הרכבים שאני מתלבט עליהם הם רנו קאדג'ר או פיזו 3008 עם נטייה ל3008 שניהם דיזל בנוסף אשמח אולי להמלצה על עוד רכב בסגנון הזה עם תצרוכת דלק נמוכה שזה הכי חשוב
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, לפני קניית רכב, מחפש מכון מומלץ באזור תל אביב. האם דינמומטר או קומפיטסט (באזור רח' השלושה) נחשבים אמינים? יש עדיפות לאחד מהם? תודה
הודעה אחרונה מאת roy007, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי הבן שלי צריך רכב ל3-4 חודשים. הציעו לו מיקרה 2012 יד 1 . k70 קמ. מצב מיעולה. העברת בעלות ביטוח טיפולים הפתעות מכירה בסוף תקופה ירידת ערך. או שכירות. מיקרה 2300 לחודש כולל הכל. 200 קמ ליום. איפה יפסיד פחות? תודות
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם הורי בשנות ה 70, מחפשים רכב גבוה, נוח על הכביש בעיר מתלים טובים, אמין, (כמה שפחות ביקורים במוסך)... חשבו בכיוון של סיאט אטקה, פיגו 3008 בגלל הנוחות, קצת מדאיג השם הרע שיש למכוניות האירופאיות בארץ. אשמח לשמוע חוות דעת גם על קיה נרו ועוד הצעות. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
היי, אנחנו זוג צעיר עם כוונה להתרחב ומחפשים רכב שיתאים לנו, ז"א חיסכון, אמינות, נוחות ותא מטען גדול + מערכות בטיחות אקטיביות מלאות (ללא צורך במובילאיי). לאחר התלבטויות רבות ודיונים היינו עם כוונה לרכוש את הקיה נירו המעודכנת. אבל מישהו זרק לנו שקיימת קרינה מסוכנת מהסוללת, שמסכנת במיוחד ילדים. מצאנו שהיו מלא כתבות באינטרנט בנושא שאכן קיימת קרינה אך לא היתה תשובה חד משמעית עד כמה היא מסוכנת. וכמובן שאין לנו כוונה לקנות ולגלות את ההשפעות של הקרינה בעוד 10,20 שנה. האם יש אמת בכל הכתבות? או שמדובר בניסיון של המתחרים להפחיד קונים חדשים? האופציה השניה זה לקנות רכב בנזין רגיל דוגמת מאזדה 3 שגם מאד מתאימה לנו.
הודעה אחרונה מאת borsood, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 765 צפיות
שלום חברים, רגע לפני קניה של פוקוס טיטניום מנוע 2.0 אשמח לדעת מהי צריכת הדלק (עירוני,משולב ובינעירוני) ואיך היא מבחינת ביצועים מפחד שארגיש חוסר כוח בהשוואה למונדאו 2008 שיש ברשותי היום תודה.
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
מקפיץ. אני לפני רכישה של סופרב 2006 מנוע 1.8. האם הוא עם הגיר הידוע לשמצה? באמת שאין לי זמן/כח לבלות במוסך.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, משפחתי מונה 5 נפשות (3 ילדים קטנים, מתחת לגיל 5) וכבר הרבה זמן אני מחפש רכב שיוכל להסיע אותנו בנוחות (מידי פעם מצטרפת הסבתא, הדודה, הכלב ..) 90% מהזמן בתוך העיר (תל אביב) ושיוכל להכיל עגלה ואופנים/בימבה.. בקיצור רכב 7 מקומות וכמובן שיהיה זול אמין .... בשל מגבלות תקציב (עד 25K) הרכבים שהגיעו לישורת הסופית הינם: קיה קארנס 2010-2012 עם עד200.000 ק"מ או פגו 5008 שנת 2012 עם עד 150.000 ק"מ. כעת הגיע לשאלתי-- בשנת 2012 מופיע במחירון של הפגו מנוע עם 156 כ"ס ואחר עם 165 כ"ס, לפי מה שקראתי באתרים שונים מנוע ה165 הינו מנוע אמין שהחליף את ה156 אבל!!! רשום שרק משנת 2014 הגיע. האם מדובר על אותו מנוע משופר גם בדגמי 2012 ומה ההמלצה שלכם באופן כללי על הרכבים. (חב…
הודעה אחרונה מאת פסקרה, -
-
- 25 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אהלן חברים, אני רוצה בבקשה לקבל ממכם חוות דעת עבור רכב מסוג מאזדה 3 2014, דגם קומפורט, מנוע 1.5 ליטר. הקנייה מתבצעת מאוטו סנטר, כאשר הרכב הוא יד פרטית. נתוני הרכב: יד ראשונה פרטית, 74,000 קילומטר, מטופל יחסית בזמן (חסר תיעוד לטיפול אחד של ה45K, אך הרכב במצב טוב של טיפולים לאחר בדיקה של מוסך). העסקה היא טרייד אין, כאשר הרכב שלי הוא גם מאזדה 3 2010 קומפורט, 122 אלף קילומטר, יד 2 פרטית, ואני מוסיף על הרכב שלהם עוד סביבות ה43 אלף שקלים. מצרף לכם גם את טופס הבדיקה שביצעתי לרכב על ידי, במכון אהרון בפתח תקווה. אציין כי אני מקבל מאוטו סנטר שנתיים אחריות, (שנה ראשונה 10 מכלולים, ושנה שנייה מנוע וגיר) ותיקון של כל הליקויים שנמצאו בבדיקה, כמו מצבר חדש, ש…
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
- 2 תגובות
- 548 צפיות
מתלבט לגבי רכישת פריוס או אוריס. הפריוס מרווחת יותר ומעט יותר חסכונית בדלק. עד שרואים את מבחני הריסוק של הפריוס: https://www.euroncap.com/en/results/toyota/prius/24572 אפשר לראות בלשונית Adult occupant ציון גבולי כתום בגוף הנהג בריסוק חזיתי וציון חלש חום בריסוק צידי בעמוד. באוריס הציונים טובים יותר: https://www.euroncap.com/en/results/toyota/auris/8892 אבל חסרות כמה בדיקות שנעשו בפריוס. הייתי מסיק שסביר שהאוריס בטוחה יותר אבל אם רואים את התוצאות של האיוניק: https://www.euroncap.com/en/results/hyundai/ioniq/25556 אפשר לנחש שהרכב הוכן למבחני הריסוק הישנים ואז "חטף" ציונים גרועים במבחנים הנוספים... דעתכם בנושא איזה רכב בטוח יותר פריוס או אוריס?
הודעה אחרונה מאת save,