Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מתעניין לגבי רכב חדש או יד שנייה משנים 2016 עד 300K

הדרישות הם:

מאובזר ככל האפשר - מפרט עשיר

לא קריטי לי קופה או סדאן (רכב שני במשפחה )

עדיפות גבוהה לרכב גרמני אבל אין בעיה לפזול למשהו אחר

תודה רבה

פורסם

ב.מ.וו 330e.

מאמין שעדיין יש להם כמה יחידות חדשות למכור שתוכל להוציא מתחת לתקציב שלך, אבל דווקא בגלל שהוצג דגם חדש הייתי מחפש אחת בת שנה-שנתיים (לא בעיה למצוא) שספגה את ירידת הערך הראשונית. הרכב נפלא, מניסיון.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אבזור זה רק ב330E היקרה יותר והיא יותר מ300 אלף ש"ח ( 315 אלף ש"ח) הספורט לא מאובזרת !!!אכן רכב נפלא, אישית אני מחכה למחליפה לצורך שדרוג הדגם הנוכחי בחדשה.

פורסם

זה לא מדויק, אז אני אעשה קצת סדר.

גרסת הספורט (265 אלף ש״ח) לא מאובזרת במיוחד, זה בהחלט נכון (למרות שהיא מאובזרת יותר מגרסאות הספורט של הדגמים הרגילים).

גרסת האינדיבידואל (298 אלף ש״ח) מאובזרת יפה מאוד ומוסיפה על הספורט (בין השאר), מושבי עור (דמוי בספורט), מערכת iDrive המתקדמת יותר עם מסך 8.8 וגלגלת שליטה טאצ׳ גדולה, מערכת רמקולים טובה משמעותית, טלוויזיה בנויה, פנסי LED מלאים, חבילת תאורה פנימית וחיצונית, ג׳אנטים גדולים יותר, בקרת שיוט אדפטיבית, התראה על שטח מת ועוד כמה פינישים למיניהם שאינני זוכר כרגע.

גרסת האינדיבידואל (330 אלף ש״ח) מאובזרת לעילה ומוסיפה על כל זה גימור עור על הדשבורד, עור ברמה גבוה יותר על המושבים, מצלמות 360, תצוגה עילית, וילון חשמלי, מושבים מחוממים, ומערכת הרמן קרדון.

Sent from my iPad using Tapatalk

• תוכן חדש...