Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב משומש ואמין 18-21K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכל חברי הפורום,

אני חיפשתי בפורום תגובות על רכב שמתאים לדרישותיי וצרכיי ולא כל כך מצאתי

אני רוצה לקנות רכב לאחר שלא היה ברשותי רכב כ4 שנים(לא היה לי צורך כלכך וגם לא את האפשרות)

אמינות,

לנסיעה משולבת אך לרוב בתוך העיר,

נוסע כ5-8 אלף קילומטרים בשנה,

כסא נהג נוח לאדם רחב,

שארגיש את הנסיעה בכיף,

אוטומט.

לא מפריע לי גודל/צריכת דלק(לא מוגזם)..

יש לי כמה השערות לגביי רכבים בדרכ בשנים שבין 07-10

כל היפניות/קוריאניות(מיצובישי מאזדה יונדאי)

אם אפשר עזרה בדגמים בסוגים וכאלה..

אשמח לעזרה תודה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx
פורסם

היא לא מרגישה קצת "רובוטית" הטידה? לא כלכך אהבתי את הקונספט של המכוניות ניסאן יונדאי ודומיהן בגלל זה שהם לא מספיק מתחברות לי לכביש .. מרגיש יותר כמו חללית כזה..

פורסם

אם הגודל לא משנה הייתי בודק פורד פיאסטה, אמנם לא זריזה, אבל ממה שזכור לי הנוחות די טובה אם כי זה משהו אישי לכול אחד, שווה לבדוק.

היא מציעה איכות חומרים טובה ושבע כריות אוויר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם הגודל לא משנה הייתי בודק פורד פיאסטה, אמנם לא זריזה, אבל ממה שזכור לי הנוחות די טובה אם כי זה משהו אישי לכול אחד, שווה לבדוק.

נשמע טוב.. לאיזה שנה אתה מכוון?

פורסם

נסעתי על b3 האצבק,

היא גם לא פותחת מהר אבל שהיא מגיעה לכביש מהיר היא מכפרת על זה ביג טיים

זה רכב די סבבה לדרישה שלי,לא?

אמנם טיפ טיפה לחוץ בפנים אבל רק טיפה

פורסם

בתקציב שלך אפשר למצוא פיאסטה מודל 2011-2012.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...