Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר לגולף 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם הרכב מומלץ אני קונה את הדגם עם ה150 כוח סוס ואני די מפחד מהאמינות שלהם יש בשנים האלה עדיין בעיות ברכבים האלה כי עד עכשיו היה לי הונדות ולא היה לי בעיות בחיים

פורסם

הגיר והמצמדים נשארו נקודה חלשה ברכב הזה. אם רוב הנסיעות בפקקים / בעיר, תחפש רכב אחר או תהיה מוכן להוצאות של פעם ב.. על מצמדים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני בדיוק באותו קונפליקט, רוצה לשדרג הפולו לגולף ומעוניין רק ב 150 כ"ס. אין הרבה ביד 2. השאלה באמת עם יש שיפור באיכות הגיר בשנים האלה...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

חוץ מהגיר יש עוד דברים איך המנוע ושאר המכלולים תאמת כבר ירד לי החשק אחרי מה שקראתי כנראה אני יקנה הונדה שוב

פורסם

אם אתה קונה הונדה שוב, אז לא את הדגם החדש עם מנוע טורבו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
האם יש גולף חדשות ידניות? מאוד קשה למצוא בשוק היד 2. לא מייצרים כאלו?

קשה עד בלתי אפשרי למצוא רכב ידני שמור. חיפשתי כמה חודשים (התעקשתי לרכוש גולף)

עד שהתייאשתי.

חבל באמת שאין יבוא סדיר לגיר ידני.

• תוכן חדש...