Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 GTI שנת 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כבר תקופה שאני חושב על לקנות רכב בקטגוריית הקטנות החמות.

מקריאה והתעניינות על רכבים שעונים על הדרישות, דוגמת הפיג'ו, איביזה, רנו rs, זה נראה שהפיג'ו קולעת בדיוק לדרישות שלי.

יש לציין שאני דווקא חושב לכיוון של יד שנייה ולא רכב חדש.

ביצעתי נסיעת מבחן על הרכב וממש התחברתי אליו. נוח, חזק, יושב טוב על הכביש. בכללי כיף גדול.

זה רכב ראשון שלי פרטי אבל אני חובב רכב גדול ויצא לי לנהוג על רכבים כאלו ואחרים.

השאלות שלי אליכם:

1. האם הרכב הזה שווה את הקנייה? אני מכוון לשנתון 2015, לפני מתיחת הפנים, בעיקר בגלל המחיר.

2. האם יש לרכב בעיות/מחלות מוכרות? כי אנשים אומרים לפה ולפה...

3. אולי שווה לשקול אפשרות אחרת בטווח המחירים הזה? (60-70 אש"ח).

תודה רבה,

ליאור

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

פורסם

אני מדבר בתוך בעלים של אחת אחרי המתיחת פנים. חוץ מתקלה אחת (שהיא ממש נדירה) לא היה לי תקלות אחרות. אישית אני מאוד ממליץ על הרכב הזה. יד 2 מאוד משתלם לקנות, חסכונית בדלק, מושבים נוחים וגיר ידני.

פורסם

תודה על התגובה.

על איזו תקלה מדובר?

איך האחזקה של הרכב?

קנית מהחברה או משומשת?

אם יש לך אפילו רעיון איפה כדאי לחפש אחת כזו שלא קרעו אותה, אשמח לשמוע.

פורסם

התקלה הייתה בוואקום גדישה. קניתי חדש יד ראשונה. טיפולים כמובן שאני עושה מחוץ למורשה יבואן אלה רק מורשה, טיפול רגיל עולה לי קצת פחות מ400₪ (כולל שמן, פילטר שמן ללא פילטר אוויר). מה שמיקר קצת זה החלפה של פלגים שהיא כל 20,000 קילומטרים (300₪).

למצוא לך אחת שמורה זה לא בעיה.

פורסם

אין 208 יד שניה מסבתא רבתא רופא בפנסיה בגלל שהן ידניות. זה כלי שקונים כדי לנהוג והן ננהגות חזק, אבל בד"כ שורדות עד שמישהו מתלהב מדי ומלביש אותה על עץ או עמוד.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

זכור לי שקראתי פה בפורום על התקלה שלך.

זה משהו מוכר או יותר איזוטרי?

האמת שהסתכלתי קצת ביד2 ובפייסבוק והרוב נראות סבבה, אבל אני לא הכי חד על מה צריך לשים לב כשאני נפגש עם הבעלים.

ברובן הקילומטר נראה גבוה יחסית לשנתון וההנחה שלי היא גם שמרבית הרכבים האלה עוברים חיים לא קלים בדרך כלל.

פורסם
אין 208 יד שניה מסבתא רבתא רופא בפנסיה בגלל שהן ידניות. זה כלי שקונים כדי לנהוג והן ננהגות חזק, אבל בד"כ שורדות עד שמישהו מתלהב מדי ומלביש אותה על עץ או עמוד.

נדיר אבל יש. יצא לי לשמוע על הזויים כאלה שלא הבינו מה הם קנו. רוב האנשים שנוסעים חזק מטפלים בתדירות גבוהה יותר.
פורסם

זה גם מה שאמרו לי בסוכנות.

אתה מבין למה זה מעלה חששות... כי אפשר ליפול על מטומטם שנוהג חזק ולא מטפל כראוי. בנוסף, זה מאיץ את הבלאי הכללי על הרכב.

פורסם
נדיר אבל יש. יצא לי לשמוע על הזויים כאלה שלא הבינו מה הם קנו. רוב האנשים שנוסעים חזק מטפלים בתדירות גבוהה יותר.
אני מכיר רק אחת לבנה, שנקנתה מבן אדם מבוגר, שכביכול לא הבין מה הוא קנה ומכר כעבור תקופה קצרה. במקרה אני מכיר את הסבא החביב. הוא נוהג בברז היום וירד ל4 גלגלים אחרי 30 שנות רכיבה. תאמין לי הוא לא שה תמים.

פורסם

תתקשר לברר בטרייד מוביל או בלובינסקי. הייתה אחת אדומה 2016 עם 14K על השעון בלובינסקי לפני כמה חודשים, תבדוק אם היא עדיין שם (מה שכן, הם דורשים מחיר הזוי).

אני נוהג על אחת לפני מתיחת הפנים כבר כחודשיים ואין לי בעיות בינתיים. אצל הבעלים הקודמים של הרכב נעשה טיימינג עקב תקלה והדלקות נורת SERVICE.

רכב מהנה, לא חסר כוח בשום שלב בנסיעה.

Peugeot 208 GTI 2014

פורסם

טרייד מוביל מקבלת רכבים מכמה יבואנים וביניהם גם לובינסקי.

ב60-70 אש"ח תוכל לקנות 2013-2014, אלא טווחי המחיר שלהם.

Peugeot 208 GTI 2014

• תוכן חדש...