ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,550 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי. לאחר לבטים החלטתי ללכת על סקודה קארוק בליסינג פרטי. ביחוד בגלל הדיזל והאבזור הנדיב כבר מהגרסא הבסיסית. מישהו יודע איזו מחברות הליסינג עדיפה? אני מתכוון כמו שאוויס עדיפה אם אתה לוקח משהו מ UMI. מישהו קיבל הצעות טובות? תודה
הודעה אחרונה מאת razamit, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי חברים, אשמח לדעות שלכם בנוגע לשני הרכבים האלו פולו 2010 מנוע 1.2 TSI או קיה פיקנטו 2011-2012 מנוע 1.2 85 כוח סוס. אני ממש מתלבט בין שני הרכבים, מצד אחד חשוב לי הנראות של הרכב שבעיניי הפולו בהרבה יותר יפה וסקסית וגם בטיחות. אני סטודנט ובעיקרון הרכב בגדול ישמש אותי ללימודים ונסיעות בתוך העיר לשנתיים הקרובות. יהיו מידיי פעם נסיעות מחוץ לעיר אבל ממש מעט... ואני שואל את עצמי האם עדיף לי להביא את הפולו שהיא חזקה יותר ויפה יותר אבל הטיפולים שלה יקרים והגיר בשנתונים האלה דפוק. או ללכת על הקיה פיקנטו רכב יותר חלש פחות בטיחותי אבל בפחות עלויות וככל הנראה גם תקלות.. וגם לעלות בשנתון לפחות ל12 בתקציב שלי.. שכחתי לציין שלא בא בחשבון ידני. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, אשמח לעזרתכם במציאת רכב בתקציב של 50-70 אלף שקלים. אני מחפשב רכב שנראה טוב, אמין, מיוחד ועדיף שלא זולל דלק. רוב הזמן נוסע לבד או עם בת הזוג ולכן לא צריך רכב גדול. הרכבים שכבר לפני הרבה זמן תפסו את צומת לבי הם: רנו קליאו קולקשיין, אלפא רומאו ג'ולייטה וגם המיטו נחמדה. בתקציב שלי אפשר לרכוש את האלפות משנתון 2014 ומעלה ולגבי הקליאו ניתן גם לרכוש את הדגם המחודש של 2017. מובן לי שיש הבדל גדול בין הרכבים. אשמח לדעת בכמה יקר יותר לתחזק את האלפא מבחינת טיפולים, תיקונים, ביטוחים, דלק והוצאות אחרות. אשמח להמלצות מבעלי אלפא ומבעלי הקליאו. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, אני בגובה של כשני מטרים ומחפש רכב קטן יחסית (מיני משפחתי) וזה שילוב קצת בעייתי. לא תמיד ניתן להכניס את הרגליים מתחת להגה ולא תמיד ניתן לראות רמוזורים/תמרורים בגלל גובה הרכב. כמו אצל כולם, היכולות הכספיות מוגבלות (רצוי לקנות בפחות מ- 45-50 ) אך עדיין מעוניין ברכב אמין יחסית עם עלויות מוסך נמוכות. על אילו דגמים אתם ממליצים? המליצו לי על מאזדה 2 וזה רכב מצויין אך קשה למצוא משהו חדש יחסית ועם קילומטראז' טוב. הציעו לי מליסינג יד שניה ב- 40,000 עם 100000 קילומטרים אך לא הייתי שקט בעקבות בדיקה במוסך. אולי כדאי ללכת לכיוון רכבים כמו פורד, שברולט או אופל מליסינג ולחפש עם יחסית מעט קילומטראז'? בכלל, אם מתכוון להתשמש ברכב למשך כשלוש שנים (ואקנה משהו מ…
הודעה אחרונה מאת AsafRS, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רכב שנת 2016 עלה לכביש בחודש יולי עשה 50 אלף קמ זה נחשב הרבה?
הודעה אחרונה מאת or_21, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
ערב טוב, לא מצליחה להחליט כבר חודש בין שתי המכוניות. לרב נוסעת לבד ברכב או מקסימום עם נערה מקדימה. הולכת על הרכבים האלה מכיון שאין לי כוח לקנות יד שניה ויש לי 80 אלף ואמשוך עוד קצת כדי להגיע ל 100-105 אלף. אם היו לי הכוחות היום להתמודד עם שוק יד שניה הייתי מעדיפה רכב משפחתי סביב 2015-16. היאריס ( סטייל ) יותר נוחה לי מבחינת ישיבה וסהכ מאד נעימה לי , מן הסתם פחות מאובזרת וצעירה וגם המראה פחות. מזדה ( דינמיק ) זולה בכמה אלפים ( נשמר לי המבצע האחרון שהיה ) , עיצוב , זריזות... הגעתי למבוי סתום ? עזרה ממישו ??
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חושב לרכוש את הרכב ראיתי שיש הרבה אתרים שנותנים הנחה של 9000 שח על הרכב יש פה מישהו שיכול להמליץ על אתר כזה או אחר ? או ללכת ישירות לחברות הליסינג ? מה אתם ממליצים
הודעה אחרונה מאת itziks, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 39 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
היי אני מחפש רכב שיהיה עם כוח שלא ירגיש נסחב בלי רצון כמובן קומפקטי. רוב הנסיעות יהיו נתניה-חיפה ובתוך העיר. דגשים: חסכוני יחסית, יהיה קטן וקומפקטי שלא יהיה בעיה עם למצוא חניה, אוטומט, (רובוטי אפשרי) Sent from my Mi A1 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת dj_dani, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תמיד רכשתי רכבים יפניים. מחפש כעת מיקרוואן עד 30000 . התמקדתי בעיקר בניסן נוט ,אבל די התייאשתי. כל הרכבים ביד 2 עם נסועה המתקרבת ל200 אלף,ללא תיעוד טיפולים וכו' חשבתי להתפשר וללכת על רכב גדול יותר ומצאתי סניק 2012 יד ראשונה 50000 קילומטר שמורה ומטופלת בקרסו. השאלה היא מה כדאי לבדוק כשאגיע לראות את הרכב ? ובמידה והרכב יעבור את הבוחן הראשוני לאיזה מוסך באיזור המרכז כדאי לגשת כדי לבדוק את הרכב לפני קניה? מחיפוש בפורום הבנתי שבניגוד לסניק דור 2 ,הדגם בדור השלישי החל מ2009 מפנק ודי אמין, אך תקלות באוטו הן בור ללא תחתית...
הודעה אחרונה מאת גל1, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, אשמח לשמוע את דעתכם לגבי ליקויים שהתגלו בבדיקה לרכב מסוג סוזוקי אלטו ששקלתי לקנות: מנוע- רעש מערכת שסתומים, רעידות מנוע בסרק, תושבות מנוע, לבדוק מעקב תצרוכת שמן בנסיעה (בעל פה הבוחן הסביר שהרעידות שייכות גם לדגם, אבל גם שגומיית תושבת המנוע חלשה). סרן קדמי ומע' היגוי- לתקן זווית היגוי (הרכב עבר טסט לפני יומיים-האם דברים כאלה לא מתגלים בטסט?) שלדה ומרכב ליקויים בעלי משמעות נמוכה- פגיעות פח/שריטות ופגושים, מעיכות בתחתית/סבב ימין שלדה ומרכב ליקויים בעלי משמעות שולית- תומכי מכסה תא מטען פגומים מערכת תאורה- פנסים קדמיים פגומים/דהויים (הרכב עבר טסט ללא בעיה לפני יומיים אך הבוחן אמר שאם נמתין עם השיוף בשנה הבאה בטסט יש סיכוי שכבר לא ניתן יהיה לשייפם ויהיה צורך …
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 981 צפיות
שלום ותודה לעוזרים , לקחתי סוזוקי קרוסאובר שנת 2014 עם 90000 קמ לבדיקה , צרפתי תמונה של התוצאות , אודה למי שיוכל לשפוך אור על התעלומה....
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
נדרש לבחור רכב לנסיעות ארוכות לעבודה וחזרה (300 ק״מ ליום) כרגע הזמנתי את הפיג׳ו שעושה רושם חיובי מבחינת נראות, נוחות ואיכות. לאחר סיבוב סוכנויות התחלתי לחשוב שנית לגבי נוחות הנסיעה ב-suv לעומת רכב מנהלים ״קלאסי״ כמו הסופרב או הסונטה. לפיכך אודה לעזרתכם. חשוב: * נוחות לנסיעות ארוכות *עיצוב פנים איכותי *לא עגלתית פחות חשוב: *אמינות *סחירות *מקום (בד״כ נוסע לבד ובסופ״ש עם משפחה) * דלק (למרות שעדיף שתהיה על הצד החסכוני כי זו לא הנאה גדולה לתדלק כל יום) אשמח לתובנות לגבי הרכבים הנ״ל (יודע שהם מעולמות קצת שונים) ו/או להמלצות אחרות עד לסכום של 165k
הודעה אחרונה מאת קבוצת כלמוביל, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 858 צפיות
שלום . אני מחפש רכב עד 40K. שיהיה חסכוני וזול בטיפול. ראיתי שסקודה ראפיד דווקה נראה מתאים. החשש שלי האו לגבי הגיר. מה אומרים ?
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
-
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי אני צריך בבקשה המלצה ליגפון עד 200 אלף ש"ח... הדרישה היא גיפון שמרגיש הכי יוקרתי בתקציב הנ"ל... בנתיים נראה לי שמה שמרגיש הכי יוקרתי זה ה cx5 בגרסה שעולה 194 אלף ומגיע עם עור לבן... האם יש אופציות יותר מעניינות?
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 9 אלף צפיות
שלום, אנחנו משפחה עם ילדה בת 4 ותינוק בן כמה חודשים, נוסעים בסביבות 22-25 אלף בשנה מחפשים רכב מרווח, חזק, אמין, נוח (כרגע יש שני רכבים - סיאט איביזה שמשמשת עבודה-בית בפחות מ10K בשנה, רכב שני שאותו מחליפים i-30 מ2013 ליסינג של העבודה) קיבלתי הצעה לרכישת סקודה אוקטביה 1.4 אקסלוסיב, 3 שנים אחריות, ועם כל התוספות (בקרת שיוט אדפטיבית, מצלמה אחורית, מערכת זיהוי שטח מת, ושאר ירקות) כל זה ב150,000 ש"ח. 1. האם עסקה טובה? 2. בליסינג אצלי בעבודה יעלה לי ליסינג תפעולי (כולל דלק, טיפולים, הכל ו22,000 ק"מ בשנה) בעלות נטו של 4351 ש"ח (ללא שום פגיעה בפנסיה או קרנות השתלמות), אבל כנראה בלי התוספות שלא מגיעות בילט אין באקסלוסיב. האם זה משתלם יותר? 3. כמה אני איחתך אחר…
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום חברים, אני שוקל לקנות את אחד הרכבים לאחר שזו זורי קרוסאובר 2014 לא נכנסת לתקציב ה65 שלי, אלא אם אקח קילומטראז׳ים גבוהים. לאבא שלי יש בלנו 2016 - היא חסכונית, מאובזרת, מרווחת יחסית ודי זורמת על הכביש. יחידת ההנעה די מוזרה וצריך להתרגל אליה. ( אין Instant בלחיצה על הגז, לוקח שנייה עד שהרכב מזנק מרמזור במהירות נמוכה ). חווית הנהיגה סבירה פלוס, המתלים לא סופגים מספיק טוב שיבושים על הכביש אבל גם פה יש עניין של הסתגלות. מולה אני שוקל לרכוש את היונדאי i30 בדוק השני שלה. מרגיש לי יותר רכב אבל עם פחות אבזור ( כן גג פנורמי אבל מה עם הנעה ללא מפתח ושאר הפיצ׳יפקייקס? ). היא פחות חסכונית בוודאות - הבלנו הוא בין החסכוניים שיצא לי לפגוש עם ממוצע של 1 ל-15/16 . אבל מה …
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 8 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
היי, רציתי לדעת איך הונדה סיוויק בשנתונים האלה, האם הרכב אמין? מה הצריכת דלק של השנתונים האלה ומה עלויות התחזוקה של הרכב, תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
- 2 תגובות
- 661 צפיות
שלום . היתי שמח לשמוע אולי מישהו מכיר את הרנו פלאנס דיזל ? אמינות ? חסכון? יוקר החזקה?
הודעה אחרונה מאת Yossi dashti, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אנחנו מחפשים לקנות רכב משפחתי- עדיף, אבל לא חובה שיהיה סטיישן. סדר העדיפויות: 1. אמין - שיראה מוסך כמה שפחות. 2. בטיחותי. 3. חסכוני בדלק- נוסעים כ 20K בשנה. חשבנו בהתחלה על יונדאי I35 / קיה סיד סטיישן- אבל משיקולי תקציב מתחילים לחפש אופציות אחרות (היינו מעדיפים רכב בן 5 שנים גג). לא פוסלים רכבים ידניים והאמת שקצת נדלקנו על הרעיון של איזשהו SUV נחמד (קשקאי?) יש למישהו רעיונות איך לכוון אותנו לרכב טוב? תודה!
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שבוע טוב חברים, מישהו יודע אולי מה המחיר של סקודה קודיאק 7 מקומות בגירסה הכי זולה שלה? והאם כדאי ללכת על הסקודיה לעומת האוטלנדר בגרסת ה 7 מקומות? תודה לעונים.
-
רכב עד 15 אלף
מאת MaorUzi-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אלהן, השתחררתי לא מזמן ואני רוצה לקנות רכב בפעם הראשונה, התקציב עד 15 אלף אבל מעדיף שלא לעבור את ה 10 אלף רק אם ממש כדאי. חשוב לי שהרכב יהיה אמין, בטיחותי ואוטומט עם ק"מ סביר. לבינתיים האפשרויות שראיתי זה יונדאי גטס או אקסנט. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן לכולם, כותב את ההודעה בשביל חבר כרגע מתלבט בין האינפיניטי g37 ללקסוס is250 שנתונים בין 2009-2012 חשוב לי האמינות של הרכב ושלא ידרוש יותר מידי טיפולים וצומת לב מעבר לשוטף הנראות מאוד חשובה לי גם של פנים הרכב וגם של הבחוץ, מראה ספורטיבי אלגנטי וכמובן ביצועים בהתאם רציתי לבקש מכם עוד המלצות לרכבים שאתם אולי מכירים שמתאימים לצרכים שלי אשמח לחוות דעת בנודע לשני הדגמים ולהמלצות תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Uncle_Joey, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 992 צפיות
שלום חברים, יש לציין שאף פעם לא היה רכב ברשותי ואני לא מבין גדול. חיפשתי רכב קטן בתקציב עד 10,000 שח ונתקלתי במודעה: "טויוטה יאריס 2002, אוטומט 250,000 ק"מ יד שניה טסט עד אוגוסט במצב מעולה- אחרי טסט וטיפול 10,000, צמיגים חדשים, רדיאטור ומצבר חדשים,כונן לדיסקים ורדיו, מזגן שעובד מעולה." השאלה היא האם המחיר טוב לרכב זה? או שיש דגמים אחרים מומלצים בתקציב שעדיפים? מודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת adirs, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מיועד לסבתא בת 70בעיקר נסיעות בתוך העיר, אחת לשבועיים מחוץ לעיר צפי קילומטרז נמוך אשמח גם לעצות לגבי צבע? (יודעים שזה עניין אישי, אבל צבע לנו לא חשוב, אבל אולי יש שיקולים שכדאי לקחת בבחירת צבע)
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
-
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום מעוניין לרכוש שנת 2017 אשמח לקבל חוות דעת על ירידת ערך , אמינות(חיישנים וכל מיני תקלות שהם מחלה בב.מ.וו) ובכמה ניתן לרכוש את הרכב מתחת למחירון ואם בכלל? תודה
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
קניית רכב דרך מגרש שמזמינים לך את הרכב דרך היבואן ואתה נרשם כיד 2 כמה זה נורא לעשות את זה? כמה הנחה אפשר להוציא על זה? ועכשיו שאנחנו בסוף שנה במידה ואני ארכוש שנת 2018 ההנחה אמורה להיות יותר גדולה? תודה! מדובר ברכב שהמחירון היבש שלו מהחברה הוא 230 אלף שקל אחרי הנחות בחברה אפשר להוציא אותו בסביבות 215 אלף שקל. אז עכשיו אני מחכה להצעה מ0 קילומטר על אותו רכב רק שאני אני הי רשום יד שנייה ובינתיים אני בודק מה היתרונות והחסרונות וכמה הנחה אפשר להוציא.
הודעה אחרונה מאת Leon2014, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חברים, מחפשים תחלופה לרכב המשפחתי; טיוטה קורולה 97' שעם הקילומטרז שלה היה אפשר לחשוב שהיא נסעה לירח. ברכב ינהג בעיקר נהג מבוגר (אבא שלי) כ-40 קילומטר ביום, 80% בין-עירוני אבל בעליות דרסטיות לצפת. הרכב המבוקש יכול לנוע מסופר מיני עד ג'יפ-ג'יפון, הדרישות העיקריות: 1. בראש ובראשונה ובחשיבות מנצחת - אמינות ומוניטין טוב. 2. חשוב אבל פחות - בטיחות ונוחות נסיעה. 3. צריכת דלק לא גרגרנית (1 ל15 משולב יהיה טוב, אבל ריאלי?) 4. רצוי שנתון 2010 ומעלה אבל אפשר לפזול מטה. 5. רצון לידנית. תקציב תקרה 60 אלף כולל יישור קו. כרגע הדגמים שעלו במחשבה- גולף בדור האחרון, יטי ידנית, סיוויק האצבק, במוו 118 2009, סוזוקי SX4 קרוסאובר.
-
- 24 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
מחפשים רכב שני בבית שישמש כרכב ראשי. זה אומר נסועה שנתית כ-22,000 ק"מ בשנה רובם בין עירוני. נפלה לידינו הצעה לרכב שנת 2012 יד 01 (2) נרכשה מטויוטה סלקט לפני כחצי שנה עם אחריות לעוד חצי שנה למנוע גיר ושילדה. הרכב נסע 70 אלף ק"מ. שמור מאוד חיצונית ופנימית, העניין הוא המחיר והאם מוצדק לרכוש רכב היברידי לנסיעות הנ"ל. מה ההשלכות ברכישת רכב היברידי מבחינת אחזקה- מתי מחליפים סוללה ומה זה בדיוק האחריות ומה היא מכסה? בעל הרכב דורש 60k כאשר המחירון לפני שקלול הוא 59k ועם שקלול הוא 64. מה לדעתכם המחיר הריאלי לשלם לרכב כזה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
הייתי היום בסוכנות כדי לקנות את הסופרב אמבישון ה1.4 אבל אז הסוכן הציע לי את גרסת הסטייל ה1.4 ונתן לי הנחה נוספת של עוד 6000 שח בנוסף לכל ההנחות במסגרת שבוע המכירות כי האוטו "ותיק" משמע הוא עומד בנמל כבר 9 חודשים ולכן הם מעניקים עוד 6000 ש"ח הנחה. ראוי לציין שעל המכוניות הלא "ותיקות" הוא לא יודע להגיד כמה זמן הם בנמל (הראה לי גם במחשב) אבל טוען שהם עומדות לפחות גם כמה חודשים. האם יש סיכון בלקנות אוטו שעומד בנמל כבר 9 חודשים תחת השמש הקופחת? האם הוא יעשה בעיות? יודע שאי אפשר לדעת ב100 אחוז אבל האם כדאי לקחת אוטו כזה? המחיר שהוא נתן לי על הסטייל אחרי הכל מאוד קורץ לכן שואל, תודה!
הודעה אחרונה מאת MikMan, -
מחפש לכבוד יום ההולדת 60 של אבי, רכב חסכוני (עדיף ירוק) בעל ישיבה גבוהה, עד 250K. נ.ב: קרוסאוברים אופנתיים וקומפקטיים לא רלוונטים (רכב לגבר!) תצורת סטיישן- אפשרית בהחלט. תודה.
הודעה אחרונה מאת yuvalganim,