Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד רכשתי רכבים יפניים. מחפש כעת מיקרוואן עד 30000 .

התמקדתי בעיקר בניסן נוט ,אבל די התייאשתי. כל הרכבים ביד 2 עם נסועה המתקרבת ל200 אלף,ללא תיעוד טיפולים וכו'

חשבתי להתפשר וללכת על רכב גדול יותר ומצאתי סניק 2012 יד ראשונה 50000 קילומטר שמורה ומטופלת בקרסו. השאלה היא מה כדאי לבדוק כשאגיע לראות את הרכב ?

ובמידה והרכב יעבור את הבוחן הראשוני לאיזה מוסך באיזור המרכז כדאי לגשת כדי לבדוק את הרכב לפני קניה?

מחיפוש בפורום הבנתי שבניגוד לסניק דור 2 ,הדגם בדור השלישי החל מ2009 מפנק ודי אמין, אך תקלות באוטו הן בור ללא תחתית...

פורסם

סניק בנזין 2000 סמ"ק מודל 2012- למעשה מדובר יותר בניסאן מאשר ברנו. המנוע והגיר זהים לקשקאי. הרכב אכן אמין ביסודו, נוח מאוד ובטיחותי. אבל צריכת דלק זה החסרון הבולט של הרכב הזה. 1:9 משולב - רחוק מאוד מניסאן נוט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הרכב בעיקר לשימוש עירוני , נסועה שנתית צפויה של 10000-15000 ק"מ לכל היותר, כך שההפרש בעלויות הדלק לא מטריד אותי,יותר מפריע לי שהנוט קצר ב30 סנטימטר וצר יותר, ולכן הסניק לעומתו יתקשה יותר בתמרונים ומציאת חניות.

בנוסף לכך, הנוט מצטייר כרכב בעל אמינות מופתית, בניגוד לסניק. מקווה לצמצם הסיכון בכך שאקנה סניק שמור שנסע מעט

אך עדיין חושש שתקלה שברכב אחר לא תהיה משמעותית, תכאב לי מאוד כלכלית גם אם לא אטפל במוסכי היבואן.

בכל מקרה,תודה על ההערה, ומקווה לקבל תשובה מבעלי נסיון מה לבדוק כשאראה הרכב במציאות ,ובאיזה מוסך לבצע בדיקה לפני קניה.

פורסם (נערך)

צירפת שרשור על דגם גרנד דיזל, שהוא יותר חסכוני מהבנזין המקביל, אבל עם גיר רובוטי כפול מצמדים - לא הייתי קונה רכב כזה משומש לנסיעות מעטות בעיר.

פותח השרשור, קיים דגם סניק 5 מקומות יותר קצר, עם מנוע וגיר זהים לגרנד סניק בנזין.

יש עכשיו למכירה בר"ג רכב כזה , 2011, יד ראשונה, עם 40 אלף קילומטרים ( סתם ראיתי בלוח יד 2 - אין לי שום קשר לרכב הזה ) .

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בנוסף לכך, הנוט מצטייר כרכב בעל אמינות מופתית, בניגוד לסניק. מקווה לצמצם הסיכון בכך שאקנה סניק שמור שנסע מעט

אך עדיין חושש שתקלה שברכב אחר לא תהיה משמעותית, תכאב לי מאוד כלכלית גם אם לא אטפל במוסכי היבואן.

מוזר, הרושם שלי הפוך משלך. הסניק בנזין חולק מערכת הנעה עם הפלואנס בנזין 2 ליטר, בשני המקרים לא זכורים לי כאן בפורום שום דיווחים משמעותיים על בעיות. הדיזל גם אמין ביסודו אבל הגיר דורש תחזוקה יקרה, בכל מקרה פחות רלוונטי לך בגלל הנסועה.

חזיר דיזל

פורסם

אני אכן מתרכז בדגם הסניק הקצר\בנזין\גיר רציף ולא בגרנד סניק הארוך \דיזל\גיר רובוטי.

ידוע לי שהסניק חולק מכללים עם הניסן קשקאי ואין לו בעיות אמינות קרדינליות, אך חבר סיפר מנסיונו שבמקום העבודה שלו קיבלו את הסניק בליסינג,ורוב הנהגים נהנו מאוד מהרכב ואף קנו אותו לעצמם בסיום הליסינג,אך בתום תקופת האחריות החלו להצטבר תקלות מעצבנות במערכות החשמל המיזוג ועוד, שאומנם לא השביתו את הרכב,אך היו בתדירות גבוהה מהמצופה ברכב חדיש, והסכומים שנדרשו כדי לתקן אותן היו גבוהים להחריד.

פורסם

בס"ד

מומלץ לקחת את הרכב, למוסך גבע, או אורן שרותי רכב.

שני המוסכים הנ"ל, הם מומלצי הפורום ומאוד מוצלחים, אמינחם, והכי חשוב מקצועיים.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

יש לי את הרכב יותר מ5 שנים, לרעתו, כבר החלפתי מצבר פעמיים, המצבר לא מחזיק יותר מ2.5 שנים (למרות שהנסועה שלי נמוכה), עשיתי ניקוי בית מצערת גם פעמיים, כפתורי פיקוד מזגן התקלפו, חיבור חיצוני למערת שמע הוא RCA ולא AUX, וצריכת הדלק גבוהה לעומת ביצועים לא משהו.

לטובתו, אמין, נוח, מאובזר, הכי בטיחותי לזמנו ומרווח, יספיק ל5 נוסעים כולל בוסטרים וכסאות בטיחות עם תא מטען מכובד והכי חשוב, מחיר ברצפה, תמורה מצוינת למחיר.

פורסם
יש לי את הרכב יותר מ5 שנים, לרעתו, כבר החלפתי מצבר פעמיים, המצבר לא מחזיק יותר מ2.5 שנים (למרות שהנסועה שלי נמוכה)

חיי המצבר דווקא די ממוצעים, ונסועה נמוכה דווקא מקצרת את חיי המצבר, ולא מאריכה אותם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רכב מצוין, תמורה מלאה למחיר.

אמין, נוח אך לא חסכוני בדלק.

מנוע זהה לקשקאי.

לא מכיר בעיה בקשר למצבר (70 אמפר),

אני מחזיק שנתון 2010 ומרוצה מאוד.

• תוכן חדש...