Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

לאחר לבטים החלטתי ללכת על סקודה קארוק בליסינג פרטי. ביחוד בגלל הדיזל והאבזור הנדיב כבר מהגרסא הבסיסית.

מישהו יודע איזו מחברות הליסינג עדיפה? אני מתכוון כמו שאוויס עדיפה אם אתה לוקח משהו מ UMI.

מישהו קיבל הצעות טובות?

תודה

פורסם

אין פה חוקיות.

אני קיבלתי מפרייס ליס הצעות פחות אטרקטיוביות על רכבי לובינסקי מאשר חברה אחרת, אז זה לא עובד ככה.

שווה לך לעשות סקר שוק -

לדעתי פריים ליס/אויס/שלמה/אופרייט - הן האטרקטביות ביותר בדרך כלל.

לגבי סוג הרכב - אני חושב שזה שאתה נעול על סוג אחד יכול לעלות לך בהרבה כסף. תשאל מה יש בנוסף בקטגוריה. לפעמים ההפרש במחיר לא שווה את זה.

אתה ממילא מוגבל ל-20 אלף ק"מ בשנה או 50 אלף לכל התקופה. אז כמה דלק כבר תחסוך שאתה מתעקש על דיזל?

פורסם (נערך)

היי. ההתלבטות הייתה בין שברולט אקוינוקס לקארוק ולאטקה.

השברולט לוקחת מבחינת המרווח אבל נופלת באיבזור הבטיחותי. והקארוק הייתה נוחה לי יותר מהאטקה ומאובזרת בנדיבות.

מאמין גם שהשברולט תצרוך הרבה יותר דלק.

קיבלתי על השברולט ההצעה של 2490 כולל הכל. מאמין שאם הקארוק יהיה באיזור הוא יהיה יותר זול לאחזקה. לא נעול על הדיזל אבל מעדיף

עריכה אחרונה על ידי razamit
  • תוכן חדש...