Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אשמח לעזרתכם במציאת רכב בתקציב של 50-70 אלף שקלים.

אני מחפשב רכב שנראה טוב, אמין, מיוחד ועדיף שלא זולל דלק.

רוב הזמן נוסע לבד או עם בת הזוג ולכן לא צריך רכב גדול.

הרכבים שכבר לפני הרבה זמן תפסו את צומת לבי הם:

רנו קליאו קולקשיין, אלפא רומאו ג'ולייטה וגם המיטו נחמדה.

בתקציב שלי אפשר לרכוש את האלפות משנתון 2014 ומעלה ולגבי הקליאו ניתן גם לרכוש את הדגם המחודש של 2017. מובן לי שיש הבדל גדול בין הרכבים.

אשמח לדעת בכמה יקר יותר לתחזק את האלפא מבחינת טיפולים, תיקונים, ביטוחים, דלק והוצאות אחרות.

אשמח להמלצות מבעלי אלפא ומבעלי הקליאו.

תודה מראש

פורסם

^

מצד שני בתקציב הנ"ל אפשר למצוא רכב שעוד נמצא באיזור השנתיים תחת אחריות - חוץ מהסיכוי לבעיה בגיר מדובר באחלה רכב.

אני שנה וחצי עם הרכב בליסינג וממש מרוצה ממנו - בדיוק עדכנתי אחרי שנתיים שהרכב על הכביש וביינתים לא חוויתי שום בעיה רצינית איתו.

ביתרונות שלו שילוב מנוע-גיר זריזים, מושב נהג נוח ומרווח נהג מעולה, התנהגות כביש לא רעה בכלל ביחס לקטגוריה והחסרונות זה מרווח המושב האחורי, רעש בנסיעה בין עירונית ומתלים בצד הנוקשה של הסקלה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לגבי הקליאו, אצלי בעבודה מישהו שיש לו את הרכב שנת 2015 מנוע 1200 טורבו, מתלונן מאוד על רעשי רוח בנסיעה. ולא תמיד הנסיעה במהירות גבוהה.

פורסם

גם פיג'ו 208 נכנסת בתקציב, ומראה אמינות טובה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המיטו והגולייטה כדאי לשקול עם מנוע טורבו רגיל ללא מוליטאייר כי זאת מערכת מאוד עדינה ובמקרה הרע יקרה מאוד לטיפול ואחזקה חוץ מזה הרכבים טובים.

אמליץ לשקול 308\208 עם מנוע 1.2 טורבו מראות אמינות טובה רכבים כייפים לנהיגה וקצת יותר מודרנים מהרכבים שציינתה.

פורסם

אין דאסטר אוטומטי בשנת 2016, ואני מתקשה לראות איך הרכב מתאים לדרישות של פות"ש.

סנדרו סטפווי - אולי, אבל לעניות דעתי הוא רחוק מלהיות best value for money

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

יש ברשותי אלפא ג'ולייטה כ 6 שנים, ואין בעיה במנועי האלפות החדשות.

יש בעיה כאשר לא מתחזקים נכון כל רכב, ולא מחליפים שמן אחת לשנה ועד כ 15 אלף ק"מ.

או לא משתמשים בשמן בתקן המתאים. (הבעיה קיימת בכל המנועים החדשים כיום)

ראה כאן דיונים בנושא איכות אמינות וטיפולים.

א - אלפא מיטו או סיאט איביזה

ב - A3-גולף-ג"ולייטה

ג - אפשר חוות דעת על אלפא רומאו גוליטה 1400 170 כ"ס?

ד - חיפוש רכב בטווח 55K-60K

אייל

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
פת"ש לא רשם שהוא לא רוצה אוטומט.סטפווי עולה פחות מ50 אלף לשנתון של 2016 ,מדובר ברכב זריז ,אמין ונוח.

הצעת לו דאסטר שמוצע בשנת הדגם שהצעת בגירסה ידנית בלבד.

אחרי שעניתי לך על סטפווי - עשית סלט שלם - מה נסגר?

זאת מעבר לעובדה שאני מתקשה לחשוב שמישהו ששוקל גולייטה או מיטו ימצא את עצמו בדאצ'יה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לא חושב שתמצא יותר טוב מספארק LTZ החדשה (החל מ2016). קוריאנית, מנוע 1400 עם 100 כ"ס שעל אוטו כזה קטן זה מעבר למספיק. הLTZ מאובזרת הרבה יותר מהאלפות. חוץ ממערכות בטיחות מתקדמות שאין לה (אין לאף אחת, למעט בלימה אוטומטית במהירות עירונית בפיקנטו), יש שם כל מה שתרצה ויותר.. יש לי ספארק 2017 והתלבטתי אם להחליף למיטו 2015 תלתן ירוק (170 כ"ס) והחלטתי שלא - כי האלפות מיושנות. מאד. בנוסף והרבה מבחני רכב אומרים שהמיטו לא נוחה בעליל. הג'ולייטה -אופציה. לי הייתה גדולה מידי ותצטרך לרדת עוד בשנתון.

פורסם
לא חושב שתמצא יותר טוב מספארק LTZ החדשה (החל מ2016). קוריאנית, מנוע 1400 עם 100 כ"ס שעל אוטו כזה קטן זה מעבר למספיק. הLTZ מאובזרת הרבה יותר מהאלפות. חוץ ממערכות בטיחות מתקדמות שאין לה (אין לאף אחת, למעט בלימה אוטומטית במהירות עירונית בפיקנטו), .

באייגו 108 וC1 יש גם בלימה אוטונומית וגם התרעה על סטייה מנתיב מקוריות מהחברה.

• תוכן חדש...