Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי עד 10,000?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

206 1.6 אוטומטית מהשנים האחרונות (2006-2007).

בכל מקרה רכב ב 10K עם הדרישות שלך - ברוב המקרים אלו מכוניות במצב נבלה, אז אתה חייב לקחת בחשבון שהכסף שתבזבז בקניה הוא הדבר הכי זניח (מבחינת הוצאה) שיהיה לך עם רכב.

ממליץ שתוריד את המילה "ספורטיבי" מהדרישה ותתחיל לחפש כאן בפורום (בלוח המכירה) מכוניות שאולי תואמות את הדרישות שלך. בד"כ חברי פורום וותיקים מוכרים מכוניות במצב טוב במחירים הוגנים ומידי פעם אפשר לשים יד על מכונית במצב מעולה.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי עדיף להימנע מרכבים אקזוטיים בתקציב הזה ברוב המקרים זה יהיה רכב שחוט ויקר מאוד לאחזקה.

רנו קליאו דור שלישי עם מנוע 1600 ותיבה אוטומטית לא רכב ספורט אבל לא עצל לא הכי חסכוני אבל לא זולל לא ממש יקר לאחזקה אך יש בעיות מסויימות שאתה יכול להיתקל בהן במיוחד עם התיבה האוטומטית (AL4).

שברולט סוניק גם אופציה היא דומה מאוד לקליאו ובחלק מהפרמטרים טובה יותר אך בהתאם תהיה יקרה יותר ובתקציב של 20,000 יהיה קשה למצוא אחת במצב טוב.

יש גם את הפיאט בראבו 14000 טורבו בנסיעה רגועה היא חסכונית יחסית ודיי ספורטיבית (חלקת שלדה ומנעו עם הגולייטה) אך אתה יכול להיכנס איתה לעלויות אחזקה מאוד יקרות ואתה צריך לדעת למה אתה נכנס לפני שהחלטתה על הרכב.

פורסם

לפני 8 שנים הייתי באותו מצב כמוך, רציתי אוטו זול וספורטיבי. קניתי סיטרואן zx וולקן ב-8000 שקל. במהלך השנה שהיא הייתה אצלי, הוצאתי עליה (חוץ ממחיר הקניה) כ-40 אלף שקל על תיקונים, דלק וביטוחים. למען הסר ספק, ה-40 אלף שקל האלה לא כללו שום שיפורים או דברים שלא הייתי חייב לעשות.

עכשיו תחשוב שוב אם אתה רוצה להיכנס להרפתקה הזאת.

המלצתי היא שתקנה משהו שנוסע, תחסוך כסף וכשיהיו לך 40-50 אלף שקל להוציא (לא כולל כסף בצד ליישור קו, ביטוח, טסט, צמיגים וכו') אז תקנה משהו ספורטיבי שגם תוכל להנות ממנו ולא רק ישתה לך את הדם וישניא עליך את עצמו.

מכונית ספורטיבית ב-10k קונים לסופ"שים או כפרויקט כשיש לך עוד רכב בבית, לא בתור כלי התחבורה העיקרי שלך. את הבנות שתבוא לאסוף לדייטים עדיף שתיקח באוטו נקי ושמור שיגיע למסעדה/פאב, עם כל הרומנטיקה בלהיתקע ביחד לצד הדרך ולחכות לגרר (גם זה קרה לי. זה לא באמת רומנטי).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

פות"ש,

די פסלת את הפוקוס:

"ואין לי שום מושג איך פוקוס (לא RS) אמורה להיות קרובה למשהו ספורטיבי מלבד להישמע נחנקת עם 4 הילוכים בדור הראשון "

לא שהיא בדיוק עונה על הדרישות שלך אבל פוקוס 2000 זו פשרה די הגיונית למצבך.

השלדה של הדור הראשון של הפוקוס היתה כיפית. לי היתה ידנית 1600. מניח שה 2000 מספקת קצת יותר כיף מהחלופות בתקציב הזה.

בכל מקרה גם אם אתה מגדיל את התקציב הייתי הולך על משהו אמין וזהו.

שים בצד את הכסף שהיית שופך על ספורטיבית זולה מידי ובעתיד קנה משהו ראוי יותר.

פורסם

נכנסתי רק מהסקרנות מה הציעו לך בתקציב כזה מגוחך....

אבל היי לאבא שלי יש סיוויק 2002 עם 280 אלף קילומטר!!!!! שביציאה מהמקום מורידה כמעט על ארבע את הB4 שהיו לי והיו לי כמה. סיוויק זה ממש לא רכב ספורט או אוחז בשנים האלו לפחות אבל יש תחושה של רכב נמרץ והוא גם דיי חסכוני ואמין.

(שוב במסגרת התקציב זה נראה לי בחירה הגיונית השאלה מה הסיכוי שתמצא אחת במצב נורמלי)

עוד אופציה בדגש על אמינות מופלגת היא סובארו אימרפזה אבל היא לא ספורטיבית ולא חסכונית. מה שכן לא תצטרך לנחש אם היא תניע בבוקר.....

• תוכן חדש...