ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,550 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
מישהו התנסה/ מכיר ויכול לשתף?
הודעה אחרונה מאת titanium75469, -
- 27 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום לכולם בימים אלו אני רוצה לקנות רכב חדש ויש לי כמה רכבים שאני מתלבט אשמח אם תוכלו לעזור לי בהחלטה ולרשום לי על כל דגם את היתרונות והחסרונות עשית גם חיפוש קצר בפורום על כל רכב ליד כל דגם אני ירשום את מה שאני יודע כבר ואשמח אם יש עוד דברים שאני עוד לא יודע אם תוכלו לרשום אותם קיה פורטה ( לא מצתי אלו יותר מידי פרטים ) מאזדה 3 (גם לא מצתי אלו יותר מידי פרטים ) מיצובישי לנסר הדור החדש ( הבנתי שצריכה דלק גבוה וגיר עם תוצאות לא משהו ) סקודה אוקטביה ( לפי מה שאני מבין יש בעיה בגיר בדומה לפוקוס האם נכון ? ) כל הדגמים הם שנת 2011 עד 2012 בגלל תקציב נ.ב אני מחפש רכב משפחתי בתקציב של 30 עד 40 אלף [TABLE=class: innerDetailsDataGrid] [TR…
הודעה אחרונה מאת chaimv, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בגלל המחיר שיקר לי מדי חשבתי אולי לחכות כשנה ואז לרכוש. בטוח השוק יהיה מוצף מרוב שיש על הכביש. והמחיר בתקווה ירד לסביב ה70 אלף.. זה הגיוני בכלל לחשוב ככה?
הודעה אחרונה מאת motior, -
-
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
לאחר שירדה מהפרק הBMW118I ששקלתי לקנות אבל בגלל מחיר גבוה שהמוכר לא התכוון לרדת בשקל, וגם החלפת המנוע קצת הרתיעה אותי, החלטתי לרדת סופית מסדרה 1 אבל.. אני פוזל לכיוון רכב שכמה שנים ככה קורץ לי, ולא, אין בו כנראה חצי דבר ספורטיבי. לקסוס CT200 קראתי ביקורות פה ושם וגם בחו"ל,ועדיין לא יודע איך הרכב מרגיש. מחר כנראה אעשה סיבוב על אחת כזו, לא שהיא עומדת למכירה, רק כדי להתרשם מנהיגה בהיברידית הזו. מה שאהבתי, סביבת הנהג, הקווים של הרכב, וכל מיני פיצ'רים. מכוון רק לגרסת פרימיום. מעבר לזה אין לי שמץ לגבי סחיבה, כח. אני לא מחפש רכב עם הרבה פילפל, אבל שכן שיהיה מאוד נעים לנהוג בו,ושלא ירגיש חלש. לשם השוואה, כיו…
הודעה אחרונה מאת nimo, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, ראיתי רכב מחברת ליסינג / השכרה משנת 2014 (עלה בינואר). ברשיון רשום "השכרה/החכר" בעלים קודם 00. השאלה שלי היא כזאת , מינואר 14 עד ינואר 17 עברו 3 שנים - משמע הסתיימה תקופת הליסינג , מה נעשה עם הרכב בשנה וחצי/שנתיים הבאות עד עכשיו . האם ייתכן שהרכב שימש להשכרה באותה החברה? תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 793 צפיות
אהלן, חבר שלי מחפש רכב 20K אוטומטי, אפשרי סופרמיני או מיני (סטודנט). מה ההמלצות? בנוסף, הוא קיבל את ההצעה הבאה- מיקרה 2012, 140 אלף ק'מ ללא תאונות מטופלת בזמן יד שנייה (יד קודמת השכרה) בסביבות 20K.. מה דעתכם? שמעתי בעבר שיש בעיות עם הגיר הזה.. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן מעוניין לקנות פולו יאנג 2011 עלתה לכביש בדצמבר מנוע 1400 ידני 3 דלתות נדלקתי על הרכב מבחינת עיצוב וגם מתאים לצעירים כרכב ראשוני בשבילי הדבר היחיד שהפחיד אותי הרכב עבר 80 אלף קמ והוא יד 4 השאלה האם בבדיקה ניתן לגלות הכל? ולמה נפתרו כלכך מהר מהרכב ? תודה
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
חג שמח ושנה טובה לחברים! אני מחפש רכב שני שמשמש בתמהיל של 50/50 לנסיעות עירוניות ובין עירוניות ויעשה כ20K ק״מ כל שנה. הרכב משמש בעיקר את הבת שלי וחשובה לי במיוחד עלות האחזקה, צריכת הדלק והבטיחות. כדאי גם שיהיה נח לנסיעה בין עירונית כדי שנהיה שקטים. שקלנו פיאט 500 אבל חברים עם רכב כזה טוענים שהוא לא נח בנסיעות מחוץ לעיר ונוטה להתנדנד בכביש הראשי. יש גם כל מיני מיני מבית VAG בסגנון סיאט מי, סקודה סיטיגו ודומיה. אולי יש עוד אפשרויות שמישהו יכול להמליץ עליהם מנסיון? התקציב הוא גג 30K ש״ח בשאיפה לרכב מעל 2013 שעבר נסיעה סבירה. אשמח להמלצות!
הודעה אחרונה מאת lze22, -
-
שלום חברי הפורום היקרים, יש כבר למישהו מכם אטראז'? אשמח לקבל חוות דעת והתרשמות מהמנוע, התנהגות כביש, וכו'. במיחד מטריד אותי נושא של רעידות המנוע 3 צילינדר. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת lze22, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
מחפש לשמוע חוות דעת על השנתונים האלה, האם ידוע על בעיות/ריקולים או משהו בסגנון. Sent from my SM-N950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת shha, -
שלמה SIXT מציעים עסקה מעניינת-האם ישנן חברות אחרות שמציעות עסקאות דומות\יותר טובות ? 1 2
מאת Octavia-TSI11-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
בוקר טוב, אנו די מרוצים מהפיקנטו 2012 שלנו אבל הרכב התחיל לעשות בעיות ויש רצון להשתדרג לרכב חדש. ההצעה של שלמה SIXT כוללת פיקנטו 2019 עם חבילת ביטוח +טיפולים. התשלום כולל 9K מקדמה+תשלום חודשי בגובה 1.3K , לדעתי שווה כדי לדעת שמשתמשים ברכב חדש עם כל המשממע מכך. חשוב שהרכב יירשם על שם חברת הליסינג-זה יתרון. לא כ"כ הבנתי מה האבזור של הפיקנטו. הרכב מיועד לנסיעות יומיומיות בפקקים של מרכז הארץ. גיר רגיל לא בא בחשבון. הפיקנטו לא חסכונית בדלק-זהו החסרון הבולט של הרכב הזה. אנו לא "נעולים" על הפיקטו ( אם כי הכיוון הוא רכב קטן לנסיעות עירוניות או בינעירוניות קצרות ) או על שלמה סיקסט ואם ישנן חברות אחרות שמציעות דילים יותר משתלמים ,אשמח להמלצות. תודה ושבוע ט…
הודעה אחרונה מאת Octavia-TSI11, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 762 צפיות
שלום, אשמח לחוות דעתכם בנוגע לבדיקת הרכב המצורפת (הונדה ג'אז 2016). כמו כן, מה אומרת ההערה "מחייב סריקה ממוחשבת לאיתור תקלות על ידי סורק יצרן במוסך מורשה"? האם באמת חשוב לעשות את הסריקה הזאת לפני קניית הרכב? תודה!
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
הבורגני הממהר
מאת Yony_S- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לחברי הפורום שלומות, בצער רב נפרדתי לפני כ3 חודשים מאבארט 500 מכמה סיבות (אחת מהן היתה שעברתי לקצב נסועה של 50-60 אקמ בשנה) העיקרית שבהן היתה שהייתי צריך באגז ומקום מאחור להעביר לעיתים דברים מטעמי עבודה . נרכשה לה יונדאי I30 רכב מהממם מקסים מניע בנגיעה עושה את עבודתו נאמנה מא לב אולם חסר לי הגרגורי מנוע בהתנעה קרה בבוקר, חסר לי הריגוש במילים אחרות אני מחפש מחליפה ורצוי מרגשת התקציב באיזור ה180-160 אש"ח (יכול להתמתח עד ל220 אש"ח אבל לא מעונין להיות שם משיקולים נוספים) הבעיה מתחילה בעצם שאני לא יודע מה אני מחפש פולו GTI נמצאת במימדים של האבארט ולכן נפסלה. הגולף נמצאת בליגת מחירים שאני לא מעונין להיות בה בין השורות אומר שהזמנתי קליאו טרופי חדש…
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מסתכל על כמה אופציות, כולן דיזל, כולן עם 95-100 אלף ק"מ ומחיר באזור ה40 אש"ח האסטייט והלטיטוד 2013 פלואנס 2012 כל עצה, או חוו"ד יתקבלו בברכה. בעיקר מעניין אותי: ההבדל במרחב במושב האחורי בין התמונות. פערי באביזרי בטיחות. בעיות ספציפיות שכדאי לשים לב אליהן בדיקה. בכלל אזהרות או המלצות. תודה מראש, גרנו בארה"ב בעשור האחרון, ככה ששוק הצרפתיות חדש לי לחלוטין, אז אני מנסה לצמצם פערי מידע בקריאה באינטרנט אבל יש המון מידע לכסות.
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מצ"ב בדיקה למאזדה 3 2010 אשמח חוות דעתכם האם השילדה ברכב לדעתכם נפגעה, או רק פח ומרכב הוחלפו? ואיך הבדיקה באופן כללי? נדב.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
דיברנו רק בטלפון עם הסוכנות, לא שאלנו מתי סטוניק 2019 תגיע.יש למישהו מושג?צפוי יום מכירות של קיה בקרוב על דגמי 2018? ואם כן, כמה הנחה יתנו?
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הרכב המוצע הוא 2003 עם 150,000 ק"מ, והשאלות הן אם זה רכב אמין בעיקרון, ואם קל/קשה, זול/יקר לתחזק אותו. במידה ויש כדאיות לקניה, הוא כמובן ייבדק כראוי. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הרכב הראשי שלנו הוא קיה נירו 2018 המשני אלטו ידנית 2010. בקרוב בע״ה אשתי תלד ילד מספר 2. ולכן האלטו כבר מתחילה להיות צפופה מדי. אפילו אם זה רק להוציא מהגן. מחפש רכב אמין (כמו האלטו), חסכוני עד כמה שאפשר ואוטומט. תודה.
-
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
מתעניין ברכב הנ"ל, אשמח לחוות דעת לבדיקה שמצורפת. אשמח לדעת במיוחד האם הרכב עבר לדעתכם תאונות או לא, כי בבדיקה זה לא ברור. במכון אמרו לי כי אולי הוחלף ואולי פורקו הדלתות בשביל צביעה או תיקון ולאחר מכן הורכבו חזרה. האם תהיה לי בעיה למכור לאחר מכן? האם צריך להוריד כסף עבור למוכר? והאם עפ"י הבדיקה הייתם קונים את הרכב?
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
1. למה שסוכנויות ימכרו עכשיו רכב "0 קמ" של 2018, אני חשבתי שהם עושים את זה לקראת סוף שנה כשהם רוצים להיפטר ממכוניות "ישנות" 2. מה אני מפסידה/הם מרוויחים כשאני קונה רכב 0 קמ? ברור לי שאני נרשמת כיד שנייה (כי חברת הליסינג היא היד הראשונה) וכשאמכור זה יתבטא במחיר, אבל לא ברור לי כמה בפועל אני מספידה מזה. להלן חישוב: קיה חדשה מיבואן עולה 79,500 (מנוע 1200 אוטומטית) - אני מניחה שככה עלתה גם בינואר 2017 התסכלתי במחירון יד2: קיה מינואר 2017 שמוכרים עכשיו יד ראשונה עם 10000 קמ - מתומחרת 69200 (כלומר קיה חדשה מיבואן איבדה תוך שנה 10000 שח = כמעט 15%) קיה מינואר 2017 שמוכרים עכשיו יד שנייה (נניח שהמוכר קנה רכב אפס קמ) עם 10000 קמ - מתומחרת 67900 ==> כלומר ההפרש בי…
הודעה אחרונה מאת katonidas, -
- 2 תגובות
- 963 צפיות
חברים אם אפשר עזרה מה עדיף מבחינת כל הנתונים יש לי לקנות או יונדאי טוסון 2010 דגם טקסס 2.7 סמק עם מערכת גז וו גרירה מיגון תחתון וגלגלים 50 אחוז שטח או סובארו xv 2015 יש 2 דברים שאני חייב שהם המערכת גז והוו גרירה 1.מבחינת צריכת דלק הxv יוצא יותר חסכוני 2.הxv עם אבזור פנימי יותר דל 3.מבחינת מחיר בטוסון אני נשאר עם 8 אלף ביד.. 4.הטוסון עם 165 אלף קילומטר והxv עם 225 אלף... 5. שתיהם עם ספר טיפולים מלא במוסך מורשה עכשיו השאלות הם 1. מבחינת האמינות 2. מבחינת יכולת בשטח בנוני(אני יודע ששתיהם זה לא ג'יפ) 3. מבחינת ההתאמה למערכת גז 4. מחיר טיפולים 5.הxv בלי וו גרירה ומערכת גז זה אומר שיש לי גם את הסיבוך של ללכת להתקין את זה(מבחינת מחיר זה בחישוב...) ת…
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מכרה מחפשת להתפנק ברכב חדש. חלק מהדרישות מחייבות בדיקה אישית אבל מידע מהפורום יכול לעזור לפסול: 1. קטגוריה: רכב פנאי קומפקטי/בינוני. הצורך שיהיה מעט גבוה לצורך נוחות כניסה ויציאה בשל קושי פיזי, כרגע על אאודי A3 ותצורת פרייבט נמוכה מידי. מצד שני היא בחנה את ה-q3 שהיתה לה גבוהה מידי, אבל זה פרמטר שיהיה צורך לבדוק אישית בכל דגם שיבוא בחשבון. 2. מנוע חזק. צריך להתמודד עם העליות של חיפה ושעדיין ירגיש שיש לו עוד. בנסיעת מבחן על הסקודה קארוק טענה שהוא חלש מידי, אם כי לא ברור למה (זה היה על הגרסה החזקה). אבל בודאות לפסול דגם עצלן יותר. 3. אבזור מפנק ותחושה נעימה, לא משהו ספרטני. 4. חדש בלבד. 5. תקציב גמיש, אבל עד כ-200 אלף. למישהו יש מידע על היפנ…
הודעה אחרונה מאת feel, -
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
שלום, לאחר התייעצות כאן בפורום נראה שה 2014 I30CW הכי אמינה ומתאימה לדרישות, הייתי במספר חברות ליסינג\מכירה וראיתי שני רכבים מעניינים בעלי מאייפנים דומים ---------------------------------------------- צבע כחול (אלבר) 108K ק"מ עבר החלפת טמבון\כנף\פגוש - ללא פגיעה בשאסי לפי דברי המוכר. בעלות קודמת: ליסינג מחיר:50 לפני דיבור על הנחה... ---------------------------------------------- צבע שחור (AVIS) 113K ק"מ ללא תאונה לפי המוכר בעלות קודמת: ליסינג מחיר 46 אחרי הנחה אולי יהיה אפשר להוריד עוד... ------------------------------------------------- רציתי לשאול... (תרגישו חופשי לענות על מה שבא לכם) 1. איזה רכב היית לוקחים לבדיקה קודם? …
הודעה אחרונה מאת abl155, -
-
- אחראי פורום
- 43 תגובות
- 15.7 אלף צפיות
שלום, 1. ידוע שלגבי שברולט ספארק החדשה (2016) לא ניתן לקבוע אמינות עדיין, אך בכל זאת אשאל: מה כן ידוע על הרכיבים שלה? יש לה מכלולים משותפים לרכבים אחרים שכן יודעים אם הם טובים ואמינים? 2. למה יש לשברולט שם רע יחסית בעבר? מה הסיכוי שהם ישתפרו ויהיו אמינים כמו יונדאי/יפניות? 3. ניסיתי לעשות חיפוש לגבי השוואה בין שני סוגי הרכבים, אבל יש ליונדאי ולספארק מנוע דומה (1.4 אוטומט עם בערך 100 כ"ס). מה עדיף? מבחינת ביצועים הם די קרובים? כי הנתונים של המנוע די קרובים. רק האמינות של יונדאי זה כבר יתרון, אבל מה עוד אפשר להשוות ביניהם? היונדאי נחשבת לסופר מיני בגלל הגודל הפיזי שלה?
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
שוקל לשדרג את הרכב שלי לרכב הנדון, במקום הפיקאסו הנוכחית שלי - מנוע דיזל 2000, 149 כ"ס (blue hdi). איפה המעלות והמגרעות בהחלפה מבחינת מנוע?
הודעה אחרונה מאת מלטבשי, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום למומחי הפורום, אנחנו (משפחה של 4 נפשות כולל תינוק וילדה בת 3) נוסעים כיום ברכב בסקודה אוקטביה סטיישן 2017 שיש לי כליסינג מהעבודה. עלות הליסינג היא 3500 ש"ח בחודש ואני מחפש להחזיר את הרכב ובמקומו לקנות רכב דומה בעצמי על מנת לצמצם עלויות. אני מעריך שבבחירת הרכב הנכונה אני אוכל לחסוך כ 500-1000 ש"ח בחודש (בהנחה שאנחנו נוסעים כ 30,000 ק"מ בשנה). תקציב הקניה שלי הוא עד 80,000 ש"ח. ההתלבטות שלי כרגע היא בין 3 חלופות: טויוטה אוריס היברידי סטיישן 2015-2016 רנו קאדג'ר 2016 דיזל סקודה אוקטביה סטיישן 2016 אשמח להמלצות נוספות או הערות לחלופות המוצעות. תודה
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
מתאם עם בנאדם שאומר לי שיש לו אחלה אוטו. סופר דופר מגיע למפגש (3 שעות נסיעה באוטובוס) מגיע הנוכל - ומיד מתחיל לעשות לי תרגילי מריחה בנסיון להתחבב עלי - "אה, אני בטוח מכיר אותך. איפה אתה עובד? אה כן, מכיר אותם... הייתם עושים פעם [שקר כלשהו שממש לא קשור לבחרה שאני עובד בה] אתה מכיר את [והוא ממציא שמות שלא קיימים] ?... " ואז הוא מספר לי שהוא בעל מוסך ושהוא עושה טובה ללקוחות שלו שיצאו לחו"ל, וכבעל מוסך הוא לא נחשב העברת בעלות אני מבקש לראות רשיון רכב, הוא מוציא- ואני רואה שם של חברה. מריץ חיפוש בגוגל ומגלה שהחברה נתבעה על זה שהיא מכרה ללקוחה רכב שעבר תאונה והוגדר טוטאל לוס. במהלך הנסיעה למוסך הוא אומר לי ש"הבוקר נדלקה נורה של המנוע בלוח מחוונים…
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
- 8 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום לכל האנשים הטובים שפה אני מעוניין לקחת רכב לבדיקה לפני קניה במכון אמין - שמעתי על מ.מ.מ. ודינמומטר, האם יש עוד מכון מומלץ באיזור? האם יש יתרון לאחד מהם מבחינת אמינות/איכות הבדיקה? האם העלות דומה? ראיתי שרשורים דומים אבל לא היה בהם מידע מספק (ללא תגובות/תגובה אחת) תודה מראש לעונים!
הודעה אחרונה מאת Jack_Bristow, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום רב מצאתי ספלאש שטופלה עם ספר טיפולים מהיום הראשון על הכביש(אציין שביד 2 לא היו כאלה וזה קצת מבאס) הבחור רוצה 25000 כאשר המחירון הוא 21.6 לפי יד 2, ו-23.7 לפי לוי יצחק הוא טוען שבדיוק החליף צמיגים, עשה טיפול תקופתי וטסט אני לא רואה מדוע אני צריך לממן את הדברים הללו אלו פעולות סטנדרטיות שכן עם כל הכבוד-אם בבדיקה היה עולה עניין צמיגים-הייתי מטיח בו אשמה ודורש הפחתת מחיר באופן מיידי-בלאי טבעי על בעל הרכב לשאת בו ולא על קונה, האם אני טועה? שאלה נוספת-לגבי המחירון, נניח ואקח לבדיקה וכעת הכל באמת תקין-כמה בתכלס רצוי להציע
הודעה אחרונה מאת adir10, -
-
משפתית ב35K
מאת non22- 6 תגובות
- 941 צפיות
אהלן, מחפשים רכב משפחתי אוטומט באיזור ה35 אלף ש"ח, שתחליף את הלנסר הישנה ששורדת יפה, הרכב יעבור קרוב ל20 אלף ק"מ בשנה. צריך להתאים ל5 אנשים, האמינות חשובה, צריכת דלק סבירה+, עדיף משהו שנראה טוב ומאובזר יחסית בסדר ושנתון כמה שיותר גבוה. תודה.
הודעה אחרונה מאת non22,