Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

בכלליות, לא מומלץ לקנות ממגרשים, עדיף לקנות מחברות הגדולות, כגון: אלבר, שלמה, וכו'.

המוניטין הגרוע שיצא לסוחרים, מצדיק את עצמו, יותר מידי.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם (נערך)

אני מכיר את האבא מלפני שנים רבות, כבר מלפני 20 שנים.

בעבר הרחוק הייתי בקשר איתו, הוא היה מתקן אצלנו חשמל ומיזוג אוויר לרכבים של המגרש ותמיד, אבל תמיד היה איש חיובי ונעים, עמד בכל התחייבות שלו, ועל כן, היה לקוח רציני ומאוד רצוי,

בשנים האחרונות אני לא בקשר עקב שהחלפתי תחום עיסוק.

יש רכב שמוצא חן בעינך?

אתה יכול לנקוט בכל אמצעי הזהירות האפשריים ולהתקדם בהתאם.

כך למשל,

בדוק הסטוריה ביטוחית,

בדוק ברשם המשכונות, [10 שח באינטרנט דרך אתר gov]

בדוק במשרד הרישוי,

קח לבדיקה במכון נוקשה,

ככל שהרכב חדיש יחסית, קח לבדיקה באחד המוסכים המורשים של היבואן לבדיקת אמיתות קמ' מול הסטוריות טיפולים ואימות ביצוע הטיפולים הנדרשים,

בקש שגם הם - המוסך המורשה - "יעברו" על הרכב, ויחברו סורק תקלות מקורי למחשבי הרכב,

אם הגעת לכאן ועד כה הכל בסדר אז כנראה אפשר להסיר דאגה.

אם רוצה להיות זהיר אף יותר, דאג שההסכם שאתה עושה איתו יהיה מאוד מסודר ויסודי לפרטי פרטים הכולל הגדרה והסכמה על "תרופות למקרה שמשהו שלא התגלה עד כה יתגלה פתאום,

לרבות, אופצית טרייד אין [ולפי אילו תנאים בדיוק] או BUY_BACK,

ו..יאלה..

עריכה: ואם אתה נגש לקנות שם, תמסור בבקשה דש למילו האבא מדני לשעבר מוסך "מצת אור"

עריכה אחרונה על ידי דני זומרשטיין

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...