Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי אטראז'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יותר נכון שהוא מיועד למדינות מתפתחות, לאו דוקא עולם שלישי. מיועד לתורכיה, מרוקו, תאילנד וכו'.

בדומה לעוד רכבים שנחתו אצלינו:

פז'ו 301, סיאט טולדו, סקודה ראפיד, מוצובישי ספייס סטאר וכו'.

התדרדרות או לא, מדובר ברכבים שדי מתאימים לישראל, בדיוק מאותן הסיבות שהם מתאימים לאותן המדינות.

מדובר ברכבים זולים לרכישה וזולים ופשוטים לתחזוקה. חסכונייים בדלק ונדיבים במרחב (בעיקר תא מטען). כמו כן אמורים לשרוד יפה תשתיות גרועות ומוסכניקים חאפרים.

מה לעשות, מצבינו לא רחוק מכך. אז אולי זה טוב שהרכבים הללו מגיעים. והם אכן נמכרים יפה.

וזה שיש נהגים שלא מבחינים ביתרון של לאון על טולדו זה רק מוכיח את הצלחת הטולדו והתאמתו.

אני דוקא מסתכל על הצד החיובי והוא, שסטנדרט הבטיחות ברכבים אלו דומה מאוד למקבילות האיכותיות יותר שלהם

מחזק, לא היה לי כוח לחפש את שמות הדגמים,

דרך אגב לפחות הספייס משווקת בארהב אנגליה נורווגיה אוסטרליה ניוזילנד ועוד.. לא מדינות עולם שלישי. ויש התלהבות מצריכת הדלק.

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מחזק, לא היה לי כוח לחפש את שמות הדגמים,

דרך אגב לפחות הספייס משווקת בארהב אנגליה נורווגיה אוסטרליה ניוזילנד ועוד.. לא מדינות עולם שלישי. ויש התלהבות מצריכת הדלק.

אכן כך. לא התכוונתי שזה מיועד רק למדינות מתפתחות ועולם שלישי.

בתכלס זה מתאים לבעלי דרישות בסיסיות.

פורסם

אתה מדבר על המבחן שהו רק חלק קטן מתנגש?

אם כן,תדע שגם רכבי יוקרה נכשלו שם אודי וכול השמות,אלו מבחנים קשים ודי חדשים שבאירופה לא עושים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

+1

מסכים

למה לקנות את הזוועה הזו? הרכב לדעתי נראה נורא.

למה לקנות קופסת פח מהונדסת למדינות עולם שלישי על בסיס מכונית מיני המיוצרת בתאילנד?

בגלל שדחפו לו 4 חלונות חשמל ושקע USB? דוחפים קצת אבזור וכול הדרעק של האוטו הזה נשמע פתאום טוב?

אם כבר רכב מכוער יש לך SX4 אפס ק"מ יד 1(חדשה מליסינג) ב93 אלף שקל רכב טוב משמעותית לטעמי.

יונדאי I20 גם אפס ק"מ ב85.

שברולט קרוז, אומנם לא המשפחתית המושלמת אבל במחיר שהוא מוצע(93 אפס ק"מ) ליד הפחית הזאת מה יש להשוות?

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

האמת ראיתי אחת כזאת נוסעת לידי בכביש אתמול וזה נראה פשוט הזוי!

זה נראה כאילו שלקחו מרכב שלא קשור לשלדה ששמו אותו עליו וכל הדבר הזה מתנדנד כמו הכלבים עם הראש המתנדנד שפעם היו שמים על הדש-בורד רק שמדובר בכל השלדה של הרכב!

והרכב הזה כל כך מכוער בניגוד לספייס סטאר שנראית כמו משהו צעיר יותר עם פוטנציאל קטן לשובבות.

אבל עדיין - זה פתרון טוב למי שדובק באמונה שרכב קונים חדש ועדיין מחפש משהו שיכנס לתקציב של כיס קטן וגם יהיה חסכוני ופרקטי - לדעתי, במצב העצוב והעגום של הכלכלה הישראלית, אין מנוס מפתרונות כאלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
שלום חברי הפורום היקרים,

יש כבר למישהו מכם אטראז'? אשמח לקבל חוות דעת והתרשמות מהמנוע, התנהגות כביש, וכו'. במיחד מטריד אותי נושא של רעידות המנוע 3 צילינדר.

תודה מראש!

היי ,

לי יש את האטראז'

אתה מוזמן לשאול את כל מה שאתה רוצה

הרכב מפנק מאוד מבחינת איבזור

יחסית הצריכת דלק טובה בבין עירוני 1/16 בנסיעה של 285 ק"מ .

הרכב רועד מאוד , ושאני אומר "מאוד" אני מתכוון מאוד מאוד , אני רוצה למכור אותו בגלל זה

הרכב עם רעידות בניוטרל , ב D ולמעשה בכל מצב שהרכב לא בנסיעה

אתה מוזמן לשאול כל מה שתירצה , אני לא ממליץ בכלל לקנות את הרכב בגלל הרעידות !

אורן נאבל 054-7577973 .

שברולט ספארק 2011

הרדיו רק בעייתי

אורן

פורסם

העלתי סקירה לגבי מה שאני חושב על האוטו הזה.

מיועד לאנשים טיפשים שחייבים חדש,ולחברות שחוסכות על העובדים.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
Applez, קצת הגזמת לגבי טיפשים, אחי. :wink:

אני שוב תקוע עם הרכב המגעיל הזה כי השברולט במוסך.

בוודאות אני יכול להגיד לך שאני לא טועה.

אלא אם כן כפתור התנעה ומצלמת רוורס גורמים לך לריגוש.

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
יש כאלה שהרעידות לא יפריעו להם. תראה כמה אנשים קנו ספייס סטאר למרות שהוא גם רועד...

הרכב נראה פחות מזעזע.

והוא קטן,המנוע מתאים לו

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

הבנתי למה הרכב רועד עד כדי כך על סרק. זה שהמנוע 3 צילינדר - את זה אני מניח רובכם יודעים. מסתבר שבמקור המנוע מתבסס על מנוע של סמארט מדגם forfour ומיצובישי קולט, אבל על מנת להוזיל עלויות הורידו לו את גל האיזון עם המשקולות ולכן המנוע רועד.

המנוע רועד כבר עכשיו ברכב חדש עם תושבות חדשות, מענין מה יהיה כאשר הרכב יהיה משומש עם תושבות עייפות? בקיצר, אחל'ה רכב למשפחה צעירה שלא רוצים לקנות משומש ומתכננים ילדים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שהרכב הזה קיבל קטילה מכולם , אבל אני רואה אותו הרבה על הכביש,גם נסעתי עליו הרבה לא יצא לי לנהוג והפתיע אותי המרווח,האבזור,החסכון

השאלה איך הוא סוחב בעיקר בעליות והאם זה משפיע על צריכת הדלק?

אני רואה הרבה כאלה רכבים על הכביש וממה שאני רואה שוב בעליות חרטא או במישור הרכב סוחב יפה

ואיך המזגן שלו? אני כיום עם קרוז עוד רכב שהרבה קטלו האמת גם אני עד שקניתי 1 כזה והרכב מצויין אבל מזגן חלש

• תוכן חדש...