Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי אטראז'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לקנות את הזוועה הזו? הרכב לדעתי נראה נורא.

למה לקנות קופסת פח מהונדסת למדינות עולם שלישי על בסיס מכונית מיני המיוצרת בתאילנד?

בגלל שדחפו לו 4 חלונות חשמל ושקע USB? דוחפים קצת אבזור וכול הדרעק של האוטו הזה נשמע פתאום טוב?

אם כבר רכב מכוער יש לך SX4 אפס ק"מ יד 1(חדשה מליסינג) ב93 אלף שקל רכב טוב משמעותית לטעמי.

יונדאי I20 גם אפס ק"מ ב85.

שברולט קרוז, אומנם לא המשפחתית המושלמת אבל במחיר שהוא מוצע(93 אפס ק"מ) ליד הפחית הזאת מה יש להשוות?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צורת הרכב היא עיניין של טעם(בעיניי לא פחות או יותר מהמתחרים), כל היצרנים כמעט מביאים לארץ דגמים שתוכננו לעולם שלישי בראייה ישנה, הישראלים הצביעו ברגליים על הרכבים האלה, מי היה מאמין לפני כמה שנים שרכב כמו פיקנטו יהייה הכי נמכר?

אז כן איבזור גדול יותר כשאת מתפשר מראש על רכב קטן ופחות איכותי משפר טת ההרגשה, וגם מוכר.

פורסם

אולי זה בגלל שאנחנו מדינת עולם שלישי? - לפחות אנחנו הולכים לשם בצעדי ענק

למי כאן אין כסף לקנות דירה? או שתהיה לו דירה בערך אחרי 70 שנה? בלי טיולים לחו"ל? בלי כסף לבמבה?

לא סתם אנחנו רואים את הרכבים האלה יותר ויותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
צורת הרכב היא עיניין של טעם(בעיניי לא פחות או יותר מהמתחרים), כל היצרנים כמעט מביאים לארץ דגמים שתוכננו לעולם שלישי בראייה ישנה, הישראלים הצביעו ברגליים על הרכבים האלה, מי היה מאמין לפני כמה שנים שרכב כמו פיקנטו יהייה הכי נמכר?

אז כן איבזור גדול יותר כשאת מתפשר מראש על רכב קטן ופחות איכותי משפר טת ההרגשה, וגם מוכר.

אתה מתעלם מכך שיש אלטרנטיבות טובות פי כמה באותו מחיר.

אז כן "תתפשר" על רכב שרשום כיד ראשונה על חברת ליסינג עדיין תקבל רכב חדש לחלוטין וטוב פי כמה. אז למה לקנות את הרכב הזה?

פורסם

אני יודע שזה בעיני המתבונן, אבל הרכב נראה פשוט נורא, צר וגבוה ללא פרופורציות , מין שעטנז, כאילו גיבבו כל מיני חלקים שהיו במחסן, בנסיון ליצור איזה מוצר מוגמר. פשוט כיעור.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

פיקנטו היא ממש לא עולם שלישי. זה רכב מיני שתוכנן עם הפנים לאירופה בה הרכבים בקטגורית המיני נמכרים בכמויות גדולות.

עולם שלישי זה אלטו, ספייס סטאר ואטראז'.

פורסם
אתה מתעלם מכך שיש אלטרנטיבות טובות פי כמה באותו מחיר.

אז כן "תתפשר" על רכב שרשום כיד ראשונה על חברת ליסינג עדיין תקבל רכב חדש לחלוטין וטוב פי כמה. אז למה לקנות את הרכב הזה?

האמתי שצודק , אבל לספייס סטאר בליסינג יד ראשונה הרכב הזה היה הבחירה הכי value per money, ביחס לצרכים שלי

פורסם

ממה ששמעתי האטר'ז מרעישה בצורה משמעותית. והפיתרון להעביר לניוטרל לא כזה היה מספק אותי... כל שניה בנהיגה להחליף עוד פעם הילוך? לא יודע אם הייתי בוחר ברכב הזה.

ובנוגע ליונדאי I10 ממה שקראתי היא לוקה כמו קודמותיה בבעיית דלק קשה.

פורסם

כשהרכב ממש הגיע לסוכנות לנסיעת מבחן כתבתי את התגובה הבאה:

שלום לכולם,

ברצוני לשתף אתכם ברשמים שלי אחרי נסיעת מבחן על המיצובישי אטראז החדשה לטובת מי שחושב או מתעניין בקנייתה.

נתחיל בכך שבנתונים היבשים ובתג המחיר הם מציעים חבילה מעניינת ומשתלמת ולאור מבצע "חבר" יש התעניינות רבה

אבל אתמול לאחר נסיעה על הרכב אני יכול לאמר שהרכב פשוט מיושן! מנוע ה-3 צילינדרים רועש ברמה הזויה במיוחד בלחיצת דוושה וטורים גבוהים בעליות, בידוד הרעשים לקוי מאוד ואפילו הרדיו הפועל לא הצליח להעלים אותו.

הרעש הגרגרני והלא נעים הזה מופיע אפילו בעת עצירה ברמזור!!! הרכב מקרקש כמו קטנוע.

מבחינת כוח הוא סביר ולא יותר מכך. עליה תלולה בפול גז עם 3 מבוגרים ב-90 קמ"ש אבל הרעש... אוי הרעש...

דבר נוסף שאותי עיצבן אישית הוא הגיר הרציף. למי שלא מכיר זהו גיר שהמהירות בו עולה במתינות בעת לחיצה על הדוושה ואין "קיק דאון" כמו ברכב אוטומטי רגיל. צריך להתרגל לזה.

הרכב יחסית יציב אך מורגש המשקל הקל שלו (פחות מטון...) והפח דק ביותר.

מסקנה שלי: מתאימה למי שהתקציב שלו לא מאפשר קניית משפחתית ממוצעת חדשה ועדיין רוצה רכב "משפחתי בינוני" חדש מהחברה. אישית, זו ברירת מחדל וכל משפחתית בת שנה שנתיים משומשמת עדיפה עליה.

לא סתם מיצובישי בחרה לאבזר אותה בכל טוב ולהציב תג מחיר שגבוה ב-1000 שקל בלבד מהדגם הבסיסי (אבסורד)

זה אמור לחפות על המגרעת הגדולה ביותר וזה מנוע חלש ורועש.

בהצלחה לכל מי שכן מעוניין.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
ממה ששמעתי האטר'ז מרעישה בצורה משמעותית. והפיתרון להעביר לניוטרל לא כזה היה מספק אותי... כל שניה בנהיגה להחליף עוד פעם הילוך? לא יודע אם הייתי בוחר ברכב הזה.

ובנוגע ליונדאי I10 ממה שקראתי היא לוקה כמו קודמותיה בבעיית דלק קשה.

במבחן שעשו לה היא עשתה 1/15 לידני,לא בין הכח חסכוניות,אבל היא מציעה הרבה במחיר טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה חברים על התגובות. האמת קיוויתי שאקבל גם תגובות מבעלי הרכב הנ"ל. כנראה אין כאלה עדיין בפורום הזה. :wink:

פורסם

זה עוד רכב שמיועד לשוק של עולם השלישי. עצוב שאנחנו מתדרדרים לשם בצעדי ענק. :cry:

אני חושב שעדיף לקחת רכב אמיתי יותר יד ראשונה מליסינג 0ק"מ או אפילו משומש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
תודה חברים על התגובות. האמת קיוויתי שאקבל גם תגובות מבעלי הרכב הנ"ל. כנראה אין כאלה עדיין בפורום הזה. :wink:

מהסמיילי כנראה שהבנת למה לא תמצא כאן אנשים עם הרכב הזה.

אם תמצא מישהו שמחזיק את הרכב הזה כנראה שהוא לא יהיה כאן בפורום, וכנראה שזה יהיה מר ישראלי טיפוסי שיגיד לך "זה אחלה אוטו, זה מיצובישי מאובזרת".

קח לדעתי את מה שלא רק אני ייעצתי לך, קנה רכב מליסינג 0 ק"מ או יד שניה שנה על הכביש תוכל למצוא רכבים עדיפים פי כמה.

פורסם
זה עוד רכב שמיועד לשוק של עולם השלישי. עצוב שאנחנו מתדרדרים לשם בצעדי ענק. :cry:

יותר נכון שהוא מיועד למדינות מתפתחות, לאו דוקא עולם שלישי. מיועד לתורכיה, מרוקו, תאילנד וכו'.

בדומה לעוד רכבים שנחתו אצלינו:

פז'ו 301, סיאט טולדו, סקודה ראפיד, מוצובישי ספייס סטאר וכו'.

התדרדרות או לא, מדובר ברכבים שדי מתאימים לישראל, בדיוק מאותן הסיבות שהם מתאימים לאותן המדינות.

מדובר ברכבים זולים לרכישה וזולים ופשוטים לתחזוקה. חסכונייים בדלק ונדיבים במרחב (בעיקר תא מטען). כמו כן אמורים לשרוד יפה תשתיות גרועות ומוסכניקים חאפרים.

מה לעשות, מצבינו לא רחוק מכך. אז אולי זה טוב שהרכבים הללו מגיעים. והם אכן נמכרים יפה.

וזה שיש נהגים שלא מבחינים ביתרון של לאון על טולדו זה רק מוכיח את הצלחת הטולדו והתאמתו.

אני דוקא מסתכל על הצד החיובי והוא, שסטנדרט הבטיחות ברכבים אלו דומה מאוד למקבילות האיכותיות יותר שלהם

• תוכן חדש...