Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי אטראז'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מרווח לנוסעים ביחס למה? סמארט פורטו?

מאחור לא מאוד מרווח, שני מבוגרים יושבים סביר (המרווח לרגליים לא משהו), שלושה - צפוף מאוד.

בקטגוריה הזאת של המכוניות האלו, לדעתי הטיפו או הריו הן בחירות מוצלחות יותר. גם הן לא מדהימות ברוב המקרים מבחינת שילוב מנוע וגיר, אבל הייתי מעדיף אותן, או אפילו 301/C אליזה על האטראז'.

לי בתור גבוהה היה נוח מאחורה ,רעידות כן היו

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי זה נראה שאתה מנסה לשכנע את עצמך שהרכב בסדר. אם בשבילך הוא בסדר - סבבה. את הדעה שלי אי אפשר לשנות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אף אחד לא מתעקש על הרכב הזה, הוא פשוט מאוד מפתה יחסית לרכב שנת 2014 שאפשר לקנות ב-13,000 ש"ח (כמובן מהשכרה). פשוט אנשים לא יודעים למה הם נכנסים

ב 13K תוכל לקנות בעיקר רכב בעייתי.

פותש, יש לך לפחות עוד שנה שנתיים שקטות עם השברולט, תמשיך לחסוך כסף למשהו יותר טוב.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
ב 13K תוכל לקנות בעיקר רכב בעייתי.

פותש, יש לך לפחות עוד שנה שנתיים שקטות עם השברולט, תמשיך לחסוך כסף למשהו יותר טוב.

השברולט שלימכבר שווה גרושים בגלל זה אני רוצה להחליף,אני לוקח רכב במימון מלא שמע אנימלא פות"ש פשוט המנהלים איחדו את האשכול שלי לזה ולא הבנתי למה

פורסם

פות"ש,

אני מציע לך לעשות כך:

תתחיל כאן, אם אין מענה בגלל הכותרת שממוקדת בעיקר על האטראג', אז תפתח שרשור חדש.

בגדול, תכתוב מה אתה מחפש ברכב, מה התקציב, מה אתה כן רוצה, ומה אתה לא רוצה ברכב.

ותקשיב לתגובות וההצעות היותר לגטימיות ומשתלמות שחברי הפורום יציעו.

אני בטוח שאם תקנה את האטראג' האוטו יסע, אך לפעמים ההתלהבות הראשונית פשוט עווירת, גם לי יש רכב פשוט ווואלה הוא עובד, אך אין שקט מהרבה סיבות (ולא בגלל האמינות, האמינות כן טובה), אתה תרגיש כל הזמן שתסע ברכב שוואלה קניתה רכב סוג ב' שאין לו שוק וחבל, תשקיע את הכסף שלך כקונה פרטי על רכב שווה ומעניין במחיר הזה אפילו אם זה יעלה לך בשנתון טיפה ישן יותר, כך אתה תהנה יותר.

פורסם
פות"ש,

אני מציע לך לעשות כך:

תתחיל כאן, אם אין מענה בגלל הכותרת שממוקדת בעיקר על האטראג', אז תפתח שרשור חדש.

בגדול, תכתוב מה אתה מחפש ברכב, מה התקציב, מה אתה כן רוצה, ומה אתה לא רוצה ברכב.

ותקשיב לתגובות וההצעות היותר לגטימיות ומשתלמות שחברי הפורום יציעו.

אני בטוח שאם תקנה את האטראג' האוטו יסע, אך לפעמים ההתלהבות הראשונית פשוט עווירת, גם לי יש רכב פשוט ווואלה הוא עובד, אך אין שקט מהרבה סיבות (ולא בגלל האמינות, האמינות כן טובה), אתה תרגיש כל הזמן שתסע ברכב שוואלה קניתה רכב סוג ב' שאין לו שוק וחבל, תשקיע את הכסף שלך כקונה פרטי על רכב שווה ומעניין במחיר הזה אפילו אם זה יעלה לך בשנתון טיפה ישן יותר, כך אתה תהנה יותר.

התקציב עד 40 במימון מלא ואני מביא את הרכב שלי כמקדמה, לא מחפש יותר מידי בעיקר אמינות ואם אפשר יותר חסכוני מהשברולט אשמח,חובה רכב מרווח שיתאים לגבוהים, השברולט הפתיעה לטובה באמינות שלה ובצריכת הדלק

פורסם

על השברולט שלך לא תקבל הרבה בחברות הליסינג או מגרשי הטרייד אין. עדיף למכור אותה באופן עצמאי.

ב-40 אלף ש"ח אתה תקבל רכב משפחתי סביר, אבל לא תתקדם הרבה בשנתון. לדעתי, עדיף לך להמשיך לחסוך עד שתוכל להוציא סכום כסף רציני יותר שבאמת יהיה שווה את הכסף מבחינת שדרוג - לקבל רכב חזק יותר, חסכוני יותר, בטיחותי יותר ומאובזר יותר. אני לא רואה מה אתה קונה ב-40 אלף ש"ח שמצדיק את ההוצאה הכספית הזאת לעומת הקרוז שלך. בכל מקרה, אין לה כבר לאן ליפול במחיר יותר מדי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

ב 40 אתה יכול להביא רכב עשר רמות מעל האטראג,

לדעתי תרד שנתןנים, תביא מנהלים יפנית מרווחת ולא איזה פח זבל עם גלגלים שרק תתבאס להניע אותו בבוקר.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

מנהלים יפנית זה לא בדיוק חסכון, עם כל הכבוד.

פות"ש, מה חשוב לך ברכב?

נוחות, מרווח, אבזור, טכנולוגיה, בטיחות, חסכון בדלק, גיר, ביצועים, דרגת רישוי נמוכה, בגאז', לכמה אנשים וכו....

תן יותר פרטים יהיה אפשרי להציע לך רכבים.

פורסם

ירדתי מהאטראז ,אגב סתם התעניינתי לגביו כי הפתיע אותי הרכב כזה רציתי לבדוק איך הגיוני שרכב עם מנוע קטן טס

פורסם
מרווח לנוסעים ביחס למה? סמארט פורטו?

מאחור לא מאוד מרווח, שני מבוגרים יושבים סביר (המרווח לרגליים לא משהו), שלושה - צפוף מאוד.

בקטגוריה הזאת של המכוניות האלו, לדעתי הטיפו או הריו הן בחירות מוצלחות יותר. גם הן לא מדהימות ברוב המקרים מבחינת שילוב מנוע וגיר, אבל הייתי מעדיף אותן, או אפילו 301/C אליזה על האטראז'.

צודק לא התייחסתי למה אני משווה. יחסית למכוניות משפחתיות טיפוסיות מלפני 10-15 שנים המרווח היה זכור לי שהוא היה בסדר. זה בערך הדבר היחידי שעוד נסבל בו.

פורסם
ירדתי מהאטראז ,אגב סתם התעניינתי לגביו כי הפתיע אותי הרכב כזה רציתי לבדוק איך הגיוני שרכב עם מנוע קטן טס

טס? כי מדביקים את הדוושה לרצפה ולאף אחד לא אכפת מזה שהמנוע צורח, מהבלאי למנוע ולגיר ומצריכת הדלק. ככה זה כשאתה לא משלם על הרכב או משלם עליו סכום זעום יחסית. (הנ"ל כמובן לא נוגע לכולם)

• תוכן חדש...