Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתכל על כמה אופציות, כולן דיזל, כולן עם 95-100 אלף ק"מ ומחיר באזור ה40 אש"ח

האסטייט והלטיטוד 2013

פלואנס 2012

כל עצה, או חוו"ד יתקבלו בברכה.

בעיקר מעניין אותי:

ההבדל במרחב במושב האחורי בין התמונות.

פערי באביזרי בטיחות.

בעיות ספציפיות שכדאי לשים לב אליהן בדיקה.

בכלל אזהרות או המלצות.

תודה מראש, גרנו בארה"ב בעשור האחרון, ככה ששוק הצרפתיות חדש לי לחלוטין, אז אני מנסה לצמצם פערי מידע בקריאה באינטרנט אבל יש המון מידע לכסות.

פורסם

הלטיטוד נמכרה בישראל רק ב-2013 עם מנוע וגיר יחודיים לה. בסה"כ נמכרו 448 מכוניות, מה שאומר שחלפים יש רק אצל היבואן, וזול זה לא יהיה.

בנוסף למרות מנוע הדיזל היא לא מאד חסכונית, ויש מכוניות מנהלים עם מנוע בנזין שנותנות לה פייט לא רע בזירת צריכת הדלק.

המגאן אסטייט דיזל, והפלואנס דיזל היו פופולריות (הרבה) יותר בין השנים 2011-2013 נמכרו כ-8500 מכוניות משני הדגמים (הרוב המוחלט פלואנס)

צריכת הדלק הרבה יותר טובה מזו של הלטיטוד ועומדת על כ-17 ק"מ לליטר וצפונה לעומת כ-12 ק"מ לליטר של הלטיטוד.

המושב האחורי של הלטיטוד רכב בכ-7 ס"מ מזה של המגאן/פלואנס וציוד הבטיחות בשתיהן די סטנדרטי לתקופה. כריות אוויר, ABS ו-ESP.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הלטיטוד נמכרה בישראל רק ב-2013 עם מנוע וגיר יחודיים לה. בסה"כ נמכרו 448 מכוניות, מה שאומר שחלפים יש רק אצל היבואן, וזול זה לא יהיה.

בנוסף למרות מנוע הדיזל היא לא מאד חסכונית, ויש מכוניות מנהלים עם מנוע בנזין שנותנות לה פייט לא רע בזירת צריכת הדלק.

המגאן אסטייט דיזל, והפלואנס דיזל היו פופולריות (הרבה) יותר בין השנים 2011-2013 נמכרו כ-8500 מכוניות משני הדגמים (הרוב המוחלט פלואנס)

צריכת הדלק הרבה יותר טובה מזו של הלטיטוד ועומדת על כ-17 ק"מ לליטר וצפונה לעומת כ-12 ק"מ לליטר של הלטיטוד.

המושב האחורי של הלטיטוד רכב בכ-7 ס"מ מזה של המגאן/פלואנס וציוד הבטיחות בשתיהן די סטנדרטי לתקופה. כריות אוויר, ABS ו-ESP.

מעולה, תודה!

אז רוחב המושבים באסטייט ובפלחואנס בגדול זהים? אנחנו עם 3 ילדים מאחורה (כסא תינוק, כמס לילד, ובוסטר לילדה) והם קצת צפופים במגאן 2006 של אבא שלי, הם זה יההי בערך זהה באסטייט 2013 או שהשנתון הזה רחב יותר?

פורסם

הפלואנס מעט רחבה יותר, לפחות ככה זה הרגיש לי.

עוד כמה נקודות. פלואנס ממליץ לקנות אחרי מתיחת הפנים שבוצעה ב2013 והלאה, איכות החומרים וההרכבה עדיפה יותר ולא סובלת מבעיות הגימור של כפתורים מתקלפים וגומיות נופלות.

מגאן סטיישן עברה מתיחת פנים לקראת סוף 2014.

בדגמי הדיזל תיבת ההילוכים היא רובוטית כפולת מצמדים, בדגמי הדיזל נחשבת לפחות בעייתית לעומת דגמי הבנזין הקטנים של רנו אבל עדיין צריך לקחת בחשבון החלפת מצמדים כתוצאה מבלאי (אם קונים מטרייד אין כמו קרסו טרייד אין אז לנסות להוציא את זה בתהליך הרכישה) ותקלה אפשרית אבל לא מחייבת של מוח גיר.

אישית לי יש ניסיון עם מגאן שעשתה 107 אלף ק"מ ועוד פלואנס שעשתה 30 אלף ועוד פלואנס אצל חבר לעבודה דאז שמעבר להחלפת מצמדים באזור ה110 אלף עשתה 220 אלף ק"מ ללא תקלות.

פורסם

אז רוחב המושבים באסטייט ובפלחואנס בגדול זהים? אנחנו עם 3 ילדים מאחורה (כסא תינוק, כמס לילד, ובוסטר לילדה) והם קצת צפופים במגאן 2006 של אבא שלי, הם זה יההי בערך זהה באסטייט 2013 או שהשנתון הזה רחב יותר?

רוחב הספסל האחורי דומה לזה של מגאן 2006 (אולי אפיל צר בסנטימטר או שניים) אם זה צר מדי אולי כדאי לשקול למצוא כסאות בטיחות/בוסטרים צרים יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מגאן אסטייט לדעתי פרקטית יותר מהפלואנס, מערכת החשמל במגאן נחשבת עדיפה וגם איכות ההרכבה עדיפה בשנתון המדובר (2013). נהגתי על שתיהן, המגאן נוחה יותר לדעתי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שכחתי לצרף, סיכום של 4 שנים וחצי עם מגאן אסטייט:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?649037-%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D-(%D7%91%D7%90%D7%99%D7%97%D7%95%D7%A8)-4-5-%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%AA%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%92%D7%90%D7%9F-%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%99%D7%98-%D7%93%D7%99%D7%96%D7%9C

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...