Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל המחיר שיקר לי מדי חשבתי אולי לחכות כשנה ואז לרכוש. בטוח השוק יהיה מוצף מרוב שיש על הכביש. והמחיר בתקווה ירד לסביב ה70 אלף.. זה הגיוני בכלל לחשוב ככה?

פורסם

בס"ד

הרכב יחסית חדש, השוק יהיה מוצף כלשונך, רק לאחר שחוזי הליסינג יסתיימו, קרי, עוד שנתיים.

וגם אז, אף אחד לא מבטיח לך כלום.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

וגם לא בטוח עד כמה טוב הרכב הזה יזדקן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

המחשבה הגיונית - אבל אין לדבר סוף. אם אתה צריך רכב עכשיו - זה לא רלוונטי. אם אתה שוקל לרכוש בעוד שנה, בדוק את השוק אז - ותחליט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם אתה יכול לחכות זה הגיוני לחכות אבל נראה לי שלמצוא מכונית במצב טוב ב-70K יהיה לא קל גם בעוד שנה.

למה דווקא איוניק? אם בגלל שהיא היברידית אפשר לקנות היום טויוטה אוריס משומשת (אבל שוב, ב-70K יהיה מדובר במכונית בת 5 לפחות עם לא מעט קילומטרים)

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...