Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיון הונאה טרי מהיום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התשובה בטלפון היא תמיד כן וכן. לא משנה מה המצב בפועל. צריך לראות רישיון בעיניים (כלומר, שישלחו לך).

יש שתי סיבות עיקריות:

א. הירידה בריבית

ב. המיסוי הירוק (שמאפשר מכירה של רכבים קטנים בגרושים)

כל השאר לא השתנה בעשור האחרון.

ואם עושים אחד ועוד אחד, ונזכרים בכל היד2/סוחרים/בדיקות/מחירון/התמקחות/יישורי קו/מוסכים, ומעדיפים לקחת מימון בריבית אפסית ולקנות חדש, או לחתום על עסקת ליסינג.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הפוך.

כל הרשימה הנאה שהזכרת, היתה כאן ממתי שרכבים הגיעו לכאן פחות או יותר.

המיסוי הירוק (אמצע-סוף העשור הקודם) מאפשר לקנות רכבים במחירים שמתחילים ב-5 ונקובים ב-5 ספרות, ע"ע סוזוקי אלטו. חלק לא מבוטל מקהל היעד של הרכבים האלו היה בעבר קהל יעד של רכבים משומשים.

תוסיף לזה ריבית נמוכה שמאפשרת לקנות רכבים זולים עם אפס הון עצמי בתשלום חודשי סביר, וקיבלת מהפיכה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

קשקושים. שוק היד 2 בארץ בסדר גמור. והריבית אפסית אבל איבוד הערך ב3 שנים הראשונות הוא מכה רצינית לכיס ללא הצדקה טובה.

בתור אחד שקנה כמה רכבים חדשים בשנים האחרונות בקנייה הבאה שלי אלך על רכב בן שנתיים - שלוש.

יש שפע מכוניות שמורות בשוק צריך רק לעשות סינון מינימלי.

כשאני מחפש רכב לחברים או קרובי משפחה אני לא יוצא לראות רכב לפני ששולחים לי תמונה של היסטורית בעלות וספר טיפולים.

כשנוסעים לכל השיחת "אח שלי אל תדאג יהיה בסדר" נופלים הרבה פעמים לבררה של שוק היד 2.

פורסם

נכון מאוד.

קניתי לאחרונה קקטוסולר ידני בן שנתיים, שמור מאוד מפרטי ואחרי טיפול שני ואגרת רישוי בקצת פחות מהמחירון. זה משקף ירידה של 30% מהמחיר כחדש.

• תוכן חדש...