Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המוצע הוא 2003 עם 150,000 ק"מ, והשאלות הן אם זה רכב אמין בעיקרון, ואם קל/קשה, זול/יקר לתחזק אותו.

במידה ויש כדאיות לקניה, הוא כמובן ייבדק כראוי.

תודה מראש!

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

כדאי לציין אם מדובר בגרסת הדיזל או הבנזין.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש לי כזה שנת 2004 הגיע ל 220000 קילומטארז' ב"ה נהניתי ממנו כמה שנים טובות, כמעט ללא תקלות.

רכב נוח ומרווח וממש תענוג! חסכוני בדלק (במיוחד כשמשווים לרכבים אחרים שהם יותר בחמש מקומות)

לאחרונה התחיל לעשות בעיות ולהתחמם אבל מצד שני אני לא מתלונן כי בסה"כ אני מאוד מרוצה, חבל שאין עוד רכבים בפלטפורמה הזו...

פורסם

אוטו נהדר, משום מה עדיין לא נוצר יורש הולם לרכב שהצטיין באורך כללי זעום בצד מרחב פנימי עצום ביחס ( 6 מושבים ) ופתרונות אחסון מגוונים. חלונות גדולים במיוחד ושילדה נבונה גם העניקו לו חווית נסיעה מיוחדת ושונה. הצרה היא שכמו במקרה הפרטי שהבאת מדובר ברכבים ישנים במיוחד שכבר עברו איזה קילומטר או שניים ואפילו בטויוטות בגילאים כאלו כבר אין אחריות לנסיעה חופשית מתקלות. תוסיף לכך את ההנחה שזמינות חלפים אינה בהכרח מובטחת ונראה לי שעדיף, גם אם בצער, לחפש משהו קצת טרי יותר.

פורסם

מאחר ואני חיפשתי במשך חודשים רכב כזה במצב טוב ולא מצאתי אני יכול לומר לך שזהו רכב יחסית אמין (גם הבנזין וגם הדיזל) אבל-- ב 90% ישנן ללא ספק בעיות בצבע, בפלסטיקים ובמזגן, המנועים בדרך כלל לא שורדים יותר מ350.000 ללא טיפול רציני או החלפה והבעיה הגדולה היא שזהו רכב ישן עם בעיה במציאת חלקים (מודל אחרון 2008). מחירם זול וזהו היתרון היחיד שלהם על פני הונדה . FRV אוטו מדהים מבחינה רעיונית (במיוחד עד 2003 הצורה הישנה שאו אוהבים או שונאים) אבל בסופו של יום רכב ישן שעדיף לחפש 7 מקומות קטן במקומו

פורסם

,תודה לכם.

העניין הוא שהחיפוש הוא לא אחרי רכב 6-7 מושבים, אלה ידנית מרווחת ואמינה... ובתקציב של 5,000 ש"ח.

האם זה משנה את השיקולים? אני לא ממש מכיר את היצורים המכוערים (לדעתי) האלה, אבל אם יש סיכוי שרכב כזה - אם טופל טוב, יתן גם הלאה שירות טוב...

בהתחשב בזה שהמיני למיניהן לא עוברות (לא מרווחות מספיק, ודיזל ישן זה כבר לא, אני פתוח להצעות/רעיונות!

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אני מניח שלא תאהב את התשובה הזו, אבל אני אנסה בכל אופן:

רכב ב-5,000 ש"ח, ברוב המכריע של המקרים, הוא לא קניה משתלמת. גם אם המנוע והגיר ישרדו, אתה תיפול על המון תקלות מעצבנות בכל המערכות מסביב, שאלא אם אתה יכול להשיג חלקים ולתקן לבד, יעלו לא מעט. ותמיד יש את הסיכון שמשהו שיהיה יקר מדי לתקן יתקלקל.

התשובה הכלכלית יותר לשאלה שלך היא לקנות רכב ב-15-20 (גם אם צריך הלוואה קטנה), נניח קליאו דור 3 או פיאסטה (ידניות), חדשות בכמעט עשור. נכון, הן לא נורא מרווחות, אבל לכל מי שהוא לא שחקן כדורסל הן כנראה יספיקו. יהיו לך הרבה (הרבה) פחות תקלות, והעלות הכוללת של הרכב כתוצאה מכך תהיה כנראה נמוכה יותר (או לפחות לא משמעותית יותר גבוהה). כבונוס, תקבל רכב חסכוני עם בטיחות סבירה, ורק זה לטעמי שווה לגמרי את ההפרש.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אמנם לא כל כך רלבנטי למצב בארץ, אבל באיטליה יש המון מולטיפלות, מניח שמרביתן דיזל, אפילו מוניות כאלו תמצא, באחת מהן נסעתי לפני כשבועיים והאוטו נוסע פשוט יופי. אז כאמור לא אומר הרבה על כדאיות קניה של אוטו כזה כאן, ועדיין ובכדי למתן מעט את ההמלצה השלילית שלי בפוסט קודם, אולי כדאי להרים טלפון למוסך מתמחה במותג ולברר איתו זמינות חלפים ואמינות כללית. אחרי הכל מדובר באמת ביופי של אוטו וחבל לפספס. ולמי שהישווה קודם את המוטיפלה ל FRV, בלי חלילה לזלזל באחרונה ישיבה בשתיהן תמחיש שמדובר במשהו אחר למרות מספר מושבים זהה.

• תוכן חדש...