Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שירדה מהפרק הBMW118I ששקלתי לקנות אבל בגלל מחיר גבוה שהמוכר לא התכוון לרדת בשקל, וגם החלפת המנוע קצת הרתיעה אותי, החלטתי לרדת סופית מסדרה 1

אבל.. אני פוזל לכיוון רכב שכמה שנים ככה קורץ לי, ולא, אין בו כנראה חצי דבר ספורטיבי.

לקסוס CT200

קראתי ביקורות פה ושם וגם בחו"ל,ועדיין לא יודע איך הרכב מרגיש.

מחר כנראה אעשה סיבוב על אחת כזו, לא שהיא עומדת למכירה, רק כדי להתרשם מנהיגה בהיברידית הזו.

מה שאהבתי, סביבת הנהג, הקווים של הרכב, וכל מיני פיצ'רים. מכוון רק לגרסת פרימיום.

מעבר לזה אין לי שמץ לגבי סחיבה, כח. אני לא מחפש רכב עם הרבה פילפל, אבל שכן

שיהיה מאוד נעים לנהוג בו,ושלא ירגיש חלש.

לשם השוואה, כיום אני עם mini one ידנית ולמרות ה98 כ"ס וקג"מ צנוע של 15.4

הרכב נמרץ וכיפיי, אין תחושה של חוסר כח.

למה אני מעוניין למכור? כי בא לי משהו קצת אחר.

השאלה היא האם לעומת המיני, הלקסוס תשרה עליי תחושה של רכב חלשלוש, עם יחידת הכח המשולבת

+הגיר הרציף.

אשמח לתגובות חברים.

תודה.

פורסם

מניסיון באחות הצנועה טויוטה אוריס, הרכב מכוון בעיקר לחיסכון בדלק ומשדר שהוא רוצה נהיגה רגועה. אפשר לסחוט ממנה ביצועים סבורים למשפחתית אבל זה רחוק מלהיות "נמרץ וכיפי"

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

גם יחידת הנעה לא חזקה וגם גיר רציף , לא סובל גיר רציף יש לי בטויטה אונסיס הוא כן יותר חסכוני בדלק אבל האוטו מרגיש אדיש מאוד ולא מהנה לנהיגה

פורסם

השבוע לא הסתדר לי לנהוג ברכב ולהתרשם מבחינת גיר רציף ומנוע, שהן הנקודות הבעיתיות במרכאות או שלא.

עיצוב הרכב ותא הנוסעים אלה הדברים שממש אהבתי, אבל שוב, אם הגיר והמנוע לא ידברו אליי ממש

כנראה שארד מהרכב הזה למרות שהוא מאוד לטעמי בשאר הפרמטרים.

פורסם

יש לי CT ושעות הגה על מיני כמו שלך. להשוות בינהן זה בערך כמו להשוות בין מלפפון לתפוח. לקסוס מכוונת נוחות וחסרת שום יומרה מוטורית, לאומתה מיני מכוונת נהיגה. אפילו עם המנוע המעפן היא מעניינת בסיבובים בזמן שלקסוס צועקת לך "עזובתיבאמשך" בצורת תת היגוי עצבני אם תנסה לקחת פניה קצת מהר. אני נוסע בלקסוס לרוב במצב ספורט והוא סביר להתקדמות, אבל האוטו רועש מהגיר ולא נעים. הוא משדר לך בכל דרך אפשרית שזה לא הקטע שלו.

היתרון על מיני יבוא האמינות, איכות החומרים ונוחות. החסרון בחטיבת הינע של פריוס.

פורסם

כן..

הצלחתי להבין גם מהסרטונים

שראיתי שהרכב לא חובב סל"ד גבוה, כבר בתחום ה3.5-4 הוא מתחיל לייצר רעשים

לא הכי נעימים לאוזן.

קצת מבעס.

שבוע הבא אחרי שאסע על הרכב אגבש דעה סופית, למרות שכבר מתקבל הרושם בכללי

שיחידת ההינע הרועשת +הסל"ד הגבוה יחסית, דיי יפגמו למרות כל שאר הפינוקים.

פורסם

נראית מעולה מבפנים, חיצונית כבר גובלת בסטיישן.

אם כבר הייתי הולך על הC30 אבל היא עם צריכת דלק של טיל שיגור מעבורת חלל.

• תוכן חדש...