Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק שנתונים 2009-2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, רציתי לדעת איך הונדה סיוויק בשנתונים האלה, האם הרכב אמין? מה הצריכת דלק של השנתונים האלה ומה עלויות התחזוקה של הרכב, תודה רבה!

פורסם

הייתה לי כזו 2006 סדאן מנוע 1.8 אוטומטית.

צריכת דלק בעיר 1:10 - 1:19.

ממוצע בערך 1:13

הכי מעט שהצלחתי להגיע זה היה 1:15 בטיול לצפון.

עלויות תחזוקה: לא נתקלתי בעלויות גבוהות כל כך, בהשוואה ליונדאי I20 שהייתה לי, עלויות התחזקה של ההונדה דיי סבירות.

מה שכן לגביי ביטוח תברר את זה מול חברת הביטוח שלך.\

שים לב שכבר מדובר ברכב ישן אז תחפש אחת שמורה שטופלה עם כל הקבלות מסודר ועם ק"מ כמה שיותר נמוך.

חסרון של האוטו הזה שהוא נמוך ורגיש למכות.

חוצמיזה- פצצה של רכב.

בהצלחה.

פורסם

לי יש אחת מ 2013 אבל בכל זאת -+ אותו רעיון:

טיפולים - במורשה היבואן יקר מאוד ואפשר לכתוב עוד הרבה מאוד- עדיף לחפש מוסך מתמחה בדגם/מוסך כללי טוב.

למשל: מחיר טיפול 75,000 ביבואן 1800 ש"ח,90000 ק"מ- 2,300 ש"ח (נמסר שלא להקלטה/ציטוט מיועץ השירות מתוך סקרנות- אני קיבלתי בקנייה מאוטו סנטר 3 טיפולי חינם ורציתי לבדוק מה היה עומק החור בכיס לו הייתי משלם מכיסי הפרטי).

ביטוח- אם תבטח במקיף קח בחשבון שעלות הביטוח תנוע סביב 3200-8000 ש"ח בכפוף לגיל,וותק נהיגה,תביעות קודמות.

על הרכב הקודם שלי I30 שילמתי 2200 פוליסה בסיסית+500 ש"ח עבור חבילת ממסי (גרירה,שמשות,רכב חילופי וכו') וכאשר החלפתי להונדה התבקשתי להוסיף עוד 500 ש"ח- אני לשם השוואה בן 38 עם כמעט 20 שנות רישיון (30/11) אבל,וותק נהיגה בביטוח מקיף מעט יותר מ 14 שנים.

כאשר היתה לנו סיוויק ישנה 2005 (לאבא שלי) רצו על ביטוח נהג חדש השלמה ל 6,500 ש"ח (אפילו בידיעה שאבא שלי הוא בעל הפוליסה),אמרנו לא תודה ואחי הקטן רכב דייהטסו סיריון לבדו.

ביטוח חובה: 1,400-2,000 ש"ח.

צריכת דלק- יותר חסכוני בבינעירוני,הרכב זריז ומפתה ללחוץ אבל אוהבר לחיצות יקדמו אותך מהר יותר לתחנת הדלק מניסיון.

בין עירוני 1:13 בערך,בעיר 1:10, צריכה ממוצעת 1:12 (נוסע יותר בחוץ מאשר בעיר) ולהפתעתי,הרכב יותר חסכוני ממנועי 1,600 של גטס ו I30 ששתיהן היו עם 4 הילוכים וכאן מדובר על תיבה בת 5 הילוכים עם מנוע 1800 סמ"ק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

החיסרון של הרכב הוא כסא הנהג בנסיעה ארוכה. אבל לא נראה לי שזה ברשימה השיקולים שלך.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
החיסרון של הרכב הוא כסא הנהג בנסיעה ארוכה. אבל לא נראה לי שזה ברשימה השיקולים שלך.

יצא לי דווקא לנסוע עם הרכב מהצפון לנתב"ג וגם לחולון ולא הרגשתי כלום, הגב שלי יחסית עדין.. את הרגליים הרגשתי יותר.:shock:

יש הבדל בכיסא בין שנתונים 2011 ל 2013 ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני חושב שנקודת החוזק ברכב הזה שאם מטפלים בו כמו שצריך נהנים מאמינות מעולה.

חבר מהעבודה החזיק כזו 2007 על לא מזמן נסע אתה 250000 ק"מ בלי שום תקלה.

שלי נמכרה עם 150 אלף ק"מ למישהו שגרה לא רחוק ממני, מכרתי לה לפני איזה 4 שנים וכל פעם שאני פוגש אותה היא אומרת שהיא מאוד מרוצה מהרכב.

הכי חשוב לטפל כראוי ולהשתדל לקנות רכב מטופל עם קבלות וק"מ כמה שיותר נמוך, ושנתון כמה שיותר גבוה.

אם אני משווה את האמינות של ההונדה הזו שהייתה לי וגם הסיויק 2004 שהייתה לי לאמינות של היונדאי, ההונדה הרבה יותר אמינה.

היונדאי סובלות ממחלה במערכת ההיגוי בדגמים השונים וזה שהן קיבלו דימוי של רכב אמין ללא תקלות, אני חושב שזה סתם מוגזם כי יש להם לא מעט בעיות ורואים בפורום הטכני שלפעמים נפתחים שרשורים על מנועים שהתקלקלו וחיישנים שהתפגרו.

פורסם

לחבר טוב הייתה הונדה 2001,הרכב נסע מעל 200,000ק"מ בתנאים קשים כמעט בלי שום בעיה.

לפני כשנתיים החליף לסיווק 4 דלתות 1.8 מודל 2010,הרכב טופל כל השנים לפי הספר במוסכי הונדה מורשים,נקי מתאונות,וננהג על ידי אנשים מבוגרים בלבד.

בשנה האחרונה סובל מלא מעט תקלות,תושבת מנוע תקולה ויקרה מאד להחלפה {בהונדה חשוב מאד להחליף תושבות מקוריות},תקלה בלוח פיקוד של הABS,הרכב ננעל לפי רצונו ON-OFF אפילו אם הוא נשאר פתוח{לטענת המוסך יש קצר},תקלה במנגנון קיפול מראה חיצונית ימין,פתחי מיזוג מרכזיים נסדקו,וכל זאת בשנה האחרונה.

יחסית לרכב יפני הוא די נוח ודווקא הכסא בסדר גמור ועדיף בהרבה מזה של קורולה.

• תוכן חדש...