Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטאז' GT

T25
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מבקש את דעתכם על ספורטאז' GT שנת 2016/2017 ?

מחפש לקנות רכב יד 2 , מה דעתכם על הרכב וממה צריך להיזהר (אם צריך) בדגם הזה ?

חשוב לי מספר דברים:

1. שהרכב יהיה שמור גם מכני וגם פיזי (בלי תאונות , ריפודים כמו

2. אחריות על הרכב לפחות חצי שנה.

3. פרטי

ראיתי מספר רכבים לדוגמה רכב ממש שמור 2016 עם קמ נמוך פחות מ 20000 מבקשים מעל מחירון לוי יצחק... ויש גם 2017 באותו מחיר, עם קמ קצת יותק גבווה אבל עם 3 כסאות ילדים מאוחרה (מה שאומר שהריפודים שם לא ממש במצב שמור ודיי מלוכלכים, מצד שני יש שנה וחצי אחריות במקום חצי שנה...

אשמח לחוות דעת,

תודה

פורסם
שים לב שרשמו כאן בפורום שתיבת ההילוכים נוטה להתחמם (מופיעה נורת אזהרה) ולכן במקרה הנ"ל, תצטרך לעצור ולחכות עד שתתקרר.

חישפתי משהו עדכני על זה ולא מצאתי , השאלה עם זה עדיין רלוונטי או שהבעיה נפתרה ?

פורסם

היבואן טוען שזה נפתר ע"י עידכון תוכנה. גם בציבה של VAG זה יכול לקרות (מופיע בספר משתמש) למרות שאני עם כ 100000 קמ עם הגיר הזה בתנאים שונים וזה לא קרה

פורסם (נערך)

1. זה לא רכב כזה נדיר שאין ברירה אלא לקנות אותו יד 2 מעל המחירון, במצב שוק היד 2 וההיצע - לדעתי אפשר למצוא בסבלנות רכב שמור במחיר מחירון ומטה.

2. הרכב עם כיסאות עור, רוב הסיכוי שגם עם ילדים מאחור הריפוד עדיין נקי - פשוט תבקש לראות את הרכב ללא מושבי הילדים.

עריכה אחרונה על ידי mavric
פורסם

בתור אחד שמחזיק את הרכב הנל שנתון 2016 רכב מפנק מאוד. לגבי התיבת הילוכים שמעתי על העניין אבל לי אישית לא קרה והרכב נוסע יחסית הרבה בפקקים ולעולם לא קרה לי (הרכב עם 46 אלף קמ) , לגבי הריפודים אין לך בעיה אלה ריפודי עור שמתנקים בקלות . לא בעיה למצוא רכב במצב טוב יש בשוק מספיק .

פורסם

לגבי הגיר נתקלתי גם במודל 2017 עם הבעיה,זה בהחלט מעצבן שאתה נוהג ברכב חדש וצריך לעצור בצד ולתת לגיר להתקרר {במידה ולא טיפסת הר בגובה 6 קילומטר}..לא לעניין ב2018.

פורסם (נערך)

ברכב שברצוני לקנות, החליפו מצמד (באחריות) לפני מספר חודשים כי היו קצת רעידות...

הרכב מודל 2016, עדיין באחריות... רוצה לקחת אותו לבדיקה ואם אין בעיות לקנות... לדעתי, החלפת מצמד דבקה לטובה אבל אשמח לשמוע דעתכם ...

תודה רבה !

עריכה אחרונה על ידי T25
פורסם
מעניין מדוע החליפו מצמד ובאיזה ק"מ. בכל מקרה, זה נראה לי יתרון שהמצמדים חדשים.

הרכב עבר רק 17 אלף... אמרו לי שהחליפו בגלל שהיו רעידות בהתחת נסיעה..

מאוד לתבלט עם ללכת על הרכב הזה, מצד אחד רכב עם ק"מ מאוד נמוך ונראה שמור, מצד שני אחריות נגמרת בעוד חצי שנה ולאור מה שקראתי על גיר 7dct כבר לא יודע מה לקנות...

דרך, אגב מבקשים מחירון לוי יצחק משוכלל,,,

פורסם

אם אתה רוצה ראש שקט אז למה שלא תחפש ספורטז' EX? גם חדש יותר יכנס בתקציב וגם שקט נפשי מהגיר, אבל מוותרים על הביצועים העדיפים ועל חלק מהאבזור הייחודי לGT.

פורסם
אם אתה רוצה ראש שקט אז למה שלא תחפש ספורטז' EX? גם חדש יותר יכנס בתקציב וגם שקט נפשי מהגיר, אבל מוותרים על הביצועים העדיפים ועל חלק מהאבזור הייחודי לGT.

רוצה רכב עם ביצועים... מאוד אהבתי את ה- GT אבל כמה שאני קורה יותר אני מגלה שיש מלא בעיות עם הגיר הזה...

EX אחד האופציות אבל כמו שציינת אני מעבד את הביצועים, אולי אצטרך לחפש GT עם אחריות יותר ערוכה ...

דרך אגב, אם אני לוקח אותו לבדיקה ויראו שהחליפו את המצמד אז בטח יסירו אחריות מהגיר....

פורסם

למה שיסירו אחריות?

המצמדים הרי הוחלפו באחריות, והיא נשארה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...