Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לנצ'יה דלתא 2010 או 2011. באה עם 1.8 טורבו 200 כ"ס סטוק

נראה מעניין ומקורי איך היא מבחינת אמינות? לא יצא לי לראות כזאת בכבישים לפי מה שזכור לי.

מונדאו אקובוסט טיטניום, 240 כ"ס, 6.9 שניות 0-100 לפי המפרט.

חשבתי גם על הטיטניום אבל הנתון שראיתי הוא 7.5 איפה ראית 6.9?

מיטו תלתן 11-12, עושה באיזור 7.2 אם אני לא טועה.

Sent from my PH-1 using Tapatalk

בהחלט אופציה מעניינת וגם בטח רכב כיף לנהיגה האלפא.

איך היא בתחזוקה בהשוואה למונדאו?

קורס נהיגה מתקדמת ייתן הרבה יותר.

תגובה עניינית שקשורה לתוכן השאלה גם יתן הרבה יותר...

עם כל הכבוד ביקשתי משהו ספיציפי ולא קורס בנהיגה כזאת או אחרת במיוחד שאתה לא מכיר אותי ואיזה נסיון יש לי על ההגה ואיזה לא.

יש עוד אופציות או שבגדול זה המיטו, המונדאו והקאמרי?

שבתכלס כולן זה 7.4-7.5 לפי מה שראיתי.

עריכה אחרונה על ידי Artyom!
פורסם

RS225https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?659339-למכירה-רנו-מגאן-RS-225-ידנית-2-0-טורבואין לי שום קשר לרכב או לבעליו

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
בהחלט אופציה מעניינת וגם בטח רכב כיף לנהיגה האלפא.

קודם כל, לא. זה אוטו שנמצא בתת היגוי כשהוא עומד. הוא הרבה דברים, מהנה לנהיגה הוא האחרון שבהם. המיטו היא לדעת הרבה אנשים עם הרבה ניסיון הפרשנות הכי גרועה לפלטפורמת הפונטו (פיאט פונטו 135, אבארט פונטו, קורסה OPC).

לשאלתך - יש בערך 14 אלף מכוניות שעושות 100 קמ"ש בפחות מ-7 שניות.

יש הכל, החל מאאודי A8 עם ה-V8, דרך אלפא ספיידר 3.2, וולוו C30 טורבו, סיוויק טייפ R ועוד ועוד ועוד. (כל אלה, לפחות עפ"י מחירי מחירון, עולים פחות מ-60K עבור שנתונים 2005 ומעלה).

תמקד קצת את השאלה. איזה קטגוריה אתה מחפש? מה עוד, חוץ מתאוצה, חשוב לך?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני לא מבין, עניין ה 7 שניות ולא 7.5 הוא קריטי? כל רכב מטורבת שבסטוק עושה 7 וקצת, ברוב המקרים ירד לכיוון ה 7 בסטייג' 1 בסיסי, בלי לגעת בכלום. אני בהחלט מסכים עם spire שצריך להתכייל על כיוון מסויים, כי סתם לתת הגדרת פתיחה למיאוץ למאה זה כללי מידי. בכביש יש פניות, עליות, ירידות, בלימות ותאוצות ביניים ועוד מיליון דברים שצריך להתחשב בהם לפני שעושים עאן עאן ברמזור.

אם תתן פיין טיונינג לכיוון מאפיינים כלליים כמו גודל הרכב, שימושיות, בטיחות, אמינות וכד', יוכלו לתת לך הצעות יותר ספציפיות.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
RS225https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?659339-למכירה-רנו-מגאן-RS-225-ידנית-2-0-טורבואין לי שום קשר לרכב או לבעליו

על הנייר נראה רכב פצצה אבל בפועל הצורה לא לטעמי בכלל בלשון המעטה.

קודם כל, לא. זה אוטו שנמצא בתת היגוי כשהוא עומד. הוא הרבה דברים, מהנה לנהיגה הוא האחרון שבהם. המיטו היא לדעת הרבה אנשים עם הרבה ניסיון הפרשנות הכי גרועה לפלטפורמת הפונטו (פיאט פונטו 135, אבארט פונטו, קורסה OPC).

לשאלתך - יש בערך 14 אלף מכוניות שעושות 100 קמ"ש בפחות מ-7 שניות.

יש הכל, החל מאאודי A8 עם ה-V8, דרך אלפא ספיידר 3.2, וולוו C30 טורבו, סיוויק טייפ R ועוד ועוד ועוד. (כל אלה, לפחות עפ"י מחירי מחירון, עולים פחות מ-60K עבור שנתונים 2005 ומעלה).

תמקד קצת את השאלה. איזה קטגוריה אתה מחפש? מה עוד, חוץ מתאוצה, חשוב לך?

עדיפות לרכב אמין כמובן עד כמה שאפשר עם עלויות אחזקה סבירות. לא אאודי, במוו ומרצדס עדיפות בכלל לא לווג מעדיף לא להיכנס להרפתקאות מבחינת תחזוקה.

שלא יהיה רכב נדיר כמו המגאן rs לדוגמה ככה שאפשר יהיה למצוא רכב במצב נורמלי כי יש מבחר וגם מלאי של חלקים.

AWD גם יתרון וגם רשמתי מעל 2006 מה שבטוח מצמצם את האפשרויות.

לא רוצה לקפוץ מעל הפופיק ולבוא בדרישות לרכב מושלם בתקציב של 50.

בגלל זה גם רשמתי בגדול פחות מ7 שניות ואמינות כל השאר נתפשר ונהנה ממה שיש.

עם כל ה14 אלף אלף שאמרת עד עכשיו רק המגאן שציינו פה עושה פחות מ7 לפי המפרט.

פורסם

אמינות זה משהו אחד. מה עוד חשוב לך? גודל? תיבת הילוכים? רכב ספורטיבי או סתם משפחתית/מנהלים חזקה? למה לא רכב שעושה 8 שניות למאה? למה לא רכב פחות חזק אבל יותר כיפי? חשובה לך בכלל התנהגות? הגה? שלדה? צריכת דלק?

אל תתקמצן על מילים, תשפוך כל מה שאתה רוצה/צריך/חושב שרוצה/לא אכפת לך/נחמד אבל לא חובה. הבנת, תכוון אותנו, אחרת נמשיך סתם לזרוק עלייך מכוניות כמו המגן או ה-A8 שאין לך שום משיכה אליהן.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

אפשר להתאמץ עוד קצת ולהביא 208GTI / OPC / CLIO RS או מגאן כמו שלי - 225 שעושה ללא שיפורים 0-100 ב 6.5 אבל זה הדבר האחרון שמעניין ברכב הזה :-)

** עריכה- עכשיו רואה שמישהו שלח כאן לינק לפוסט מכירה של הרכב שלי חח

עניין של טעם, רוב העם איתך וגם החברים שלי ממש לא אהבו את הצורה הזאת עד שראו את הרכב שלי במציאות. במיוחד בצבע הזה, עם הספויילר הזה (ספויילר מיוחד של R26.R). מוזמן לבוא ולהתרשם במציאות (-:

עריכה אחרונה על ידי D.A

פורסם

מאליבו 2013 מנוע 2 טורבו, נתון רשמי 6.3 0-100. 40+ קג"מ

אמנם מעל התקציב אבל אני חושב שיהיה אפשר להשיג משהו הגיוני ב 55K ככה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

שבי סילבראדו 2010 /2009 סדרה 2500 או 3500 עם מנוע 6.6 טורבו דיזל, בממוצע 100 קג"מ וכ 400 כ"ס בסטוק, עושה בערך 7 שניות למאה. ההגה לא מתקשר גם אם תחבר אותו למרכזיית סנטריקס, בסיבובים הוא דיי הפכפך, גודל של 4 פילים, מכסה מנוע ארוך כמו מסלול נחיתה, צריכת סולר של כ-אחד לחמש, אבל מאוד אמין, בטיחותי (פשוט שובר כל מה שבא בדרכו), וחזק כמו מלאך המוות.

אולי זאת הכלה?

בטקסס זאת משפחתית ממוצעת של פקיד בנק ומורה לחשבון ביסודי, שגרים בקומה 9 בבניין משותף בדאון טאון אוסטין (;-

פורסם

שכחתי לציין שפקיד הבנק קירח, המורה לא מזמן קיבלה קביעות, והטנדר של פורד הוא הנמכר ביותר בארה"ב, ולא הסילברדו, אז אולי הוא יותר מתאים.

פורסם
שבי סילבראדו 2010 /2009 סדרה 2500 או 3500 עם מנוע 6.6 טורבו דיזל, בממוצע 100 קג"מ וכ 400 כ"ס בסטוק, עושה בערך 7 שניות למאה. ההגה לא מתקשר גם אם תחבר אותו למרכזיית סנטריקס, בסיבובים הוא דיי הפכפך, גודל של 4 פילים, מכסה מנוע ארוך כמו מסלול נחיתה, צריכת סולר של כ-אחד לחמש, אבל מאוד אמין, בטיחותי (פשוט שובר כל מה שבא בדרכו), וחזק כמו מלאך המוות.

אולי זאת הכלה?

בטקסס זאת משפחתית ממוצעת של פקיד בנק ומורה לחשבון ביסודי, שגרים בקומה 9 בבניין משותף בדאון טאון אוסטין (;-

וגם נדרש רשיון נהיגה C1...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• תוכן חדש...