Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אנחנו חוזרים בעוד כחודשיים לארץ וצריכים לרכוש רכב ואולי שתיים.

הדגש הכי חשוב שלי זה הבטיחות ורצוי רכב קרוסאובר שיתן את הנפח למשפחה.

אני עקרונית מעדיף רכבים חדשים, רק מהסיבה שאנשים לא מוכרים רכבים לאחר שנה או שנתיים אם אין להם בעיה (לפחות לדעתי) כולם מוכרים אחרי 3 שנים ואז זה מגיע בלי אחריות (אין לי כוח להתעסק עם טיפולים מיותרים) והפתעות בהמשך הדרך.

התקציב דיי דינאמי הייתי אומר עד 130, בעדיפות אולי ליד שנייה שנה על הכביש אם אמצא עד 110 לטובת רכישת רכב נוסף.

אז

1. אשמח להמלצה על רכב בטיחותי ואיכותי

2. עד כמה סוכנויות הרכב בארץ דינאמיות בהנחות ברכישת 2 רכבים?

תודה

פורסם (נערך)

יש בהחלט רכבים צעירים למכירה שאין בהם פגם . פשוט לא התאימו בדיעבד .מכיר כבר כמה מקרים . דרושה רק סבלנות.

אתה מכיר את אלה שקונים אייפון X ואחרי שנה יוצא דגם יותר מהיר , יותר חזק אז הם רצים לחנות לשדרג ? אותו סינדרום קנייה קיים גם במכוניות. פשוט בקטן.

כמה נפשות במשפחה ?

תצורת נסיעה מקסימלית ?

למה שני רכבים ?

סוכנות ? אתה מתכוון מגרש ? יש להם גמישות אבל הם לא בלרינה. תלוי דגם והיצע.

לדעתי, את הרכבים השמורים בני שנה/שנתיים תמצא בשוק הפרטי ופחות במגרשים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

היי תודה על זמנך

לשאלתך, 2 מבוגרים ילד בוגר ו 2 תינוקות, למה 2 רכבים? כי אחי לי לעבודה ואחד לאישה

קילומטראז סה"כ נמוך, אני אולי נוסע יותר לעבודות מחוץ לעיר לפעמים אבל סה"כ מצומצם

סוכנות התכוונתי ליבואנים, חבר בארץ סיפר, שכל שבוע מתקשרים אליו ומורידים לו עוד כמה מאות-אלפים על הרכב רק שיקנה, השאלה (ואין לי ניסיון זה רק שאלה) שאם יש רכב שעולה 130 לדוגמה, האם אקנה 2 זה משהו שיכול לעזור להם להוריד לי 10 אלף על כל רכב או שזה לא המצב?

פה בארה"ב לוקח כמה שכנועים, יש כאלה שלא זזים ויש כאלה שרק רוצים למכור ויהפכו את כל המקום בשביל למצוא את העסקה

פורסם

בדרך כלל יש מבצעים חזקים בדצמבר אצל היבואנים שמנסים לסגור מכירות שנתיות. ניתן מראש לרכוש רכב חדש יד ראשונה אפס ק"מ בהנחה משמעותית ועם אחריות מלאה.

https://motodeal.co.il/categories/רכבי_פנאי_שטח

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...