Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבטת בין שני רכבים ואשמח לשמוע את דעתכם מה יותר כדאי:

1. סוזוקי אלטו שנת 2011, 75,000 ק"מ, יד שניה פרטי, ראשונה פרטי. טסט בעוד שנה וטיפול בקרוב, נראית טוב ומטופלת במוסך מורשה במחיר 24,000

2. ניסן מיקרה שנת 2014, 110,000, ק"מ, יד שניה פרטי, יד ראשונה ליסינג, טסט במרץ ואחרי טיפול, נראית טוב מטופלת - מחיר 29,000

תודה!!!

פורסם

שני רכבים בסיסיים ביותר.

איכות נסיעה ירודה בשתיהן.

יתרון למיקרה מבחינת התנהגות ומרחב פנימי.

לא הייתי רוכש אחת מהשתיים.

הייתי מחפש מיקרה אחרת או מיצטבישי ספייסטאר מיד פרטית בלבד.

רכבים בסגנון הזה משרתים בליסינג בין היתר, סוכני שטח. וזוכים לחיים לא קלים.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

בין שניהם הייתי בוחר המיקרה עקב עקב מנוע זריז יותר, אך היו תלונות לגבי הגיר שלה.

אופציה נוספת כמו שציינו היא הספייס סטאר, מעט חיסכונית וזריזה יותר, בנתיים לא נתקלתי בבעיות מיוחדות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בס"ד

מה אופי הנסיעה שלך?

כמה אנשים, מי, למה, כמה, תפרטי, החברים יוכלו לעזור לך יותר.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
בס"ד

מה אופי הנסיעה שלך?

כמה אנשים, מי, למה, כמה, תפרטי, החברים יוכלו לעזור לך יותר.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

הרכב הוא רק בשבילי. וכרגע אני נוסעת מעט, אולי פעם פעמיים בשבוע - נסיעות של 40 דקות, שעה לכל כיוון.

• תוכן חדש...