Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

ברצוני להתייעץ על שדרוג לרכב חדש.

מה חשוב לי:

שיהיה באחריות (בשביל הראש השקט).

התכנית שלי: ולהחליפו כל שנה\שנתיים או לחדש מהחברה או לחדש יותר ששוב יהיה באחריות וכן הלאה.

אני מחפש רק ממשפחת הגרמניות (אאודי, פולקסווגן) מהקטנות, אאודי a1 או פולו.

העניין שאני מחפש להימנע מירידת הערך המטורפת שיש בשנה הראשונה ואפילו בשניה ולכן חשבתי לקנות למשל אאודי a1 2016 עם שנה אחריות ולפני סוף האחריות לשדרג שוב וכך בעצם לספוג את ההפסד רק של השנה השלישית. (לפי מה שאני מבין יש שוק רב לרכב הזה וירידת הערך בשנה השלישית היא לא רצינית במיוחד).

הבעיה שיש לרכב הזה כל כך הרבה דגמים שדי איבדתי את עצמי, אני מחפש אוטומט, יד נמוכה כמובן עדיפות לראשונה, קילומטראז' נמוך והייתי שמח אם יהיה מאובזר (גג פנורמי) אבל אם אפשר למצוא מציאה ולא מאובזר גם רלוונטי, פולו אני רוצה רק את הדגם המפואר ביותר (שיצא שנה שעברה מהחברה באזור ה110 אלף ש"ח).

מהידע שלכם על אאודי a1 או פולו שאני אחזיק שנה בלבד עד תום האחריות בשנה השלישית שלה על הכביש כמה ירידת הערך הצפויה וכמה קשה להיפטר מהרכז במחיר סביר ביחס למחירון (בטווח ה5 אחוז מתחת למחירון?)

מה הייתם ממליצים לי בתקציב של 100K מהרכבים האלו? (כמובן שאם 2016 אז התקציב נמוך יותר נגיד 80-90).

***אני מחפש לספוג הפסד שנתי של בערך 15K (כלומר הפסד חודשי של בערך 1250 ש"ח) האם זה לגיטימי בסוג רכבים האלו אם אקנה אותו בשנה שניה או שלישית על הכביש?

חשבתי ללכת על פולו חדשה לחלוטין הכי מאובזרת שתגיע לארץ בינואר 19, היא עולה 125 על הכביש, הבעיה שבדקתי על פולו שחבר קנה ב2017 ב113 והיום בטרייד אין מוכנים לתת לו 84 לפי המחירון! כך שאני מבין שלא רק שלא משתלם בכלל להוציא מהחברה כי מבחינת ראש שקט גם לקנות יד ראשונה ששנה על הכביש ועדיין באחריות לעוד שנתיים יעשה את העבודה נכון?

בקיצור אם תוכלו לעשות לי סדר מה ההשקעה הכי פחות מפסידה בהתאם לצרכים ולתקציב שלי אשמח לדעת :)

אאודי a1 2016 או 2017?

פולו 2017 הכי מאובזרת?

פולו חדשה מהחברה?

ואם בתקציב יש לכם הצעות לרכבים נוספים בסגנון אשמח לשמוע :) אציין שאני נמצא הרבה שעות בתוך הרכב וחשוב לי להינות מהרכב, מהאמינות שלו (ראש שקט ממוסכים ולכן אני רוצה רק באחריות) ושיעשה את העבדוה מבחינת מראה ופלז'ר של חווית נהיגה.

***האם ל35 אלף קילומטר בשנה כדאי ליסינג תפעולי? (אם בכלל אפשר להביא את אחד מהרכבים האלו ברמת איבזור שאני רוצה בליסינג תפעולי?) אם מישהו יודע לתת קצת מידע על ליסינג תפעולי לפולו מאובזרת\אאודי a1 אשמח לדעת האם יש פערים משמעותיים במחירים מאשר לקנות לא חדשה לספוג ירידת ערך של שנה ולשדרג בכל פעם שהטיפולים והטסט עלי כמובן.

תודה לעוזרים!

עריכה אחרונה על ידי DanielL
פורסם (נערך)

אתה כל כך חושש מירידת ערך שלדעתי אתה צריך ליסינג תפעולי/מימוני עם כל העלויות הנלוות.

רכב זה לא השקעה.

אי אפשר לחזות ירידת ערך :יציאה של דגם, כניסה של דגם מוזל או חס וחלילה תאונה שקרתה לך. ... כל אלה יכולים להשפיע קשות גם אם זו רק ירידת ערך פסיכולוגית.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

חלק מחברות הליסינג מאפשרות לעשות עסקאות על רכבים מיוחדים וקמ גבוה תמורת המחיר המתאים . אתה יודע בדיוק מה המחיר הצפוי. האם זה יעלה ₪100K ? לדעתי יעלה יותר מלקנות רכב משומש בן שנתיים .

פורסם

אני לא כזה מפחד מהירידת ערך פשוט מחפש לקנות במחיר שגפ אם בשנה השניה/השלישית על הכיב שהרכב ירד 15 אחוז זה עדיין לא יהיה יותר מ12-15 בשנה ולכן מחפש באזור הk 100 אאודי אי 1 2016/2017 או פולו מאובזרת לחלוטין דגם מפואר 16 או 17. הדבר הכי חשוב לי זה שלרכב יהיה מינימום שנה אחריות בזמן שאני נוסע עליו ולפני שאחדש להבא בתור.

האם a1 רלוונטית לצרכים כאלו?

האם יש אפשרות למצוא במוו סדרה 1 שנת 2016 עפ שנה אחריות קדימה?

לפי דעתי ליסינג תפעולי לרמת רכב כזו תעלה לפחות 2700 לחודש לעומת ירידת ערך וטיפולים תקופתיים וטסט שנתי שחישבתי סביב ה1600 ש״ח לחודש.

• תוכן חדש...