Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חס וחלילה לא אמרתי (וגם לא התכוונתי) לא לגעת.

ניסיתי להגיד שהעלויות (תחזוקה, ובסבירות גבוהה גם ביטוח) יהיו גבוהות יותר, וגם התמורה שהרכב נותן שונה לחלוטין, לטוב ולרע.

זו יכולה להיות עסקה מצויינת אם זה מה שחיפשת, אבל אם מראש חיפשת סופר מיני קצת חזקה, אז יכול להיות שהרנו הזו פחות תתאים לך, גם מבחינת עלויות וגם משאר הבחינות.

אם אתה כבר נוהג על ידני, למה לא לחפש איביזה ידנית? ואז אתה מקבל את האיביזה שרצית, פחות התקלות הפוטנציאליות בגיר (רק תבדוק עלויות ביטוח, הן לא תמיד זולות).

מצד אחד הכי מעניין אותי כוח, אבל לא רוצה לשקוע בעלויות..

מבחינת ידני אני מעדיף אם כבר להמשיך אז עם רכב ספורט

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז תנסה לבדוק מה העלויות של המגאן הספציפית, או שתבדוק 208gti (ואת העלויות שלה).

רק תבין למה אתה נכנס, אל תניח שתחזוקה של רכב ספורט מזדקן תהיה זהה לזו של סופר מיני חדשה יחסית.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
אז תנסה לבדוק מה העלויות של המגאן הספציפית, או שתבדוק 208gti (ואת העלויות שלה).

רק תבין למה אתה נכנס, אל תניח שתחזוקה של רכב ספורט מזדקן תהיה זהה לזו של סופר מיני חדשה יחסית.

אנסה לחקור טיפה את העניין אתה יכול לספר לי פחות או יותר?

פורסם

מעולם לא החזקתי אף אחת מהן, אז לצערי לא.

חפש פה בפורום, חפש בגוגל, תתקשר למוכרים, תשאל איפה הם מטפלים, דבר עם המוסכים, תברר מחירי ביטוח, רישוי צמיגים ועו"ד מתמחה לענייני תחבורה.

בהצלחה!

אני מסכים איתך

פורסם

חפש פה בפורום, חפש בגוגל, תתקשר למוכרים, תשאל איפה הם מטפלים, דבר עם המוסכים, תברר מחירי ביטוח, רישוי צמיגים ועו"ד מתמחה לענייני תחבורה.

בהצלחה!

תודה רבה

פורסם

בהצלחה!

אחרי בדיקה קצרה אני מעדיף לא להכניס את עצמי להרפתקאות מיותרות, מקווה למצוא ראפיד ספייסבק טובה

פורסם
יש לך דיסוננס רציני במשפט, לא הרפתקאות אבל ללכת על וואגית עם DQ200 ?

בהצלחה אחי

למה אתה מתכוון תסביר

פורסם

הוא מתכוון לזה שלקנות רכב עם dsg זאת הרפתקה, ואתה לא מתכוון להכנס להרפתקה עם רכב ספורט.

אני מקווה שלא יפתח פה עוד שרשור אינסופי על dsg, רק אכתוב בקצרה שהיו בעיות עם dsg ברכבים עד 2013 בצורה די גורפת. מאז האמינות שלהם ממוצעת, למרות ש shit happens.

כמובן שנשארו אנשים שימליצו לך לא להתקרב לגיר הזה כי כאילו הוא "ממש בעיתי". כמובן שזאת סתם הגזמה לא מבוססת על שום דבר. הגיר סבבה לגמרי, כל מי שאני מכיר שנסע עם הגיר הזה לפני, קונה רכב עם הגיר הזה שוב. כי הגיר ממש מהיר וכיפי בכבישים.

פורסם
הוא מתכוון לזה שלקנות רכב עם dsg זאת הרפתקה, ואתה לא מתכוון להכנס להרפתקה עם רכב ספורט.

אני מקווה שלא יפתח פה עוד שרשור אינסופי על dsg, רק אכתוב בקצרה שהיו בעיות עם dsg ברכבים עד 2013 בצורה די גורפת. מאז האמינות שלהם ממוצעת, למרות ש shit happens.

כמובן שנשארו אנשים שימליצו לך לא להתקרב לגיר הזה כי כאילו הוא "ממש בעיתי". כמובן שזאת סתם הגזמה לא מבוססת על שום דבר. הגיר סבבה לגמרי, כל מי שאני מכיר שנסע עם הגיר הזה לפני, קונה רכב עם הגיר הזה שוב. כי הגיר ממש מהיר וכיפי בכבישים.

זהו.. בכל רכב שתקנה יש סיכון, קראתי על הגיר והבנתי שבשנים האחרונות הוא כבר סבבה,

לאחי יש איביזה 2014 או 15 שמשם התאהבתי בגיר והמנוע, ברוך השם הכל בסדר עד עכשיו..

פורסם

גם ההנחה שלך שהגיר סבבה לא מבוססת על כלום.

לאף אחד מאיתנו אין גישה למחשבים של צמפיון וסטטיסטיקה מדויקת אך עקב ריבוי התלונות בפורומים הטכניים וברשת על הגיר אני נוקט בעמדה של עדיף לא להכניס ראש בריא למיטה חולה.

לפותח השרשור, תזכור בסופו של דבר כשאדם ממליץ לך לקחת סיכון במיוחד אדם אנונימי ברשת כי ה"גיר די סבבה" אז במקרה שאתה תיפול על תיקונים יקרים אתה זה שידפק ולא הוא לכן הייתי חושב על המלצות כאלו טוב טוב.

פורסם

לפני שזה הופך לעוד שרשור dsg, הייתי מציע (שוב) למי שאוהב לנהוג לפחות לשקול פוקוס טיטניום מ-2016. הגיר אולי קצת פחות משתף פעולה, אבל כל השאר עדיף לדעתי על הראפיד.

החיסרון העיקרי שלה הוא שוק חלש. זה מה יש.

אני מסכים איתך

פורסם
תבדוק את התלונות, ממתי רובם ועל איזה שנתון מדובר? תראה שהרוב, כמו שכתבתי, מדובר ברכב מהשנתון הבעיתי.
שנתון או שנתונים?

Sent from my H8324 using Tapatalk

• תוכן חדש...