Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדילמה שהעברתם ביניכם, אני מזדהה לחלוטין, המאזדה לא באמת רכב שבע מקומות, ולגרנדיס לא אתקרב אחרי מה שקרה.

אז זה משאיר אותי עם פורד גלקסי או קרייזלר וויג'ר, או הטריבקה.

אז אני שואל את עצמי , למה לא הטריבקה?

פורסם

אם אתה מוכן לשלם קצת יותר כל שנה (דלק,ביטוח,אגרת טסט,חלפים במידת הצורך) כדי לקבל רכב הרבה יותר מפואר ומאובזר,אשריך.

אם זה משהו שבאמת לא חשוב ולא מעניין אותך ואתה איש פשוט שטוב לו בחלקו,הS מקס זאת הבחירה שלך.

נהגתי רק על הדגם של ה3.6 בטריבקה למשך שנה,מרגישה מאוד אמריקאית בנהיגה,לטוב ולרע. לא היו מחלות ילדות (משאבת שמן הייתה הבעיה היחידה שלא קשורה בטיפולים שוטפים ובלאי טבעי)

חשוב שאתה קונה רכב משומש זה למצוא אקזמפלר ספציפי במצב טוב ושטופל כהלכה.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

מבחינת אמינות,

הפורד לא נופל מהסובארו?

כפי שכתבתי הכוונה זה להתקין מערכת גז ולהחזיק את הרכב לטווח הארוך.

פורסם

הפורד לא נופלת באמינות מהסובארו אבל לא ראיתי מישהו שהמיר אותה לגז. ייתכן שהמנוע לא מתאים לזה וגם אם כן , איפה יאחסנו את מיכל הגז ? האם ישארו אחרי המרה 7 מקומות ?

פורסם

7 מקומות ישארו - תא המטען יקטן.

נראה לי שלא ניתן להסב את הפורד לגז בגלל שהמנוע הוא עם הזרקה ישירה.

אני מתקשה להבין למה נדבקת דווקא לדגם הדי נדיר הזה, היום הרוב המכריע של הדגמים אמינים לא פחות מסובארו.

אגב אני הייתי שוקל קניית מניוואן שכבר הוסב לגז - ברגע יש ביד 2 לפחות 5 וואנים מוסבים העונים לדרישות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמה סיבות למה נדבקתי לדגם הזה, אחד שבגלל,ההנעה הכפולה שבילים קקל אוכל לעשות איתו,

שנית בגלל שגם אחרי פתיחת המושבים האחוריים נשאר תא מטען, ואחרונה— בגלל שבעברי החזקתי b4 והרכב,היה לא פחות ממדהים.

אבל, אני לא שוחה בכסף והעלויות התפעול כן חשובות לי.

לאיזה וואנים אתה מתייחס?

פורסם

כרגע יש 2 גראנדיסים, קררניבל אחד, מאזדה MPV אחת ואיזה 4 קרייזלר וויאג'ר תעשה סינון מתקדם לפי סוג מנוע גפ"מ-גז.

אין לי שום דבר נגד הטרבייקה פרט לעובדה שאין לו חלפים ואין נסיון איתו בארץ בכל הנוגע להסבה לגז.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, אחרי ש.ב. וסינון,

גראנדיס לא בא,מבחינתי בחשבון לאור,השמועות החזקות על בעיות בטייות רציניות מאד.

וויאגר— מלכתחילה רכב,עם כוכב,בטיחות אחד.

נשארתי עם הטרייבקה, ועם פורד,גלקסי, דעתכם?

פורסם

הייתי מוותר על הטריבקה כי אם זה נכון שגז שוחק שסתומים מהר יותר, זה יכאב מאוד כשזה יהיה בוקסר שישה צילינדרים. נכון שזה רכב מדהים אבל לרדת מהגז לפי דעתי יהיה חסכון לטווח הארוך אם תתעקש על הטריבקה ואולי עדיף שתתעקש...

תקנו אותי אם טעיתי

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

תלוי. זה מאבק בין גודל הרכב לזריזותו. ה smax זריז משמעותית מאחיו הגדול. אולי זה גם עניין של כיול.

דרך אגב: ראיתי שפסלת את הגראנדיס . המקרה המפורסם בכנרת אינו אינדקציה.אם קראת את התחקיר אז הרבה רכבים שהיו יורדים עם חצי ברקס לחוץ היו מאבדים את הבלמים בגלל החום המצטבר. דבר נוסף שם זה כשל תחזוקה (תחזוקת שבר? ) ,כמות נוסעים גדולה מהמותר וכמובן כשל של הנהג והמוקדן במשטרה. עצוב אך לא ממש קשור לכשל בגראנדיס.

עריכה אחרונה על ידי save
  • 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

לך על הגלקסי , גדול (מאוד מרווח) חזק ואיכותי ! ה

טריבקה נדירה יקרה לאחזקה וכנראה בעיתית לטיפולים (חוסר בחלפים ,ידע של מכונאים) .

עריכה אחרונה על ידי Daniel.K
:fadein:
  • תוכן חדש...