Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש עבור המשפחה רכב שיכיל חמש נפשות בצורה מרווחת עם אפשרות ל7 מקומות,

ראיתי סובארו B9 , שבע מקומות 2007 עם כ 140 אלף ק"מ, ב67K

את עלויות הדלק הגדולות שם מתכוון לרכך עם מערכת גז, מאחר ואני מתכוון להחזיק ברכב יותר משנה-שנתיים.

מישהו יכול להחוות דעתו על הרכב? מחלות ידועות? יתרונות/חסרונות, אלטרנטיבות, אמין כמו שאר המשפחה?

על פניו מדובר לפחות בעיני להרבה רכב ביחסית סכום סביר,

אשמח לתגובתכם,

תודה מראש

פורסם

בטריבקה 2007 מותקן מנוע בוקסר 6 צילנדר , 3000 סמ"ק. המנוע מפיק 245כ"ס מומלץ דלק 98

בשנת 2008 הרכב עבר מתיחת פנים והותקן בו מנוע 3.6 ליטר )דלק 95 )העדיף משמעותית על מנוע 3 ליטר

מנוי 3.6 חסכוני יותר, נפוץ הרבה יותר בארץ ובעולם .

הרכב יועד לשוק האמריקאי, כלומר מכויל רך. אל תצפה ליכולות שטח .

אל תצפה לעלוית אחזקה זולות למרות מערכת הגז, נתוני יצרן מראים תצרוכת דלק של 10 קמ/ ליטר בנסיעה רגועה מאוד מחוץ לעיר.

בגלל שהאוטו נדיר זמינות חלקי חילוף משומשים דיי בעיתיים.

רכב מיוחד הרכב הכי יוקרתי שסובארו יצרה, מבחינה פרקטית עדיף שתרכוש סובארו outback או פורסטר.

מקווה שעזרתי

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

קודם כך תודה רבה!!

שנית, האאטובאק/פורסטר פחות באים בחשבון בגלל מספר המושבים.

יש המלצות אחרות לרכב 7 מקומות בתקציב דומה?

פורסם

C4 פיקאסו, פורד S max, פורד גלאקסי.

הפיקאסו נפוצה מאוד, מרווחת ושימושית, חיסרון גיר רובוטי חד מצמדי

הפורד נפוצה פחות , הS max מצוין , גיר אוטומטי , מנוע 2.3 , התנהגות כביש מצוינת

[h=2][/h]

פורסם

מיצובישי גראנדיס

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הייתי שוקל מאזדה 5 בנוסף, לקרוב משפחה הייתה והוא תמיד דיווח על אמינות מצויין, צריכת דלק דיי גבוהה, אבל זה רכב גדול ולא אלטו

פורסם

המאזדה 5 לא בליגה של הסובארו,

היא הרבה יותר קטנה וצפופה. הרבה פחות מפוארת וגם פחות חזקה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני לא מחפש פאר והדר, ובאופן עקרוני לא אןהב למשוך עיניים,

על פניו התלהבתי מהסובארו בגלל שהיצרן ידוע כאמין מאד,

רכב מרווח, יש תא מטען גם,כשהמושבים הנוספים פתוחים, היה נראה לי שזה הרבה יותר,אוטו בשביל אותו הכסף, מצד שני אני תוהה,האם,יש,פה נעלמים שאני לא,מודע אליהם,

בנושא הדלק אטפל בדמות,מערכת גז,

השאלה האם יש פה משהו נוסף שאני לא לוקח,בחשבון

פורסם

הסובארו היא פאר והדר, מדובר ברכב יוקרה , בשנת 2007 עלה כ 350 אלף שח.

תברר עלויות טיפול וזמינות חלקי חילוף, כפי שהמלצתי גירסת שנתון 2008 ומעלה עדיפה.

[h=2][/h]

פורסם

המיצובישי גראנדיס ו-S-Max או אחיו הגדול ה-galaxy יכולים להתאים ואמינים למדי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היתרון היחיד במאזדה 5, זמינות חלקים ואמינות גבוהה מאוד. ל 7 נוסעים היא צפופה מדי וגם ת"א המטען בתצורה הזאת זעיר. הגרנדיס הרבה יותר מתאימה לדרישות שלך, אבל הסיפור של התאונה בירידה לכנרת והשתקת החקירה מעוררים אצלי סימני שאלה רבים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

המאזדה באופן כללי רכבים אמינים וטובים. משלמים עליהם לא מעט אבל הם מאוד נוחים. בנוגע למאזדה 5, זה באמת מעט צפוף...

• תוכן חדש...