Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האקס טרייל כן , התבלבלתי.

היתה לי קיה סורנטו 2013 ויש עכשיו קיה 2016 במשפחה שנקנה לפני חודשיים (K15 מעל מחירון).

גם סנטה פה היתה לי ,אבל מודל ישן, בשתיהן המושב האחורי קטן אבל מספק.

אני בעצמי ישבתי ולא סובל מאוד בנסיעות קצרות ואני די גדול במידות (BIGMIK).

גם האקס טרייל לא מזהיר ולא צפוף פחות מהקיה...סביר.

ברכבים הנ"ל אין ממש מקום מרווח לשורה השלישית,מספק ולא יותר אך יעיל מאוד.

גם הניסאן מוגבל בשורה השלישית, אך אינני זוכר אם יש מיזוג שם כמו בקיה וביונדאי.

מה שכן, הניסאן רועשת מדי לטעמי האישי ולא מפסיק להזכיר לך שאתה נוהג במנוע

דיזל מרעיש וחלוש.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא הבנתי את מה הקשר.

הקשקאי לא טוב לך? שאלת על מתחרים 7 מקומות, לא?

לא הבנתי מה זה הפריים? כן בפריים לא בפריים, איזה כיוון?

קיצר לך על הקיה, זה מה שכנראה אתה מכוון...תתחדש.

אולי אפשר להציע לאדוני כוס מים קרים? אולי אספרסו כפול ? (;-

בארץ הקודש קשקאי מגיע רק בחמישה מקומות, גם לא ידוע לי על שום דגם כזה בחו"ל. פעם היה קשקאי +2 אבל זה היה לפני שנים רבות. היום יש אקסטרייל והסברתי מדוע הוא לא מועמד. לא בפריים כלומר לא במסגרת המתאימה לחיפוש מאחר ויש לו רק חמישה מקומות.

עכשיו אחרי ששתינו קצת מים להרגע, ועוד אספרסו לתוספת ריכוז, אנחנו בסדר?

יום טוב (;-

אופס...אני רואה שכתבנו יחד. הכל טוב

תודה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אכן לאקס טרייל אין מיזוג בשורה השלישית. בסורנטו 2015 שהיה אצלי לתקופה קצרה המיזוג בשורה השלישית פשוט ייתרון מוחץ בשימוש קבוע של השורה.

פורסם

קשה לי להאמין שאתרגל. בפיקאסו ישבתי ברכב וממש התרגזתי, לא פחות... הקוקפיט של הפיז'ו משדר לי קלסטרופוביות ואני לא מתחבר לעיצוב הפנימי. אם משהו הוא לא אינטואיטיבי מלכתחילה, אין שום סיבה לנסות בכוח. לטעמי זה לא "יבוא לך דינה, יבוא לך.." וגם אם זה לא אז זה פחות, משמעותית פחות.

אבל תודה בכל אופן, מישהו אכן היה צריך להרים את הכפפה על מנת להרים קצת את קרנו של האריה הצרוד

פורסם

הקוקפיט בפיז׳ו מהפנט וכבר זכה בכל פרס אפשרי בערך. אבל אני יכול להבין את מי שלא מתחבר לעיצוב האולטרה מודרני שלו. זה לא לכל אחד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

יש לא מעט סרטים שזכו במלא פרסים בכל פסטיבל קולנוע אפשרי, ונכשלו בקופות כישלון מחפיר. גם אופל אסטרה זכתה במכונית השנה וכד'. שלא נזכיר את הפלואנס החשמלית של אגסי. העם מצביע ברגליים כי זה פשוט לא זה, לא כאן ולא עכשיו. אולי אחר, אולי בכלל שם ובטוח שרק אחר כך...

פורסם

דווקא לא דיברתי על מכונית השנה אלא בכללי על 51 הפרסים השונים שהאחות הקטנה (3008) זכתה בהם עד כה. אבל עזוב, למה כוונתך העם מצביע ברגליים כי זה לא זה? מה לא זה בדיוק? ה3008 נמכרת לא רע בכלל, וה5008 חדשה מדי.

פורסם (נערך)

ב 2017 ה 3008 מכר כ 1900 יחידות. ה 5008 כ 60 יחידות. יחסית לקרוסאוברים אחרים שמכרו בממוצע 3500 עד 6500 חתיכות כל אחד ( להבדיל מספורטאז שמכר 11,600 ). אז זה חלש מאוד לרכב שאמור להוביל. גם ברבעון ראשון 2018 ה 5008 לא מככבת. כי היא לא.

רבעון ראשון 2018 ראש בראש מול סורנטו ואקסטרייל

אקסטרייל 1700

סורנטו 500

5008 300 חתיכות.

ורק אאוטלנדר מכר 2100 חחח.. אז גם כאן הוא אחרון

עריכה אחרונה על ידי ST12345

פורסם

1100 יחידות מה3008 ברבעון הראשון זה מכובד, וגם 300 מה5008 בהתחשב במחיר ובמוצא שלה זה גם בסדר גמור.

אבל מה זה משנה, אתה תמשיך לטעון ש3008/5008 זה לא פשוט לא זה (לא כאן ולא עכשיו אמרת?) על סמך נתוני מכירות פה בארץ, כי הרי ידוע שזה המדד לכמה הרכב טוב. בכל מקרה הסורנטו אחלה (מנסיון) וגם תהנה מזה שתראה יותר ממנה על הכביש...

פורסם

יש לי סבלנות, האם מתעתד להגיע לארץ משהו ששווה לחכות לו?

תודה

היו דיבורים על כך שמזדה תביא לארץ את ה- CX9 ושסובארו יביאו את הרכב החדש שלהם - Ascnet

בשניהם לא שמעתי על חדשות נוספות בנושא וכמובן שלא ידוע מה יהיה המחיר שלהם.

פורסם

האסנט נראה כמו אאוטבאק על סטרואידים (שזה ממש אחלה) אך למיטב הבנתי לפי מחיר האאוטבק לא נפגוש את החמוד הזה בפחות מ 250 אלף בגרסת ההגה + מושבים.

כמו כן לדעתי גם במאזדה כשיביאו את ה CX המגודל, הם יפתחו עוד מועדון לקשרי תעופה בכדי לחבר כמה קונים למחיר שעפו עליו לגמרי...

גם שם אני מאמין שיהיה כמו הסובארו

פורסם
ב 2017 ה 3008 מכר כ 1900 יחידות. ה 5008 כ 60 יחידות. יחסית לקרוסאוברים אחרים שמכרו בממוצע 3500 עד 6500 חתיכות כל אחד ( להבדיל מספורטאז שמכר 11,600 ). אז זה חלש מאוד לרכב שאמור להוביל. גם ברבעון ראשון 2018 ה 5008 לא מככבת. כי היא לא.

רבעון ראשון 2018 ראש בראש מול סורנטו ואקסטרייל

אקסטרייל 1700

סורנטו 500

5008 300 חתיכות.

ורק אאוטלנדר מכר 2100 חחח.. אז גם כאן הוא אחרון

היבואן מוכר את ההקצאה מהיצרן , ההקצאה נמוכה מאוד כיוון שהרכב נמכר בצורה מעולה באירופה, אבל מה הם יודעים שם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כן הבנתי את זה גם. אני יודע שמה שרואים בעיניים לא אומר הרבה אבל בכל זאת אציין שאני רואה הרבה 3008 מהדור החדש באנגליה מה שאני לא יכול לומר על הקודמת.

אגב לאוויס יש שם צי נכבד של 3008 (שגם יצא לי לשכור כמה פעמים) ומנהל תחנת ההשכרה בהית׳רו סיפר לי שהלקוחות מתים עליהם.

• תוכן חדש...