Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ בחום על הספארק החדש, באמת רכב מצויין. נסעתי עליו בליסינג בשנתיים האחרונות (לפני שבוע החזרתי לצערי, עקב מעבר עבודה) ורק נהניתי ממנו, מכל הבחינות. מהיר וחזק (נסעתי איתו בינעירוני במהירויות מאוד גבוהות והוא לא מצמץ), שקט, נוח, מרווח פנימי מצויין ביחס לגודל, מאובזר בנדיבות (אם תיקח את ה LT+ עוד יותר טוב). החיסרון זה תא מטען קטן יחסית אבל לא נורא אני מניח.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חשובה לי השליטה על המדיה מההגה, אבל למען האמת מעדיף לחסוך את ה- 10,000 ש"ח האלה.

מקסימום, אפשר לקנות כפתור מאיביי ולהדביק/להלביש על ההגה.

מחשבון דרך לצריכת הדלק זה נחמד אבל אם הסתדרתי עד עכשיו בלי זה... פיצ'ר נחמד, מעבר לזה אין לו באמת תועלת ממשית.

הבקרת שיוט זה היה יכול להיות נחמד.

פורסם

כנס ליבואן שברולט ותחליט איזה דיל אתה מעדיף , הם בעלים של אוויס כך שאתה יכול לקבל עסקאות 0 ק"מ גם על היותר מאובזר הם די גמישים .

ביננו כן , כל ה-0 ק"מ הזה זה ישראבלוף אחד גדול :roll:

פורסם
חשובה לי השליטה על המדיה מההגה, אבל למען האמת מעדיף לחסוך את ה- 10,000 ש"ח האלה.

מקסימום, אפשר לקנות כפתור מאיביי ולהדביק/להלביש על ההגה.

מחשבון דרך לצריכת הדלק זה נחמד אבל אם הסתדרתי עד עכשיו בלי זה... פיצ'ר נחמד, מעבר לזה אין לו באמת תועלת ממשית.

הבקרת שיוט זה היה יכול להיות נחמד.

זה 10K הבדל בין ה LT+ ל LT ?? וואו זה ממש לא מעט, הייתי בטוח שפחות.

כן אני גם חושב ששליטה מההגה זה Feature חשוב, היום אין לי את זה (באימפלה שאני נוסע בה לעבודה, התקנתי מערכת אנדרואיד) וזה באמת משהו לא זניח, אבל אם אפשר לסגור את זה מאיביי אז מצויין (חשבתי כבר גם לבדוק בשבילי אם יש משהו שמתחבר למערכת, לפחות בשביל הפונקציות הבסיסיות)

ודרך אגב ב LT+ אין בקרת שיוט, אני חושב שזה רק ב LTZ הכי יקר. יכול להיות שבקשר ל 10K הפרש התכוונת ל LTZ? כי לזה אני חושב יש בנוסף גם ג'אנטים יותר גדולים ובטח עוד כמה דברים שמייקרים משמעותית. אפשר לבדוק את זה בדיוק במפרט אבל אני חושב שההבדגל בעיקרי בין ה LT ל LT+ זה מערכת המולטימדיה עצמה (מניח שב LT אין, אלא יש רדיו רגיל) ושליטה מההגה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם (נערך)

SPARK.JPG

בסה"כ מדובר באלפייה אחת ממה שאני רואה. בין ה-LT ל- LT+

מעניין באמת, אם חברת ליסינג כלשהי תוכל להציע לי את דגם ה- LT+ במסגרת ה- 0 ק"מ.

בשום אתר שחפשתי לא מצאתי אפשרות כזו.

לשלם על זה כחדש 81,225 ש"ח כולל מע"מ ואגרת רישוי?

לא ולא.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

עוד כיוונים, אם לא חיפשת:

בדקתי קצת ב- 0 קילומטר.יש את היונדאי i20 וגם פיאט טיפו.

אמנם הרכבים לא מצטיינים בביצועים, ול-i20 צריכת-דלק לא-משהו, אבל מבחינת מה שהגדרת בראש (נוחות/בידוד/יציבות) זה קטגוריה + מעל ובמקרה של הטיפו , אפילו יותר.

נכון שהמחירים של הרכבים האלה מתחילים סביב ה- 80, אבל אנחנו מתקרבים לסוף שנה ויש מבצעים - ייתכן שתצליח להוציא את אחד מהם במחיר הרבה יותר קרוב למה שרצית, ותקבל אוטו שמתאים לך הרבה יותר.

בהצלחה

פורסם
[ATTACH=CONFIG]510347[/ATTACH]

בסה"כ מדובר באלפייה אחת ממה שאני רואה. בין ה-LT ל- LT+

מעניין באמת, אם חברת ליסינג כלשהי תוכל להציע לי את דגם ה- LT+ במסגרת ה- 0 ק"מ.

בשום אתר שחפשתי לא מצאתי אפשרות כזו.

לשלם על זה כחדש 81,225 ש"ח כולל מע"מ ואגרת רישוי?

לא ולא.

אני לא מאמין שהיבואן באמת מוכר לפי מחירון ולא עושה הנחה יפה. כל מה שחבר מקבלים אפשר פחות או יותר לקבל לבד בין אם זה כסף או שווה ערך, טיפולים / אבזור.

אני נוטה להאמין שרכב חדש במחיר 81000 נמכר מהיבואן בפועל בסביבות 75000 ללקוח שמגיע ומראה רצינות .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

פיאט טיפו ענקית מדי בשבילי, והבנתי שיחידת הכוח של ה-I20 מיושנת.

המיני דווקא מאוד נוח לי (מבחינה עירונית) ורוב הזמן אני לא עושה נסיעות מאוד ארוכות.

בררתי עם אויס עכשיו אין להם את הדגם של ה- LT+ ב-0 ק"מ, אני אנסה לבדוק גם עם UMI/שברולט עצמה.

70K וצפונה זה מעבר לתקציב.

עדכנתי את הכותרת.

עדיף שזה יהיה עד 65K עם חריגה קלה.

פורסם

ב-65 אתה כבר די מוגבל,ה-LT+ נמכרת ב71 .

אתה נשאר עם I10,ספייס סטאר,ספארק LT , סיטרואן C1 ,פז'ו 108 ואולי פיקנטו מליסינג.

במקרה הזה דווקא הייתי בודק את התאומות הצרפתיות,לאחרונה קיבלו מערכות בטיחות מקוריות וגם הגיר הרובוטי חד מצמדי לא רע בכלל.

פורסם (נערך)

אני חושב במקרה הזה דווקא שעדיף לוותר על האבזור וצריכת הדלק הנמוכה.

וללכת על יחידת הנעה נורמאלית.

לו הייתה פג'ו 208 ב- 75K אולי הייתי הולך על זה, אבל שאר האפשרויות לדעתי, לא מספיק אטרקטיביות בשביל התוספת במחיר.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

ממליץ לך ללמוד ממה שעברת, ותתרחק מפיג'ו והרכבים הצרפתיים.

יש לך ניסיון שלילי, עזוב, שחרר ותתקדם.

במקומך הייתי רוכש קיה פיקנטו.

אמין, סחיר, קל לטיפול. תתקדם ותהנה

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם

כן, רק שהרכב הצרפתי שהיה לו תוכנן בשיתוף פעולה עם טויוטה ומשתמש גם בחלקים של טויוטה, אז שיתרחק גם מיפניות, או אם להתייחס ברצינות ברצינות, הכללות כאלו מטופשות ביותר.

פורסם

^^^ זו מלחמה אבודה בתחנות רוח.

העונש האמיתי של כל בעלי הסטיגמות למיניהן הוא שהם בסוף נוסעים באיזו יאריס רובוטית בת 10 ומשוכנעים שעשו את עסקת המאה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

יואב, קודם כל תשתמש בשפה נאותה גם אם אינך מסכים, בייחוד לאדם שאינך מכיר.

בנוגע לתגובתך, האם המלצתי לו על טויטה אייגו ? האם שיבחתי את הרכבים היפנים, או שזה אתה שמייחס את הרכב היפני לאמינות ?

תבדוק את עצמך.

לאדם יש ניסיון שלילי עם הרכב שלו, רכב פיג'ו צרפתי במקרה, ומי כמוני יודע מה זה לאכול מרורים עם רכב כלשהו.

נניח והוא ירכוש פיג'ו חדשה, אחרי הביקור הראשון במוסך שמחוץ לטיפולים השוטפים, הוא כבר ירשום כאן ש"כנראה זה לא כי הרכב הקודם שלי היה עם מאה אלף קילומטר מהשכרה, אלא יש בעיה או בי או ביצרן", אז למה שלא תנסה לחשוב צעד אחד קדימה לטובת חבר פורום ותיק שכותב כאן מכל ליבו במשך שנים על הפיג'ו שלו ?

אני כאן בשביל Benor בלבד.

לכן כתבתי המלצה לרכב שידוע כאמין, ללא בעיות/מחלות מיוחדות, איכות הרכבה טובה, צבר ק"מ רבים והצליח לשרוד, ובעיקר סחיר ליום המכירה.

חוויה כזו תעזור לפותח השרשור להחזיר את אמונו לרכבים, שקצת נפגם לפי דעתי הלא מלומדת (אין לי היכרות עם פות''ש ואולי הוא יתקן אותי)

נ.ב.

ואם אתם מתעניינים באיזה רכב אני נוסע, אז התשובה היא אופל. מתחילת המילניום.

כך שאת היאריס הרובוטית נשאיר לחובבי הצרפתיות מלאי הסטיגמות, שבטוחים שכל מי שלא-ממליץ-בחום-על-צרפתייה הוא נוהג ביאריס עם מחירון מנופח וסוגד ליפניות.

הפוסל במומו פוסל

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם (נערך)

לא רואה איפה השפה לא נאותה, לא התייחסתי אליך אלא להכללה שביצעת, שכפי שאתה מבין, אני אינני רואה סיבה למסקנה הזו, שעקב צרות של רכב אחד להחליט לפסול תוצרת של ארץ שלמה בלי סיבה רציונלית אלא נטו בגלל הסמל על מכסה המנוע. זה לא הגיוני בעיניי ולא רואה למה להצדיק הכללה כזו וממש אין לי סיבה לבדוק את עצמי, אני סה"כ מנסה להשאיר את הפורום בגבולות ההיגיון הבריא. שים לב שלא שלחתי אותו לקנות פיזו בכלל או רכב צרפתי כלשהו.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2

• תוכן חדש...