Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממליץ לך ללמוד ממה שעברת, ותתרחק מפיג'ו והרכבים הצרפתיים.

יש לך ניסיון שלילי, עזוב, שחרר ותתקדם.

תסביר בבקשה איך זה לא סטיגמה. באמת. או שאנחנו לא אומרים אותו דבר כשאנחנו אומרים "סטיגמה".

לדעתי הצנועה, אם פות"ש רוצה באמת להשתדרג מה-107 שלו, פיקנטו היא שדרוג די מינימלי. אם מצד שני הוא רוצה רק להגיע מ-א' ל-ב', פיקנטו זו אופציה מצויינת (רק פחות חסכונית, אבל ניחא).

ב-65 אפשר למצוא (למשל) 208 מ-2016, אולי אפילו 2017. לא חושב שזה רכב שמס' התקלות בו יהיה אסטרונומי, ומצד שני הוא יהיה שדרוג די משמעותי מה-107. מכיוון שמהכלולים המשותפים בינו לבין ה-107 די מצומצמים (אם בכלל קיימים), לא חושב שעבורי אמינות ה-107 היתה מהווה שיקול משמעותי בהחלטה אם לקנות 208, אבל כל אחד וטעמו.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני ממליץ לפות"ש ספציפית, ולא לכלל האוכלוסייה.

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם

אי אפשר לערוך וכעת ראיתי את ההודעה:

אני אינני רואה סיבה למסקנה הזו, שעקב צרות של רכב אחד להחליט לפסול תוצרת של ארץ שלמה בלי סיבה רציונלית אלא נטו בגלל הסמל על מכסה המנוע. זה לא הגיוני בעיניי ולא רואה למה להצדיק הכללה כזו

כתבתי את הסיבה בהודעה מעלייך, בציטוט למטה:

לאדם יש ניסיון שלילי עם הרכב שלו, רכב פיג'ו צרפתי במקרה, ומי כמוני יודע מה זה לאכול מרורים עם רכב כלשהו.נניח והוא ירכוש פיג'ו חדשה, אחרי הביקור הראשון במוסך שמחוץ לטיפולים השוטפים, הוא כבר ירשום כאן ש"כנראה זה לא כי הרכב הקודם שלי היה עם מאה אלף קילומטר מהשכרה, אלא יש בעיה או בי או ביצרן", אז למה שלא תנסה לחשוב צעד אחד קדימה לטובת חבר פורום ותיק שכותב כאן מכל ליבו במשך שנים על הפיג'ו שלו ?

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם (נערך)

רשמת לא לקנות צרפתיות בכלל, לא רק פיג'ו, ואך ורק בגלל המוצא של הרכב הבעייתי. זו בדיוק מסקנה שנובעת מסטיגמה. משום מה כשהשתמשתי בהסקה הפשטנית שבה אתה השתמשת עם הצרפתים בצורה כוללת, כלומר עקב כך שהרכב שהוא נכווה ממנו נבנה ותוכנן בחלקו על ידי יפנים ועל מנת ' לעזור' לפותש להימנע מעוד צרות, המלצתי לו להימנע מרכבים יפנים בצורה כוללת , ופתאום זה מפריע לך, ולא ברור לי למה כי סהכ עשיתי מה שאתה עשית קודם עם הצרפתיות, והכללתי בצורה כוללנית על התוצרת היפנית כולה רק כי האוטו שממנו נכווה פותש תוכנן בחלקו על ידי יפנים.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

יש רק "סטיגמה" אחת שכולה אמת, אוטו זה דבר שמתקלקל, בכלל לא משנה מי ואיפה עשו אותו. מי שטיפח לעצמו תפיסה שאוטו צרפתי זה מתכון לצרות, באמת טוב שימנע מעצמו את הדבר הזה, שהרי גם אם יהיה חסר אוויר בצמיג באופן טבעי יאשים את עצמו איזה טמבל הייתי שלא שמעתי לעצות החברים המנוסים, מאידך אם באיזה מותג מזרחי עתיר מוניטין יילך לו פתאום המנוע הוא יידע שזה כח עליון וזה קורה. אז לא עדיפה שלוות הנפש על החיבוט העצמי והתיסכול ?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הלכתי היום לאחת מהסכונויות של השברולט לעשות נסיעת מבחן על הספארק.

נראה אוטו נחמד, אבל קצת קשה להסיק אם הוא באמת נוח מנסיעה של 5-10 דקות באיזור התעשייה של נתניה+ נציגה שמתלווה אליך במושב האחורי. עשיתי "נסיעת מבחן" על דגם ה-LTZ המאובזר.

מבחינת ספיגת שיבושים לא הרגשתי שהוא מוצלח במיוחד ביחס לפג'ו שלי, אבל באמת שלא ניסיתי יותר מדי.

הוא טיפה מרעיש בהאצות אבל לא משהו נוראי.

כנראה שאקח אחת להשכרה ליום-יומיים. (LT)

לגבי דגם ה- LT ב- 0 ק"מ.

ב-AVIS מציעים אותה בסדר גודל של 63,000/64 כולל אגרת עלייה לכביש. (לא כולל 200 ש"ח העברת בעלות)

בסוכנות של שברולט (יד ראשונה לא 0 ק"מ) :

LT- 67K

LT+ 72K

LTZ - 74K

אין לי מושג האם זה כולל אגרה או לא, לא שאלתי אני מניח שלא.

הפער יחסית מאוד קטן כ- 4K אני בכלל לא יודע האם כל זה שווה העברת יד+ "כתם" של 0 ק"מ

אעשה נסיעת מבחן גם על ה- I10.

פורסם

בדקת אולי עסקת ליסינג על הרכבים הללו.

לא יודע כמה אתה נוסע בשנה, אבל אולי זה יתאים.

יש עסקאות שאתה משלם כביכול על ״ירידת הערך״ בלבד+חבילת טיפולים+ביטוח שלעיתים זול יותר.

בעבר מישהו כאן פירסם עסקה כזו שהוא עשה על סופר מיני והיה די מרוצה כנראה כי הוא המשיך לעוד אחת.

אין שום סיבה להיות בעלים של הרכב גם אם אתה חוסך 5000-6000 שקל בסוך השלוש שנים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

בעוד 3 שנים אתה מחליט למכור ואני מחליט לקנות ספארק משומשת. אתה מאמין שהרישום יד 2 ליסינג 0 ק"מ הולך לעניין אותי יותר ממצב הרכב והמחיר שאתה דורש ?

אני הולך לקנות רכב במצב הכי טוב ובמחיר הכי זול . בין אם תקנה 0 ק"מ או ישירות מהיבואן אתה הולך להתחרות מול מה שזמין בשוק ללא קשר לצורת הרכישה.

פורסם (נערך)

בסדר , אבל זה עוד מגרעת בדרך ומשהו שאפשר לתת עליו את הדין. הביטוח לדוג' יתן לך על הרכב מחיר מחירון עם ההפחתה...

פרקאש - אני לא מכיר ואני פתוח להצעות.

אני מעדיף להחזיק רכב לטווח הארוך ולא ל3 שנים.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

חפש שרשור עם הכותרת הזו ״ עסקת ליסינג AVIS אקספרס - החוויה שלי מתחילתה ועד סופה.״ של המשתמש נקמיצ׳י.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
בסדר , אבל זה עוד מגרעת בדרך ומשהו שאפשר לתת עליו את הדין. הביטוח לדוג' יתן לך על הרכב מחיר מחירון עם ההפחתה...

פרקאש - אני לא מכיר ואני פתוח להצעות.

אני מעדיף להחזיק רכב לטווח הארוך ולא ל3 שנים.

אתה משלם פחות בגלל 0 ק"מ וגם הביטוח מחזיר פחות , קונה ביבואן אתה משלם יותר וגם הביטוח משלם יותר , בשני המקרים ההחזר הוא בהתאם לתשלום המקורי.

ואם אתה מתכוון להחזיק ברכב לשנים ארוכות אז המשמעות של ה 0 ק"מ נהיית עוד יותר זניחה בכל הקשור למכירה עתידית.

אם ישנן סיבות אחרות למה במקרה הנתון עדיף לקנות ישירות מהיבואן , אשמח לדעת למה.

פורסם

בדכ, ההנחות הן רציניות יותר כ10 וצפונה.

אני לא מזלזל ב5k-7k אבל זה פער יחסית קטן.

צריך לבחון ולשקול את כל ההיבטים אתה צודק שזב מתגמד בעיקר לטווח הארוך. ו6000 שח זה מכסה ביטוח מקיף לשנה+ טיפול.

• תוכן חדש...