Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקחת את הרכב לבדיקה או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומה אם מדובר ברכב שעדיין באחריות יצרן?

מה אם מדובר ברכב בן יום שאביך קנה מהחברה, ולמחרת מתחרט?

ומה עם מדובר ברכב יד עשירית שאביך קנה בלי בדיקה ממגרש שמופיע בכלבוטק?

ברור שיש הבדל, אבל לא תמיד אם קונים מאדם שסומכים עליו הרכב יהיה מושלם.

המשפט הנל לא נכון תמיד. זה הכל.

התרחיש היחידי מבחינתי בו אפשר לוותר על בדיקה , זה כשהמוכר הוא קרוב משפחה או אדם קרוב אלייך שאתה סומך

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בטח שבודקים רוב הבדיקות מגלות דברים שהסיכום שלהם מחזיר את עלות הבדיקה, רוב חברי קנו כלי רכב בהנחה שהם "מומחים גדולים" (ברוסית קוראים לזה מומחה ספה) ונפלו.

אחד קנה B3 שכעבור חצי שנה התפוצץ צינור מערכת קרור והלך ראש מנוע אותו הסיפור עם עוד חבר שקנה לנסר דור קודם רק הוא נזקק להחלפת מנוע מלאה במחיר שקרוב למחיר של הרכב.

אחד שמחליף רכב כול חודשיים בערך נפל על סופרב עם מנוע גמור ואחרי זה על 520 גם עם מנוע גמור הוא עובד כסוחר רכב ומחשיב את עצמו למומחה גדול ותמיד יחסוך כסף על בדיקה (:lol:)

אחד קנה אוקטביה כעבור שנה במספר מקומות הצבע נהיה דהוי והתחיל להתקלף זאת אומרת שהרכב עבר כמה פגיעות ואם הוא ידע את זה במועד הקניה היה יכול להוריד בכיף כמה אלפים במחיר.

השלישי קנה קטנוע ממכר ששירת את המכר נאמנה אך בסוף גילו שעל הקטנוע הורכב מנוע גנוב והוא הורד מהכביש.

למרות שלי יש ידע וגם מכשיר לבדיקת צביעות ברכב (מיקרומטר שבודק עובי שכבת צבע) ואני חורש בערך על כול מידע שיש לפני שאני הולך לראות דגם מסויים (לגבי המחלות שלו וכו..) אחרי שמצאתי רכב במצב טוב אני עדיין הולך ולוקח אותו לבדיקה במוסך שמומחה לאותו דגם\יצרן

• תוכן חדש...