Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על סיאט לאון 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין את השנאה לVAGיות אבל אתם מפחידים פה אנשים סתם.

כן, יש תקלות גיר ומוח גיר. הם לא קורות כמו שכולם פה חושבים. אני עם איביזה 14 ורק פעם אחת החליפו לי מצמדים, בתחילת האחריות, ומאז אין לי שום תקלות. אז כן, יש תקלות, אבל אתם גורמים לבחור לחשוב שהוא נוהג על פצצה מתקתקת. מי אומר שלמאזדה אין בעיות? כאילו מה, קנית מאזדה 2000 וזהו, היא לא תראה מוסך?

פורסם

תודה לכולם על העזרה

לקחתי את הלאון לנסיעת מבחן אין מה להשוות בכלל לישיבה על הכביש וכוח לרכבים הקורייאנים או היפנים

הבעיה שנגמרות לו האחריות על הגיר בינואר 19

וזה מה שמרתיע אותי מלסגור איתו

פורסם

דרך אגב תסתכל במדור טכני יש אחד שם עם אודי שבדיוק גם לו נגמרה האחריות..

עכשיו הוא צריך להוציא 4000₪ והיבואן לא סופר אותו

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני רוצה להבין.

אם היה מדובר באותה מכונית (סיאט לאון סטייל 1.2 מודל 2014) אבל בגרסה הידנית שלה, גם הייתם ממליצים לו לברוח ממנה כמו מאש? היתה לי לאון בעבר (גילוי נאות - גיר ידני) ויש לי היום איביזה ואני לא מבין על מה המהומה....?!

Sent from my H8324 using Tapatalk

פורסם

דני, בדרך כלל כותבים שאלה לפני התשובה.

התשובה בהודעה אחת לפנייך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כי בגירי DSG7 מהדגמים היבשים DQ200 יש פוטנציאל לבלאי גבוה ותקלות, אנשים רק שמי ם לך את המציאות, לא - זה לא פצצה מתקתקת אבל בוא נגיד שהסיכוי שתיכנס עם לאון 1.2 DSG למוסך על תקלה של כמה אלפים הוא יותר גבוה בהרבה מהסיכוי שתיכנס עם מזדה גיר פלנטרי מנוע בלי טורבו למוסך...

אבל - אם אין מה להשוות בכח, ויש לך כסף מיותר לתקלות (כמה אלפים) אז תלך על הרכב, תאמין לי אנשים פה לא סתם מזהירים, ולקבל מהיבואן אצבע משולשת שיש לך תקלת גיר איך שנגמרת האחריות - וזה קורה הרבה.... באסוש.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...