Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3008....להמתין למנוע דיזל החדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

דרך אגב, מחר ביום הבחירות, גירסת האקטיב תוצע במחיר של 143 אלף ₪ אבל לשנתון 2018 ולא שנתון 2019.

הנחה נוספת של 5,000 ₪ לעומת המחיר שאמרו לך, שתפצה חלקית על הפרש המחיר הצפוי במכירה עתידית לאחר 5 שנים, בין שנתון 2018 ולעומת שנתון 2019 (שצפויה לעמוד על כ- 10 אלף ₪) בהנחה שלא תקבל תוספת חודשי עליה על הכביש לחודש 11/2018.

כמובן שככל שתקבל במכירה עתידית חלק גדול יותר מתוספת חודשי העליה לכביש על חודש 11/2018 אזי ההנחה הזאת יכולה לפצות על כל ההפרש בין השנתונים ואולי יותר מכך.

https://www.icar.co.il/מבצעי_רכב/בחירות_מקומיות_2018:_כל_מבצעי_הרכב/

עריכה: אני חושב שלאחר 5 שנים המחירונים מפסיקים להוסיף תוספת חודשי עליה על הכביש, אז ההפרש בין השנתונים הנ״ל יהיה מלא בכל מקרה ולא יופחת עקב תוספת חודשי עלייה לכביש.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דרך אגב, מחר ביום הבחירות, גירסת האקטיב תוצע במחיר של 143 אלף ₪ אבל לשנתון 2018 ולא שנתון 2019.

הנחה נוספת של 5,000 ₪ לעומת המחיר שאמרו לך, שתפצה חלקית על הפרש המחיר הצפוי במכירה עתידית לאחר 5 שנים, בין שנתון 2018 ולעומת שנתון 2019 (שצפויה לעמוד על כ- 10 אלף ₪) בהנחה שלא תקבל תוספת חודשי עליה על הכביש לחודש 11/2018.

כמובן שככל שתקבל במכירה עתידית חלק גדול יותר מתוספת חודשי העליה לכביש על חודש 11/2018 אזי ההנחה הזאת יכולה לפצות על כל ההפרש בין השנתונים ואולי יותר מכך.

https://www.icar.co.il/מבצעי_רכב/בחירות_מקומיות_2018:_כל_מבצעי_הרכב/

עריכה: אני חושב שלאחר 5 שנים המחירונים מפסיקים להוסיף תוספת חודשי עליה על הכביש, אז ההפרש בין השנתונים הנ״ל יהיה מלא בכל מקרה ולא יופחת עקב תוספת חודשי עלייה לכביש.

בסניף ב"ש עדיין מתמחרים את הדגם היוצא ב150.5 על הכביש למרות הפרסום שהעלת....אנסה ליצור קשר עם המוקד הראשי לקבלת פרטים נוספים.

פורסם

אני כבר 3 ימים בשוויץ עם ה3008 דיזל חדשה (מאובזרת לחלוטין - לוח שעונים דיגיטלי כולל תצוגת הניווט, ריפוד עור חלקי וכו'),

הרכב מגיע עם גיר אוטומט 8 הילוכים, בארץ לדעתי הדגם שנמכר עכשיו הוא עם 6 הילוכים, אולי שווה להמתין.

פורסם

למה שמחיר של הרכב יירד בחדות?הרכב הזה נמכר בכמות מאוד נכבדת ויש לו ביקוש.

בנוסף הם קיבלו מחירון על הרכב הנוכחי שלהם (סיאט לאון1.2 שנת 2014 יד ראשונה פרטית) ואת המימון שהם היו צריכים הם קיבלו עם ריבית די נמוכה.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

מצד שני צפוי שבנסיעה מחוץ לעיר הסל"ד בדגם החדש יהיה נמוך יותר, לכן הנסיעה תהיה שקטה יותר וחסכונית יותר.

נוהג בגרסה ה"ישנה" - לא מבין מה יש לשפר באספקט הזה. במהירויות כביש 6 הסל"ד סביב 2,000 והמנוע לא נשמע.

עד 100 קמ"ש עוברים 3 הילוכים. מעניין לראות את יחסי העברה החדשים. ריבוי הילוכים עלול גם לעצבן...

פורסם

אני עם ה 1.6 דיזל ב 5008 ששוקל כ 60 ק"ג יותר מה 3008 המקביל, והתחושה מצויינת, לא הייתי משדרג למנוע חדש ולא מוכר מבית PSA, עיין ערך THP 156...

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הייתי עושה זאת ללא היסוס, אבל זה אני. ככל הידוע לי מדובר באותו מנוע טיפה מחוזק. לא מאמין שתהיה לזה שום השפעה על האמינות.

אני כן חושב שכשמישהו יחפש רכב כזה יד שניה מאותו שנתון, הוא בהחלט עלול לחפש ספציפית את זו עם המנוע והגיר המתקדמים יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
רק מעדכן,

בסופו של דבר ההורים הזמינו את הגרסא החדשה עם המנוע 1.5 ו8 הילוכים ב159 אלף ש"ח על הכביש.

זה 21 אלף ש"ח יותר מההצעה שקיבלתי מליסינג 0 ק"מ על הדגם 1.6!!!!!! אני אישית קונה את הרכב ל5 שנים בערך אז הפרש כזה מטורף בעיניי. אני אישית החלטתי להמתין לדצמבר ולהזמין רכב שיעלה לכביש בינואר וככה ארוויח שנתון...ידוע שהמחירון הוא לפי חודש אבל בואו נודה על האמת קל יותר למכור רכב 2019 מדצמבר 18 אם דורשים מחיר זהה

פורסם

בהתחשב בעובדה שהעיסקה כללה טרייד במחיר מחירון ומימון, מדובר במחיר טוב מאוד.

על הסיאט לא בטוח שהיו מקבלים מחירון בשוק של היום ואת הפיג'ו היו מקבלים בהנחה של אולי 5000 שקל בלי הטרייד.

ככה שההפרש בין העיסקה הזו לבין עיסקה ללא טרייד, היה יוצא די דומה.

בחירה טובה!

אספקה מיידית או בינואר?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לפי מה שהם אמרו לי הם יקבלו את הרכב תוך שבועיים מרגע העברת כל הכסף ליבואן(מניח שהם יעבירו את הכסף ביום ראשון)אז באמצע נובמבר הם יקבלו אותו....אני אישית כבר בונה על לקנות אותו בעוד ארבע\חמש שנים בתור מחליף ל308SW שלי :)

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

• תוכן חדש...