Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלנו סוף סוף רכב מהסוכנות. כשבדקתי אותו גיליתי לחיצה מאד קטנה על פח הרכב שבקושי רואים אותה אפילו ממרחק של 30 ס"מ. קראתי למנהל הסוכנות והוא הציע לי לפצות אותי בטיפול ראשוני חינם או להביא את הרכב לתיקון הלחיצה. על פניו ההצעה נראת לי די הוגנת ואני לא רוצה שיגעו בכלל בפח. סיכמנו שאני אבדוק למחרת כמה הלחיצה נראת באור שמש (קבלת הרכב נעשתה בערב). אבל למחרת, כשעשיתי הדבקת PPF על הרכב, גיליתי שישנה נקודה נוספת על המגן של הדלת, שכנראה קיבל מכה בעומק ובקוטר של 2-3 מ"מ ורואים כבר את הפלסטיק השחור (הרכב בצבע לבן). הייתי אומר שאת המכה הזאת לא ניתן להבחין ממרחק של 1.5 מטר.

מה דעתכם, ההצעה שקיבלתי מהסוכנות הוגנת או שיש לדרוש משהו בנוסף על המכה השנייה? מי נתקל ואיך מקובל לפתור את הבעיה?

תודה.

פורסם

תתקן את פגיעות הפח, בכלל לא לעניין שמוסרים לך רכב חדש עם מכות, זה כמו לקבל שערה בתוך ארוחה ששילמת עליה הרבה כסף, זה מבאס.

תוציא מהם את התיקון גם למכה השנייה ותצלם ואפילו תעלה לפייסבוק\תרשום איזה מכתב תלונה עדין כולל התמונות.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

שיתקנו לך את מכות הפח.

במידה וזה לחיצות אין לך מה לפחד שנוגעים בזה.

תראה שעושים את זה בשיטת PDR ולא ישארו שום סימנים שעבדו על הרכב לא עושים פחחות ולא צבע.

פורסם

למה לקחת טיפול ללא עלות ? איני בטוח שזה שווה ערך ל-PDR.

ההצעה שלי - תברר כמה עולה לתקן אצל PDR (אחד טוב ומומלץ) ונסה לקזז את זה איכשהו עם הסוכנות או לחילופין - סגור עמם שתתקן היכן שאתה רוצה על חשבונם.

לדעתי - זה מגיע לך.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...