Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז כמעט כולם משתמשים במסנגר....

וכמעט לכולם נמאס מאותם פרצופים....

אז הנה לינק להורדה של תוכנה שמתלבשת על המסנגר ויוצרת עוד פרצופים ושטויות...(נמחד ביותר)

http://www.sweetim.com/s.asp?ref=1&ses=93563302&rsn=1&cont=\@TCBW(0003000B)(Good

בבדיקה לאחר התקנה - לא מאט גלישה או קצב גלישה לא משתלט על הדפדפן.

יום טוב ופיטפוט נעים

עמית

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

למיטב ידיעתי תוכנות אלה מכילות Spywares, פוגעות בפרטיות וממלאות את המחשב זבל - קחו זאת בחשבון.

וכמו שאמרו רבותינו - אין ארוחות חינם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היי

האם מותקנת לך תוכנת אנטי ספייור או אנטי וירוס במחשב לבדיקה האם לא קיימת בפנים תוכנת ריגול?

אני חושש מפני שקרה לי כבר יותר מפעם אחת בגלל "תוספות" שונות..

**עריכה**

צביקה הקדים אותי, אבל בכל מקרה - האם יש לך תשובה?

פורסם

אז ככה

אני עובד בתחום האינטרנט והתקשורת

פשוט אל תתקינו את הTOOLBAR ואת הSWEB וזהו

יותר מזה כאשר יש לכם תוכנה נגד רוגלה- היא תקפיץ הודעה לגבי שלושה דברים:

1.התוכנה עצמה- יש לאשר

2.TOOLBAR- לחסום

3. תוכנת חיפוש שמתלבשת על הדפדפן-לחסום

וזהו

אין שום רוגלה ושום האטה

קחו בחשבון שגם ל: GOOGLE YAHOO MSN ICQ יש תוכנות רוגלה - החכמה היא להתקין רק את התוכנות בלי ה TOOLBAR שמסביב.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

החוכמה היא! לא להתקין שטויות על המחשב, ואז אחרי 4 שנים הוא עדיין רץ ככבשה פועה בוואדי. ולא כזקנה ממורמרת שמרביצה לילדים עם התיק צד שלה.

פורסם

ארז ידידי

איטיות במחשב נגרמת מתוכנות המעמיסות על זכרון המחשב ועל רצף הפעולות שהוא נדרש לעשות כדי להחזיק את התוכנה עובדת ברקע ( לדוגמא התחושה שיש להמון אנשים שהאנטי וירוס מעמיס על המחשב)

בכל מקרה התוכנה הנ"ל מתבססת על פרוטוקול ההפעלה של תוכנת המסנגר (שבכל מקרה גם ככה רצה על המחשב) וכך לא יוצרת עומס על המחשב וגורמת לאיטיות

אך...

התוכנב מגיעה עם TOOLBAR- תכנת רוגלה שמתלבשת על הדפדפן ויוצרת איטיות בהגעה לאתרים -(משתמשת בפרוטוקול התקשורת של המחשב כדי לתקשר)

בגלל זה ציינתי שיש לא להתקין את הTOOLBAR אלה רק את התוכנה עצמה

בין זה לבין איטיות במחשב בכל מקרה אין קשר.

• תוכן חדש...