Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי בעקבות המפגש האחרון(שלומי אתה אשם בהכל!) הבנתי שהטוויטר שלי והמיד באס בכלל לא מתאימים מבחינת הכל...

המיד באס מפלצתי באמת שאין לי מילים ותלונות לגביו אני מאמין גם שהוא יכול לספוג הרבה אבל באמת הרבה יותר ממה שאני מספק לו כרגע...

לעומתו הטוויטר מתעוות הרבה יותר מהר...

המיד באס הוא של פוקאל מסדרת האוטופיה הישנה והטוויטר הוא MT22 של מוראל...

חיפשתי וחיפשתי ואני באמת שלא מוצא טוויטר שיוכל לנגן בצורה נעימה עם זאת עוצמתית כמו המיד באס...

לכן אני בפניה אליכם לייעוץ והכוונה במידה ואני לא אמצא משהו מתאים אני מאמין שאני אמכור את הסטים הקיימים(אוטופיה שלם וטוויטר עם קרוס של הייבריד.).

בתודה מראש מיכאל...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
Morel Supremo1לפי דעתי הטוויטר האיכותי בעולם!
לא יודע אם האיכותי בעולם.. אבל בלי ספק טויטר מעולה.

אני שמעתי את הטיוטרים של פוקאל בריליום והם האיכותיים ביותר שיצא לי לשמוע

פורסם

לא התלהבתי מפוקאל על כל הווריאציות שלו כמו הבריליום באמת נשמע טוב...

אבל הטוויטר חייב להיות במגבלה של 1 גג אינץ' וקצת אם כבר סופרימו יש לי גם דגו מאסטר כאפשרות...

הטוויטר חייב להיות 1 אינץ'...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...