Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחחח.

איזה נוסטלגיה.

הימים שבהם נופפת למטוסים בשמיים וחבר בא והזהיר אותך שהם עלולים לנחות. אחח, התמימות. התמימות.

רגע עם דודלי והלקח היקר מפז לכל החיים - לא לוקחים מפתח של חביתוש בלי רשות...

משימה בלתי אפשרית עם ההודעה שמשמידה את עצמה כל פעם מחדש כשכל פעם היא מפתיעה מחדש את זה ששומע אותה. כל פרק קיוויתי שהוא לא יזרוק אותה ברגע שמסתיימת ההודעה, לפני האזהרה...

מקגייוור. אני אשכרה זוכר את הפרק הראשון. ישבנו כל המשפחה לראות בערוץ 1. היה רק אחד...

צוות לעניין. שלאחרונה אני מתמוגג משדורים חוזרים בכבלים. I AINT FLYIN ON NO PLANE!

גולדן אקס זוכרים ? איך שיחקתי את זה במסך מונוכרום הירוק המעפן הזה עד ששכן שלי קפץ דור אחד קדימה, דילג על הEGA וישר קנה מסך VGA... ראיתי את המשחק ב256 צבעים וחשבתי שזהו. מפה כבר אין יותר לאן להתקדם.

מגאסון. גיים בוי. נינטנדו (הראשון האפור המג'ייף...).

כוח המחץ. רובוטריקים.

קייטנות עם שוקו ולחמניה. ארטיק שוקו בננה. ארטיק מנטה ירוק (עם מספיק צבעי מאכל בשביל לשתק ילד מתחת לגיל 6 ללפחות חצי שעה).

לתקוע את התחתית השחורה של הבקבוקי קולה בגלגל האחורי של הBMX ולדמיין שאתה רוכב על אופנוע. להשתדרג לאופני הרים של בסידן. 18 הילוכים.

להתחדש בנעלי ריבוק PUMP. לשחק איתם כדורסל ולהגיד: "זה ממש עוזר". לפנצ'ר אותם.

בזוקה ב10 אגורות, משולש פיצה ב2 ש"ח. חצי מנה חומוס צ'יפס סלט ב3. מנה חומוס צ'יפס סלט עם נקניקיות ב5. קפוא במלעיל בשקל. פופ אייס מהפריזר. חצי פיתה עם חומוס ומלפפון חמוץ במסיבות כיתה.

נפצים: דבורה, דבור, שרקן, עוזי... להכין לבד נפץ ענק. לא לשמוע כלום חצי שעה אחרי שהוא מתפוצץ לך בפרצוף. טרנינג קרוע מנפץ. רסיסי זכוכיות בידיים מנפצים שהכנסת לבקבוק זכוכית.

לקפוץ מהמגדל של המציל בבריכה. לעוף החוצה מהבריכה בבעיטות מהמציל. להיכנס בחזרה דרך הגדר. צלקות לכל החיים מהתייל. שוב לקפוץ מהמגדל. שוב לעוף בבעיטות.

לנסוע באוטובוס ב2.40. לאכול בבורגר ראנץ' משולש (יש רק בורגר ראנץ').

ללכת מכות. ללכת שוב מכות. עוד מכות.

היו ימים יפים.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
תאמין לי, לא הייתי רוצה לדעת מה עשית עם חברך לחיים...:???:.

מפליץ קוטג', איפה בנציל'ה שצריך אותו!

ואני התכוונתי לבחורות ... אבל אתה רואה מה קורה שאתה ילד חרמן שחושב על סקס ? נפלטות לך הסטיות שלך .

שלוקים, כמה אני מתגעגע לקפיטריה של גרישה, שלוק בשקל!

שיחקנו פוגים כל הפסקה, ואיך עשקתי את כולם...מישהו זוכר את הגוגואים? היה לי את הגוגו הכי נדיר, זה של צביקה הדר!

כאילו זה היה אתמול ... כאילו זה היה אתמול ... כאילו זה היה אתמול ( ילדים סורגים לאלוהים ) .

רגע ! זה היה אתמול !

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
לא מבין איך הגעת עד הלום - חי.
ת'אמת, גם לי לא ברור.

וזה עוד אפילו לא חצי ממה שהיה קורה על בסיס יומי לילדים בימים עברו...

היום המקסימום שיכול לקרות לילד זה שהוא יקבל התקף אפילפסיה מול הטלויזיה בפרק מהבהב יתר על המידה של דרגון בול Z.

איפה הפצעים הפתוחים המדממים של פעם ???

עצוב.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

ובכלל היום לכל ילד בן 4 ומעלה צמוד מכשיר סלולרי עם מערכת ניתור לווינית, מה גם שבכלל אין לו שום סיבה לצאת לראות אור יום , יש מצלמת אינטרנט בשביל זה שתראה לו מה יש בחוץ

מבעס לראות את הילדים של היום מעבירים את הזמן ממול למסך המחשב או הטלויזיה

פעם זה היה אחרת

חקרנו כל תוואי שטח אפשרי באזור מגורינו , אין מחנה שלא הקמנו , על כל עץ או פיסת אדמה פוריה

כל חג סוכות , פק"ל , לאסוף קרשים ולבנות סוכה מאפס

כל ל"ג בעומר ,הקרשים שאופסנו מסוכות הועברו למדורה בגודל של סמיטריילר שתחזיק מעמד כל הלילה

כל שבועות , פק"ל שקיות בלוני מים , אין אחד שלא חטף שקית מים מגובה ארבע קומות

גם אז היה מחשב , אבל כמה אפשר לגמור את גולדן איקס עם הגמד , או לפוצץ בנונצ'קו את המתחרה בבודוקאן

אני יכול להמשיך עם זה שעות , הנקודה היא שהכל היום נהיה סטרילי להחריד

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אך.. גולדן אקס.. שעות על גבי שעות על גבי שעות של הנאה צרופה :D ..

אני זוכר שקנו לחבר המליאן שלי (אבא שלו רופא ואמא שלו פסיכיאטרית) מכשיר טלפון משוכלל מדגם "מנגו" סעמק כמה רציתי .. אפילו שהוא היה ענק ולא היה איפה לדחוף אותו אם אין לך מזוודה... אבל רציתי .. נורא :(

פורסם

אורן אתה גאון!

פוגים שולטים! ששה! (מי שלא יודע, זה שגונבים למישהו את כל הפוגים ואז זורקים באוויר את זה וכולם מתחרעים ודופקים אחד לשני מרפקים בפנים כדי לקבל עוד פצץ שקוף מסורסר להחריד..)

תומר הדר אתה גם גאון!

כמו שאמרתי בכללי, בלי לפרט, החתלים הסמוראים שולטים.

יאשה אתה גם גאון.!

מוש השור מלך עולמות! (משיהו רוצה את השיר פתיחה? יש לי בפרמט AVI..:))

אבל ישי, יצא הכי גאון.

מקגוויר המלך. שהיה את זה באיי-אקס-אן לא הפסדתי פרק אחד.

כנ"ל צוות לעניין..

כל הכיתה שלי ראתה את זה רק בגללי..:)

קייטנות? נווה נופש! לעשות טרור לחברה של אחות של אחד החברים הטובים שלי..

חצי פיתה עם חומוס ומלפפון חמוץ זה כאילו השיא!! פשוט כל היסודי..!

וכן בעיקר, ללכת מכות, כל היום כל הזמן..

אחח, הילדות זה האושר העילאי..

אור.

פורסם

ושלא נתחיל לדבר פה על מוש הפר, אני זוכר את השיר שלו עוד!

אם אתה זוכר ת'שיר אז איך אתה קורא לו מוש הפר ,ולא מוש השור?

לגבי כל החבלה שהוזכרה פה ,אני לא רוצה לפרט שיטות (למען שלומם של הינוקות והפחות ינוקות...)

אבל אצלנו היו טילים עם אבק שרפה(עד לרמת הטיל הדו שלבי שחצי נופל בדרך) ,פורפרות (משהו עם אבק שרפה שמסתובב ממש מהר) עד לרמת ה"שיט זה עף מעל הברוש"...

בקבוקי נפץ מבקבוקי "סולו" של 220 מ"ל (נוסטלגיה בפני עצמה).

ועוד מטעני חבלה רבים וטובים.

כל זה נגמר ברגע שהבנו איך מתניעים טרקטור ונוסעים לטייל איתו (מיותר לציין שבקיבוץ זה בא לפני גיל 16 .....אבל עברו יותר מ7 שנים אז למי אכפת....)

בנתיים היה מדי פעם תופסת אופניים, שתפיסה הייתה נגיעה ברוכב אחר שבדרך כלל נפל מזה....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

היום הילדים רגישים ותאמת גם אנחנו נהיינו כאלה,

אתמול ישבתי עם חברים מהפנימייה ונזכרנו בכל מעללנו, פריצות ליליות לחדר האוכל, קפיצה מחלון של קומה שניה בלי נזק, קפיצה מגג עם רולר בליידס.

כשאתה ילד אתה לא ממש חושב שיכול לקרות לך משהו או לפחות ככה אנחנו חשבנו.

זה לא נראה לנו מסוכן לקשור צמיג לחבל ארוך שמחובר בקצהו השני לטרקטור ואז לעשות סקי בוץ בפרדסים, מלחמת תפוזים בפרדס, איזה כואב זה לקבל תפוז בראש מהשמיים...

והייתה תקופה שהבאנו לפנימייה איזה 25 אופניים מכל מיני גינות של רמת פולג, ולא חשבנו שהמדריכים ישימו לב איך פתאום לכולם יש אופניים. הרשימה ארוכה, היינו ילדים מפגרים, אחרת איך אפשר להסביר את ההליכות שעשינו בכיתה ה' מאבן יהודה עד לחוף הים של נתניה בשביל להיות שם חצי שעה ולחזור.

ואם בפלאפון עסקינן אז כמה ניסיונות שכפול הייתי מבצע בלייט שהיה לי (דור אחד לפני העלית, אותו דבר אבל צג שורה אחת) fcn,00.**,83,78,66,33.sto מי זוכר את הקוד טכנאי הזה, מקישים 55 לאחר מכן ואז את המספר של הטלפון שאתה רוצה להעתיק. זה לא ממש היה משכפל אבל 2 המכשירים היו מצלצלים בו זמנית.

את שאר הדברים שקשורים לפלאפונים לא אספר אבל מי שרוצה סליל מדבקות אחריות של יורוקום בתוקף עד 98 מוזמן לבקש...

haters will hate

פורסם
אם אתה זוכר ת'שיר אז איך אתה קורא לו מוש הפר ,ולא מוש השור?

:lol:

לגבי כל החבלה שהוזכרה פה ,אני לא רוצה לפרט שיטות (למען שלומם של הינוקות והפחות ינוקות...)

אבל אצלנו היו טילים עם אבק שרפה(עד לרמת הטיל הדו שלבי שחצי נופל בדרך) ,פורפרות (משהו עם אבק שרפה שמסתובב ממש מהר) עד לרמת ה"שיט זה עף מעל הברוש"...

בקבוקי נפץ מבקבוקי "סולו" של 220 מ"ל (נוסטלגיה בפני עצמה).

ועוד מטעני חבלה רבים וטובים.

למה למנוע פציעות ???

אני אגלה לכם .

לוקחים 2 ברגים עם אום באמצע . פותחים אותם ושמים ומבריגים את האום עד לחצי דרכו .

לוקחים קופסת גפרורים ומוציאים את כל ה"אדום" לתוך האום .

וזה השלב שמבריגים את הבורג עד הסוף !

זה השלב שמעיפים את זה לקיר ומתכופפים . יהיה בום יפה .

לא חובה להתכופף , אבל רצוי .

עוד משהו ?

לוקחים קפיץ של מיטה ישנה ומקפלים אותו ותופסים אותו בשני קצוותיו .

ואז זורקים אותו לאוויר ומחכים לראות אותו נופל...

כשהוא נופל רצוי לתפוס מחסה , הייתי מציע כבר במזמן שהוא באוויר . לא חובה .

אח... איזה פלאשבקים :lol:

איפה הימים שהיינו מכינים צינורית "טפו טפו" מאנטנה של השכן הבן זונה ורצים אחרי יונים בגג של בניין 4 קומות ( האמיצים ב 8 קומות הגבוה ) עם נייר מגולגל בקנה עם סיכה...

איפה הימים שהיינו מכינים מקלע מקרש , אטב כביסה , גומי שתפוס ע"י מסמר .

הקליע היה במדות חתיכת גדר ירוקה מכופפת...

להכין את הקליע היה צורך אך ורק בקאטר ( נמצא בכל בית במגירה התחתונה של ארון הבגדים )

תומר עכשיו אתה מבין מאיפה חיבתי היתרה לקאטרים ?

ולישי , אתה לבן... על מי אתה פוזות של חתכים , מכות , פצעים מדממים , מכות ?! וכו' ?

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

היינו מכינים לדרמנים שלמים מ4 מקלות של ארטיק ושתי גומיות.

ויאשה, ישי אשכנזי. מכאן הגיעו כל החתכים :)

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...