Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הזכרתם לי ל"ג בעומר כשהיינו קטנים ומפגרים ושרפנו כל דבר אפשרי ועמדנו והרחנו את כל הפלסטיקה נישרפת.

מכירים באתרי בנייה יש כבלים עבים חלולים מפסטיק/גומי קשיח? האלה שכשמדליקים אותם במדורה הם בוערים יפה ומטפטפים חתיכות בוערות של פלסטיק/גומי? אז ל"ג בעומר אחד כל אחד תפס כזה דבר ורץ לאחרים לגנוב כל דבר אפשרי, בדרך כולם השאירו את זה על האדמה ושרפנו חצי פרדס :D

פעם שיחקנו עם הצינורות הבוערים עד שאני ועוד חבר מהשכונה פתחנו במלחמה של השפרצות(סובבנו אותם מהר), ושנינו יצאנו עם כוויות ממש לא נעימות בכל חלקי הגוף.

:king:

פורסם

אחחח ל"ג בעומר...

בגיל14 בערך לקחנו טרקטור ועגלה גדולה (ממש גדולה ), ומילאנו אותה משטחי עץ(רפסודות) אחד הפוך אחד ישר ככה שיכנסו המון.....

חרגנו "קצת" גם לגובה....

ושפכנו הכל במחצבה ליד הקיבוץ.

מעל המחצבה עובר קו מתח גבוה,כשהלהבות עברו את גובה הצוק של המחצבה ,הפסיקו אותנו המדריכים...

בהמשך העצים שימשו אותו למדורות חודשים אחר כך...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

טוב מה יהיה הסיפור הבא?

"..אני זוכר שאני וחברים שלי כרתנו אחד לשני את הידיים במסור חשמלי ואז לאחד נחתך עורק ראשי בדיוק בשניה שאמא שלו נכנסה לחדר , וכל הדם השפריץ לה בפנים , היא קיבלה שבץ במקום , זאת היתה טרגדיה המשפחה לא חזרה לעצמה מאז!! :lol: אחח איזה זכרונות..."

"..אני לא אשכח את אותו יום שהחלטנו לשדוד בית מרקחת , גנבנו משאית באיומי אקדח , ונסענו לתוך הבית מרקחת ב - 30 קמ"ש , העמסנו שקים של מורפיום על המשאית יצאנו ברוורס ודרסנו קבוצה של רבניות וכמה נודניקים של הצלב האדום , הגענו הביתה חתכנו אחד לשני את הורידים והזרקנו את המורפיום , אחחח איזה זכרונות!.."

קיצר היינו דור חרא :wink:

GOT סחוג?

פורסם

עזוב אותך ... זה בקטנה ...

אני הייתי חולה על נפצים .

היה לי חבר ילדות שאבא שלו עבד באיזה משהו במשרד התעשייה והמסחר , וכל הזמן היה לו בבית ארסנל מכובד ביותר של נפצים מכל הסוגים שהוחרמו מכל מיני באסטות וסוחרים מפוקפקים .

היינו מפוצצים כל דבר ...

הכי כייף היה לעשות לחומייני או לאיזה ג'וק מזדמן טיסה רומנטית בשמי הארץ על גבי פרפר או דבורה ,

למלא קופסאת גפרורים בהמון "אורי-כדורים" , להטמין להם דינמיט ולהדליק ...

לפוצץ חרא :D זה היה הלהיט התורן !

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
טוב מה יהיה הסיפור הבא?

"..אני זוכר שאני וחברים שלי כרתנו אחד לשני את הידיים במסור חשמלי ואז לאחד נחתך עורק ראשי בדיוק בשניה שאמא שלו נכנסה לחדר , וכל הדם השפריץ לה בפנים , היא קיבלה שבץ במקום , זאת היתה טרגדיה המשפחה לא חזרה לעצמה מאז!! :lol: אחח איזה זכרונות..."

"..אני לא אשכח את אותו יום שהחלטנו לשדוד בית מרקחת , גנבנו משאית באיומי אקדח , ונסענו לתוך הבית מרקחת ב - 30 קמ"ש , העמסנו שקים של מורפיום על המשאית יצאנו ברוורס ודרסנו קבוצה של רבניות וכמה נודניקים של הצלב האדום , הגענו הביתה חתכנו אחד לשני את הורידים והזרקנו את המורפיום , אחחח איזה זכרונות!.."

קיצר היינו דור חרא :wink:

וואלה ?מה אתה קרוע ?

זה רצח על זה אין היתיישנות ,בגלל זה לא כתבנו את הדברים שבסגנון....

נפלת.....:wink:

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לפוצץ חרא?

אצלי הינו מרימים את החרא של הכלבים עם מקל וזורקים לבית של השכן שתמיד היה מעצבן אותנו ומחרים לנו את הכדור.

בנוסף גם הכנו מקלע עם פיה של בקבוק ובלון ועשינו לו חורים בתריסים עם חלוקי נחל

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אצלי הינו מרימים את החרא של הכלבים עם מקל וזורקים לבית של השכן שתמיד היה מעצבן אותנו ומחרים לנו את הכדור.

בוא'נה , החרימו לכם את הכדור ?

אשכרה נתתם לו להחרים לכם ת'כדור ???

אתם הומואים...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

נראה אותך נכנס לחצר של בית פרטי מגודל בחומה 2 מטר וכלב רצחני משוטט בחצר.

פעם אחת שהכלב היה קשור נכנסנו להביא את הכדור, חבר שלי זרק לנו את הכדור ואז השכן תפס אותו במכנסיים כשהוא כבר כמעט עבר בחזרה לצד שלנו בגדר.

איים להביא משטרה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר ,

אצלנו במידה והיו תופסים חבר אז היינו נכנסים באמאמא של אותו אחד . נקודה .

אני יכול לתת דוגמא לגיל 17.5 שתפסו את חבר עם ה DT ואנחנו הגענו לאותו אחד ( כ 15 חברה ) והיית צריך לראות איך הוא משחרר אותו ונעלם לתוך הבית...

חביבי , לא משאירים שבוי בשטח .

( חבל רק שצה"ל לא דוגל בזה )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...