Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה זה שאתה בא עם פאסון של בי איי , שפם של דודו זר ובאוטו של מויישה אופניק .

SHUT UP FOOL!

mr t.jpg

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכות בטיולים שנתיים זה המכות הכי ליגה שיש.

אנחנו היינו 11 כיתות ז' 340 ילדים בשכבה אחת, בטיולים זה משהו כמו 7 אוטובוסים, נסענו לנגב ובאיזו תחנת דלק עצרנו 2 האוטובוסים הראשונים להתרעננות, עכשיו בח'ברה שלי מהפנימייה היו כל המשוגעים, באנו לקיוסק שהיה שם לקנות גלידה אני וחבר פסיכופט משכונת דורה בנתניה (כבוד) ומישהו דחף את חבר שלי והפיל לו את הגלידה, חבר שלי הסתובב לקח את הגלידה שלי ותקע לו אותה בפנים ומיד אחר כך נתן לו ברכיה לבטן, אני קולט פתאום איזה 15 חברה רצים אלינו, היינו סה"כ איזה 5 חברה מול 15 קיבלנו פיצוצים וגם נתנו מכות ופתאום רואים עוד 4 אוטובוסים נכנסים לתחנת דלק וכל הילדים על החלונות, איך שהאוטובוס הראשון עצר סגן המנהל ניסה לחסום עם גופו את הדלת והעיפו אותו מהאוטובוס, ירדו כל הפנימיסיטים והרימו כל מה שהיה בנמצא... זה היה כייף.

המשחק שהפנימיסטים משחקים הכי הרבה זה מכות, אין כמו לקבל רצף של אגרופים לבטן, לפנים וכד'.

זה חישול, פעמיים שברו עליי מקל של מטאטא , אחד בראש ואחד בגב.

היינו הולכים מכות עם הפריקים והאקסטרנים, היינו השכבה הכי מגובשת שיש, אתיופים, רוסים, מזרחים ואיזה אשכנזי אסלי אחד או שניים. אני הייתי מחפש עם מי לריב, הייתי יושב בספירייה וזורק ספרים מעל המדפים על השולחנות שבצד השני, זרקתי אינציקלופדיה והיא נחתה על מישהי ואיזה אחד מי"ב בא אליי ואומר לי שהוא ראה אותי, אמרתי לו שילך ל&^% של האמא שלו והוא ניסה לתפוס אותי, זרקתי עליו כסא ויצאתי מהסיפרייה, הוא רדף אחרי ואני רצתי לקיוסק , המקום שבו כל התלמידים שלא לומדים נמצאים, רואים אותו רץ אחרי, ופתאום איזה 10 חברה רצים אחריו והוא בורח....

החברים הטובים ביותר הם אלה מהפנימייה, אלה שגדלתי איתם ועד היום אנחנו בקשר טוב מאוד.

haters will hate

פורסם

החברים הטובים ביותר הם אלה מהפנימייה, אלה שגדלתי איתם ועד היום אנחנו בקשר טוב מאוד.

וכל הכבוד לשרות בתי הסוהר שמאפשר לכם לשמור על קשר כל כך חם.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

בואנה, לאן הגענו...

משירשור על רובוטריקים, לשירשור של "כמה הלכתי מכות שהייתי קטן".

אז בואו נמשיך את השירשור השני:

בגדנ"ע, היינו החבר'ה החנונים מחיפה, ולידנו היו פלוגת הערסים מרמלה!

בלילה של היום האחרון הרמלאים נכנסו לאוהלים של החיפאים וגנבו/צבעו את הילדים, אלינו לא נכנסו:).

אז כל החיפאים יצאו מהאוהלים, הקימו חבורה...

וראיתם פעם 100 ילדים על 70 ערסים?

אפשר לאמר שהמוטות של האוהלים כבר לא החזיקו את האוהלים...והאבנים שהחזיקו את האוהלים שלא יעופו, כבר לא היו שם!

הרגשתי כמו באינטיפאדה...

פורסם
הרמלאים נכנסו לאוהלים של החיפאים וגנבו/צבעו את הילדים
לפחות החזירו את הילדים שגנבו ?

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
לפחות החזירו את הילדים שגנבו ?

לא מתאים לך ... אתה לא עוקב ...

הוא אמר אשכנזיים ... לא תימנים .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
לא מתאים לך ... אתה לא עוקב ...

הוא אמר אשכנזיים ... לא תימנים .

חשבתי פעולת תגמול.

ואם כבר פעולת תגמול - את המשקולת שלי, הבאת ? :biglaugh:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תוכן חדש...