Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מזכיר לי את המערכון של מרגול בקפה ארומה בארץ נהדר+ שילוב של "העצבני" (דב נבון),

"אם אהבת את הקונפנה שלנו...".

בכל אופן עם בנוסטלגיה עסקינן, אז מה לגבי ממתקי הילדות?

איפה נעלמו להם ה"בננית"? השטות בטעם בננה המצופה בשוקולד?

מה לגבי ה"שלוק" הנצחי שהיה מקפיא לך את הידיים בכל הפסקת 10?

מה לגבי בקבוקי הליטר וחצי עם העיגול השחור הזה מלמטה שהינו דוחפים בין ה"סלוקים" באופני קרוס שלנו עם "הילוכים" על מנת ליצור השלייה של אופנוע קאסטום?

ומה לגבי משחקי הילדות?, מה עם האלבומי מדבקות של הרובוטריקים?(עד היום יש לי 2 אלבומים מלאים תקועים איפשהו באיזה קרטון ב"בוידעם").

מה לגבי האטארי שכל מה שהיה אפשר לעשות זה לשחק את ה"ציפורים" או יותר נכון, "הפלישה לחלל".

מה לגבי ה"מגסון" שהיה חידוש מהפכני, שהינו נושפים על הכרטיס כאילו זה עושה משהו, והמתחכמים שביננו היו גם הולכים להחליף "קלטות" ב49/69/79/99 ש"ח?

מה לגבי המחשב שהיו לוחצים לו "TURBO" וזה לא היה עושה דבר?

שמסטיק עגול היה עולה 0.10 אגורות...שקרטיב קרח היה עולה 0.60 אגורות... שהייתה בכלל אגורה!

שוופס קולה,קינלי אורנג'דה...אכן היו ימים.

שהיית נכנס ל"צרכניה" וקונה ב20 ש"ח(ב2 שטרות של גולדה צהובים) ממתקים לכל הטיול השנתי!(היום זה משכנתא!)

ואגב לגבי הלשונית הקודמת, אז אחרי שפעם אחת הלכתי יחף על חוף הים ודרכתי על לשונית מטופשת כזאתי וחתכתי לעצמי את הרגל, אני חושב שזה מבורך ששינו אותה!

אם כבר בנושא..

אז מישהו זוכר את הסוכריית אומץ ? 40 שניות חמוץ ואז טעים !

או שהיה פעם ארטיק בצורת טיל !! אדום למעלה לבן למטה

מגה-דרייב 2 .. אךךך .. :) מורטל קומבט 2 שלט שם כלכך חזק

פוגים !!! וזה רק פצץ .. פוגים מאמריקה ... היה לי את הפרסומת ב MP3 פעם ;)

המוטרפים.. מי זוכר? יש לי 2 אלבומים מלאים , כולל קלפי באדי ! (הקלפים שהיית צריך 3 או 4 מכסים של באדי כדי לקבל)

ואת שיגעון היויו , יש לי יויו עם "קלאטש" :) שנשאר למטה... אגב זכיתי באופניים באליפות קוקה קולה ביויו ;) וכן עד היום יש לי אותם ! :D

מישהו זוכר איך היה נראה יומן פעם ? אצלי בכל אופן זה היה מחברת ריקה , זתומרת ללא פסים ממש דפים ריקים, ומחברת אנגלית .. עם 14 שורות .. מישהו זוכר איך נראית מחברת? (היום זה הכל קלסרים לא?)

ועטיפות , פעם היה עטיפות למחברות .. היום זה BUILT IN

אני עוד בטח אזכר בעוד שטויות ;)

פורסם

אמרת משחקי וידאו בייתיים?

אתה בטוח זוכר מה בא לפני זה..

משחקיות! הייתי מבזבז שם הון תועפות ואף פעם לא הצלחתי לגמור שם משחק.

היו תמיד את אלה "המומחים" שהיו עומדים ליידך ואומרים את המשפטים הקבועים : "תעשה לו כדור אש!" , "תעשה לו אדווווווווקן" , "אתה רוצה אני אגמור בשבילך את המשחק?" {השאלה המעצבנת}.

אני זוכר כמה משחקים שנחשבו למאוד פופולרים בזמנו:

1. סטריט פייטר

2. משחק מרדף כזה של מכונית משטרה סמוייה בצבע שחור שמנגחת פושעים עד שמתפוצץ להם האוטו {פתרון יצירתי}.

3. היה גם למי שזוכר משחק של מייקל ג'קסון שהוא היה מסתובב וזורק את הכובע שלו על אנשים , והמג'יק שלו היה זריקת כובעים לכל הכיוונים בשילוב צעקה/סיבוב/ותפיסת אשכים "אאאואוווווו" ,משחק מאוד פופולרי , הרבה ילדים אהבו לשחק במייקל.

4. בכל משחקיה היו גם מכונות שהיו מסרבות להיעלם , תמיד חשבתי לעצמי " מתי כבר יגיע השלב שהם יתפגרו ובעל המקום יביא משהו חדש" , בין המשחקים האלה יכולת למצוא את הברנש עם הבלונדינית שנוסע על פרארי כל היום , והפרחה מבלבלת אותו אז הוא כל הזמן נכנס בעצים ומתהפך {באותה צורה כל הזמן!}.

פאקמן , משחק WWF שרנדי סאבאג' עוד היה הכי חזק , ועוד כמה משחקים שהיו מלאים בכוויות סגריה וסדקים בשמשה.

GOT סחוג?

פורסם
אכן - צר לי.

אני התכוונתי למיתולוגיה חדשה בהרבה - ערוץ 2 הנסיוני

החתולים הסמוראים.

לטעמי ה-תכנית המצויירת הטובה ביותר שהיתה אי פעם [עם קריינות של אברי גלעד, קולות של תמר וחברים]

רון.

רוצה לשמוע קטע מטורף?

כשהיתי ילד, עלילות זריזי ושאר החתולים הסמוראים ריתקו אותי למסך קשות. הסיבה העיקרית היתה שחשבתי שאברי מדבב אותם. זה נבע מהפופולאריות הבאמת עצומה ש"העולם הערב" זכתה לה באותם שנים ("מים? מים?!? מאאאים!מים!מים!מים!") אבל- מסתבר שהמדבב היה תומר שרון מ"פלטפוס".

עדיין -אין על הדיאלוגים שלהם: "למה אני רע? כי עושה לי טוב להיות רע. כי אני יכול לאיים על טוקיו הקטנה וכי זה כתוב בתסריט שלי".

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

היה בחתולים הסמוראים הומור לא רע בכלל , סידרה שקל להתחבר אליה , אבל כשאתה ילד אתה יכול להתחבר בעצם לכל דבר , נעלולים למשל , מי חשב על הסידרה ההזויה הזאת , נעליים שמדברות ?!

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

החתולים הסמוראיים היו סדרה חזקה ומצחיקה .

אבל אם מכניסים את מוש למשוואה אז היא סדרה דוקומנטרית...

115333-18.jpg

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
החתולים הסמוראיים היו סדרה חזקה ומצחיקה .

אבל אם מכניסים את מוש למשוואה אז היא סדרה דוקומנטרית...

חופשי!!!!! מוש השור עובד-וטוב לו. מסרים סוציאליסטיים בשילוב עם התעללות בבע"ח אשר מעולם לא נראתה מצחיקה יותר!

אני מודה- גם אם היתי רואה היום את סצנת החפרפרות המתנפחות, היתי משתין מצחוק.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

מישהו זוכר שהיו מדבקות של המבוקשים? כל מדבקה מרכיבה חלק אחר של הפנים והיו את כל הפושים האגדתיים.

היתה את התוכנית שוטרים וגנבים, זה היה להיט של ממש, כוח המחץ (מי רוצה להיות חייל?).

דובוני אכפת לי וגם איזו סידרה עם סוסי פוני, נדמה לי שקראו לה הפוני הקטן.

ואם כבר עלה הנושא של הבקבוקים עם התחתית השחורה, אני כ"כ רוצה לשתות שוב את הקינלי בטעם מנגו או את הקליר שוופס.

haters will hate

פורסם
מישהו זוכר שהיו מדבקות של המבוקשים? כל מדבקה מרכיבה חלק אחר של הפנים והיו את כל הפושעים האגדתיים.
נראה לי שזה היה רק בבת ים. :|
פורסם
חלילה ידידי מצומק האיבר ... לא אתן לעצמי להרוס את הזיותיו של בן עשרה מתבגר אשר איבריו קירחים וקולו עדיין ... קולו נשמע כמדובב של הרובוטריקים בגרסא העברית .

חוץ מזה ... אתה שם לב שאתה עדיין מנסה להתערבב בשרשור שלא לך ... הא עולל זב חוטם ? :grin:

רובוטריקים ופליינג האוס זה לא בשבילך ! נראה לי שאפילו את קיפי ואת אופניק אתה לא ממש מכיר , הא ?

אז הס עוללי היקר והרך שלי ... ( אחחח ... אם רק הייתי יודע את אשר שבעה נפשי בליל אמש , אני חושב שהיית מקבל קרי לילה בעודך קורא את מילותיי אלה :grin: ) .

אם כבר מישהו אמר פליינג האוס ... זה לא נראה לכם הזייתי משהו ? משהו כמו הזייה של אקסטזי ? ילדים ... ספר ... רובוט ( פאק ... זה היה שנות ה-80-90 ! ) , בית מעופף ודמויות מהתנ"ך ..

באמא'שלכם ! זה לא אותו סטלן שכתב את עליסה בארץ הפלאות ?!

תאמין לי, לא הייתי רוצה לדעת מה עשית עם חברך לחיים...:???:.

מפליץ קוטג', איפה בנציל'ה שצריך אותו!

אחח איזה שירשור טוב...

שלוקים, כמה אני מתגעגע לקפיטריה של גרישה, שלוק בשקל!

שיחקנו פוגים כל הפסקה, ואיך עשקתי את כולם...מישהו זוכר את הגוגואים? היה לי את הגוגו הכי נדיר, זה של צביקה הדר!

:grin:.

ושלא נתחיל לדבר פה על מוש הפר, אני זוכר את השיר שלו עוד!

פורסם
מישהו זוכר את הגוגואים? היה לי את הגוגו הכי נדיר, זה של צביקה הדר!

מה? עד כמה שזכור לי גוגואים היו חרצני מישמיש.

וצביקה הדר זה בכלל ניינטיז. אני זוכר כשהוא היה סטנדאפיסט מתחיל, עבדתי במועדון בשם הבלושי בראשון והוא הופיע שם פעם בשבוע. הוא היה ממש אחלה בן אדם. לא ידעתי שקראו חרצן על שמו.

פורסם

הוא מדבר על ז'וז'ואים. חיקוי פלסטי לבפנוכו של המשמש....

בבת-ים היו הרבה דברים מיוחדים, אבל מטעמי צניעות אדלג על אזכורן

haters will hate

פורסם

מקלארן חביבי , אתה צעיר...

גוגואים זה של משמש , הם הגיעו עם ילדון וקופסא עם חורים .

ככל שהילדון היה שחור יותר אז החורים היו קטנים יותר :roll:

כאשר לחור הכי קטן היה רשום 200 או משהו כזה...

לך תכניס גוגו לחור של מחט :lol:

אם תצליח תקבל 200 גוגואים...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...