Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שרץ פה

החלטתי שגם אני רוצה שלאוטו שלי יהיה שם דבילי משמע שלפו אותו אתמול מפרק של מקרון 1, לכן מעתה איני נוהג עוד ב316I שחורה עם טסות-וסליקס,

אלא אני המושל של הרכב "תמסח שחור"

אני מזמין בזאת כל אופנוע שחושב שהוא מהיר יותר ממני בפניות \ פתיחות \ סגירות \ דילוגים \ זיג-זג \ לאכול באוטו לבוא ולהתמודד.

מבטיח להעלות סרטון אם יהיה או סרטן - אם יהיה ים.

אה, ונסעתי היום מאחורי "רעם כחול" פתאום עקף אותו ג'ואי ב"ברק הצהוב" מייד קרלה, שישבה לצידי הוציאה את רובה הפוטונים, אבל בגלל שנסענו מעל 300 קמ"ש [ככה זה E30 316I שנת 90... זה כבר הזרקה] אז היא לא יכלה לכוון טוב ופגעה בטעות ב"ביצה קשה" - זה אגב גרם לו לאבד שליטה והוא כמעט נכנס ב"אריה אדום" אבל למזלינו לא קרה כלום בסוף.

עצרנו אצל סילביה בסוף הנסיעה, "רעם" אמר שהוא חייב לתקן את מחשב העל ו"זרבובית כסף" הסתכלה עליו במבט רעב.

רון.

מי לעזאזל נותן לאוטו שלו שמות של רובוטריקים? [אביב אתה לא נחשב]

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין ספק שלאימפרזה הזו יש שם מגוחך . מאוד .

( הרי אני הראשון שצחק על זה )

אבל אי אפשר להתעלם מאיך שהיא נוסעת . הלוואי על כולנו .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
דניאל הסמלון שלך זה לא חתולי הרעם?

גם אתה התחלת עם ההזיות ?

זה הסמל של האגודה למען החנגור .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אם כבר נכנסו לזה, חשבתי לתת לאוטו שלי שם בזה הרגע, אז מישהו זוכר איך קוראים לרובוט מהסידרה שהייתה בלבנון עם הילד והילדה והבית המעופף, היה להם רובוט שנראה כמו שואב אבק תעשייתי.

haters will hate

פורסם
עזוב את אביב, הוא יצא מהארון.

נו ... תראו את העולל הזה מגיח מהלול שלו ...

תשמע ממתק ... ברגע שיצמח לך התלתל הראשון שלך על אחת מהג'ולות בין הרגליים , אז תוכל לדבר על משהו שקשור לזהות מינית כלשהי , יש ?

ובכלל ... אתה בכלל עדיין רואה פוקימון ... מה אתה מנסה להתערבב בשרשור של זקנים שעוד יודעים רובוטריקים וחתולי הרעם מהם .

בנצי'לה ... הזכרת לי את התוכנית עם הפאקין רובוט ההוא ... ואני חשבתי אז בזמנו שבשנות ה 2000 הרובוט שלי יראה כמו הרובוט שלהם והייתי מבסוט ... אם היום הייתי יודע שהרובוט שלי אמור להראות כמו טוסטר אובן או כמו גרסת פרו-בטא של חביתוש הייתי מוותר וחוזר לרחם לתקופת צינון .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אביב, זאת האגודה למען החנגור ונגד ניסויים בחתולים. (זאת תוספת חדשה, היא תעלה בישיבה הקרובה)

אהה, ואל תכעס על מקלרן, הוא מאוהב בהיא שמנסה להלחם בתחנות רוח.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אם כבר נכנסו לזה, חשבתי לתת לאוטו שלי שם בזה הרגע, אז מישהו זוכר איך קוראים לרובוט מהסידרה שהייתה בלבנון עם הילד והילדה והבית המעופף, היה להם רובוט שנראה כמו שואב אבק תעשייתי.

קראו לרובוט גיזמו.

פורסם

ווא.לאחר שלושה שבועות של יובש...סו8ף סוף שירשור ראוי.

קודם כל- לרובוט של ג'וי וכריס קראו גיזמו. בשנות השמונים המוקדמות-כשרובכם עוד מצץ...אצבע, המדיה הטלויזיונית בישראל הציעה (שוד ושבר) ערוץ אחד בלבד. לכן- כל יום בצהריים היו לנו 2 אופציות:

1. לרדת למטה ולשחק עם ילדים אחרים.

2. לשבת בבית ולראות סרטים מצוירים תמימים למראה אשר עסקו בעיקר במעללי ישו.ילדים רבים אשר צפו בסופר בוק ופלאיינג האוס הקימו כנסיות מאולתרות בחדרם, אשר נשאו שמות כמו "כנסיית הקדוש גיזמו".

יש לציין שהברית החדשה יחסית מוגבלת מבחינת כמות הסיפורים שהיא מציעה- ולכן לא היה משהו חדש לשדר (ברמת העיקרון זה נובע מהעובדה המצערת שישו מת. היהודים רצחו אותו) -ולכן הראו סופר בוק יום אחד- ופלאיינג האוס ביום אחר. היו לזה גם פרומואים מצחיקים רצח (אך מושכים) "אודחולו מעא ג'וי ,כריס ועא גיזמו" אשר גרמו לילדים תמימים כמוני לחשוב שכל פעם ימציאו פרקים חדשים - אבל שיקרו לנו.ישו מת רק פעם אחת (אמרתי כבר שהיהודים הרגו אותו?). היתה להם פעם איזו הברקה- פלאיינג האוס ("או איטס גרייט טו פליי, אין דה פלאיינג האוס") פעם אפילו עשו כמה פרקים על סיפורי התנ"ך - אבל זה לא היה שוס (כי היהודים היו אלה שהרגו את ישו).

בסה"כ אני ראיתי בין גיל 7 לגיל 12 את 2 הסדרות האלה מעל 20 פעמים (אל תאשימו אותי. תאשימו את מידל איסט ששמו את הסדרות האלה בלופ אינסופי בתקווה להמיר את כל הילדים במזרח התיכון.מצד שני-היה להם מגייוור) והזיכרון הטוב ביותר שלי הוא שלישו היו עיניים כחולות ושיער ארוך- מה שבעצם הופך אותו לסוג של ג'יימס האטפילד- אבל בתקופה שלפני האלבום השחור (פעם אפילו זכיתי לעמוד כעשרה מטרים ממנו ולחטוף מכות רצח בפארק הירקון. חשבתי שהוא ישו.... אבל אז הם הוציאו את LOAD).

רובוטריקים....זה כבר סיפור אחר לחלוטין. היה כאן שירשור נוסף על זה-בימים היותר טובים של הפורום:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=25292&page=2&pp=15&highlight=%F4%F8%E5%E8

לגבי החתולים הסמוראים- נדמה לי שהיתי כבר בן 17- אבל עדיין - זו היתה הסדרה המצויירת היחידה שהסכמתי לצפות זה-

"לזריזי קם אוייב חדש, הוא גבוה, שלושה מטרים ללא קו הרקע המדהים של טוקיו הקטנה ויש לו ריח של בצל מהפה".

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תומר, בפארק הירקון ג'יימס שפך עלי בירה, הייתה לידי ?

בכל אופן רובוטריקים הפכו להיות פחות אטרקטיבים ברגע כששינו להם את הקולות בעברית, כאילו יום אחד תלשו לכולם את האשכים, אפרופו אשכים הנה חייה מעניינת - קישור.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...