Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קפיצה קטנה לחו"ל.......והפעם - ירדן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא ניזון משום עיתונות. אני עדיין גר פה. ואולי אתה זוכר ימים יפים יותר... היום זה לא!

באיזו שכונה אתה גר???

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אחלה עיר, רמלה, באמת סימפטית.

אני התחתנתי ברמלה (קורה), בקליפסו.

יום לפני החתונה, כשבאתי לסגור ענינים אחרונים, גנבו לי את הרכב חתן כלה המיועד, בטווח הדקות שהוא חנה מחוץ לאולם.

כן, גם על רמלה אפשר לומר "קפיצה קטנה לחו"ל".. :wink:

באיזו שכונה אתה גר???

NSU Club Israel

פורסם

אין עיר בארץ יותר חמה מרמלה,צריך לגור בה בשביל להבין את זה.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם

למרות שהדיון מזמן סטה מהנושא המקורי, אני קראתי שיש בסוריה מס של מאות אחוזים על ייבוא רכב חדש (בסביבות 700%) , ולכן לוקח המון המון זמן עד שמכוניות יורדות מהכביש, וב' - ישנו ייבוא של מכוניות יד 2 מאירופה.

כלומר הגיל הממוצע של מכונית שם מאוד גבוה, וחלק מהן - קלאיסות.

בכל מקרה זה צריך להיות מעניין לכל חובב אספנות.

וגם אני הייתי שמח לבקר בסוריה, אבל לא נראה לי שזה יקרה בזמן הקרוב.

פורסם

קובה, היא הפיתרון....מבלי לפסוע למישבצת של איל, גן עדן לחובבי אמריקאיות קלאסיות, למרות שלא תמיד מניע אותם הדבר האמיתי הצורה החיצונית המוכרת ומנוע דובר רוסית.....לישראלים לא תהיה בעיה....אנחנו רגילים מי שבחר סילבן קיבל ג'ודי...ומי שבחר ביבי קיבל.....שרה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
קובה, היא הפיתרון....מבלי לפסוע למישבצת של איל, גן עדן לחובבי אמריקאיות קלאסיות, למרות שלא תמיד מניע אותם הדבר האמיתי הצורה החיצונית המוכרת ומנוע דובר רוסית.....לישראלים לא תהיה בעיה....אנחנו רגילים מי שבחר סילבן קיבל ג'ודי...ומי שבחר ביבי קיבל.....שרה-רן
ומי שבחר בתחביב אספנות רכב לצורך ענייננו מאד רוצה להתנתק מכל האיוולת והעוולה

אירית

פורסם

אני מבין ששרה היא תחליף למשהו שאסור לכתוב בפורום....

והקטע המצחיק זה שכנראה עם ישראל אוהב להתכופף ולקבל "שרה". כי מי יודע לאן ביבי ישוב?!

haters will hate

• תוכן חדש...